no to rád slyším.. .) co tak se někam posunout.
mám nějaký nápad. nevím ale, jestli je tohle auditko privátní, jestli to přezentovat veřejně, asi bych radši přijal nějaký brainstorming...
nechtěli by jste se nějako veřejně ve skratce profilovat, nebo mě do pošty, kdo jste, co jste zač? že když ne cryptotrader, tak co děláte s robotama, jak by jsem mohli pomoct vývoju nějakého obchodního robota. Někdo je porgramátor, někdo umí TA, matematik, někdo má jiné zkušenosti...
Mám nějaký nápad a nevím ješte jako a kde ho prezentovat a uceleně realizovat. Sám to nevytvořím, nechci to dělat komerčně, radši bych byl za komunitu s opensource řešením, nechci ať se z toho stane placená platforma, spíš bych rád sledoval dopad slobodného řešení na průběh burzy. Mám v hlavě zajímavý koncept spoluúčasti a odměny za účast v projektu (ne pro developery, jen pro účastníky, tady ještě nevím jak odměnit vývojáře.). Tak jestli by jste měli nějaký zájem, ozvěte se, zkusím něco sepsat kdyby byl zájem. Možná to bude odsoutení hodné, kritiku zvládnu, pokrok taky.
Takže:
- jak je na tom auditko s privátností? neumím to zjistit z fleku
- jestli jo, hledám dobrovolné programátory, zkušené obchdoníky, testery/uživatele, prostě ochotníky. Ale asi hlavně někoho, kto má zkušenost programovat distřibuované výpočty.
jestli ne tady, zkusím někde jinde. Dejte něco do pléna, je vás tady víc, věřím že vás tohle fórum neoslovilo právě cryptotraderom.