WILLOW --- --- 13:28:31 17.1.2014 --- 00:26 :: diskuze :: Debata k diskuzi "PŘED a PO"1 odpověď⚑
zmenu k open space jsem zazil uz nekolikrat a musim ric ze nikdy to nevedlo k lepsimu ...
ani co se tyce efektivnosti prace... spis naopak ... a to nemluvim o rusivim elemtu na pozadi...
...spis me prekvapila ta podobnost snasim otevrenym spaizem :)
GENTIANA --- --- 13:23:25 17.1.20142 odpovědi⚑
ESTEN: na to, aby ses vyrovnal s tím, že jsou věci, se kterýma nic nenaděláš, nepotřebuješ vědět, že existuje Habeš. Na to stačí, že ti umře někdo, koho máš rád. Na to, abys zavezl vagon granulí do psího útulku nebo bojoval za zrušení sirotčinců a podporu zfunkčnění dysfunkčních rodin, nepotřebuješ vědět, že existuje Habeš. Na to, aby sis vzal babičku dom ze starobince, nepotřebuješ vědět, že existuje Habeš. Na to, abys byl dobrým a soucitným člověkem, můžeš strávit celý život v Kyselé Lhotě, počet trvalých obyvatel 1200, a nedostat se dál, než do okresního města, aniž bys kdy slyšel o asyrské všelidové vzpouře, zemětřesení v Papui, výbuchu fotovoltaické elektrárny v Zanzibaru a dešti myší v Novém Kristianstadtu.
RENFRI --- --- 13:01:32 17.1.20141 odpověď⚑
PISKVOR: Jo, to je samozrejme spatne, tady v tomhle pripade je to tak na hrane, proste v tomhle stavu je to dobry (fotka zkresluje), ale uz ani clovek navic. U nas to je jinak, toho prostoru je mnohem vic, ale hlavne neni na velke otevrene plose, ale je clenity, coz je samozrejme vyhoda.
PISKVOR --- --- 12:44:33 17.1.2014 --- 04:042 odpovědi (+4)⚑
RENFRI: Ono taky s tím openspacem: zažil jsem stěhování do jednoho. Navržený to bylo pěkně, a dokonce by to i mohlo fungovat - jenže vrchní velení rozhodlo, že je třeba šetřit, a nacpalo tam jedenapůlkrát tolik stolů, aby se tam vešlo o půlku víc lidí. No, úspěšně vyrobili dobytčák.
RENFRI --- --- 12:29:36 17.1.20142 odpovědi (+1)⚑
WILLOW: Nemyslim si, ze by se teprv z openspacu staval v CR hit, ta doba je uz davno pryc. Presto zustava faktem, ze jsou urcite druhy prace, na ktere je openspace skutecne vhodny, to rikam jako clovek, co sel z vlastni luxusni kancelare do openspacu (ne tohoto) a jsem skutecne spokojena.
MRAVENECEK:
SLEPE_CREVO: Bratislava