• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO - debata a komentáře
    BULKA1
    BULKA1 --- ---
    ESTEN: smazala jsem jeden jediný příspěvek od tebe, kde mě bezdůvodně urážíš a já se nebudu ponižovat tím, že se tady s tebou budu hádat..

    tímto bych tuhle debatu ráda uzavřela a nechala prostor věcem, který se týkají auditka Před a Po.
    Díky za pochopení.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    třeba někdo časem založí PŘED a PO vol.2, kde to bude bez takhle tvrdošíjné cenzury. imho diskuze k těm obrázkům patří, i když se to občas zvrtne. zakládat diskuze o diskuzích mi přijde už dobrej kiks.
    BULKA1
    BULKA1 --- ---
    ESTEN: hele.. co se věnovat tomu pro co je toto auditko opravdu určený a zbytečně mě neurážet .. šlo by to?
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    Jen pro informaci ostatnim: i v tomhle klubu se maze to, co se majitelce nelibi nebo ji urazi. Tedy, zde neni vse dovoleno, jak se muze po precteni zahlavi zdat. Prosim o nesmazani tohoto prispevku...
    BULKA1
    BULKA1 --- ---
    Přejmenováno.
    GREGI
    GREGI --- ---
    ESTEN: tak to sem asi blbe pochopil na co bylo to no prave;)
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    GREGI: moc nechapu na co se ptas...
    GREGI
    GREGI --- ---
    ESTEN: tak jako nemuzes chtit aby normal verze byla jako premium?:) myslim ze pro lidi co sou tu kazdej den je ta premivka za ty penize skoro zadarmo...
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    [ MALATI @ PŘED A PO ]

    to kure nalevo je samozrejme taky po staleti slechteny jak svin (jako vsechny zdomacnely druhy). Nic jako "normal" chicken se nikde na svete nechova.

    GREGI: no prave.
    GREGI
    GREGI --- ---
    a s tema utyranejma zviratama dete nekam... jeste ty vyhubly ok ale mokvajici rany... jako je mi jich lito ale tohle uz je trochu do vomitka, ale mozna sem divnej ze se mi z mokvajici rany dela spatne
    GREGI
    GREGI --- ---

    rozdeleni na dve diskuze

    72 hlasy od 72 respondentů

      GREGI
      GREGI --- ---
      ESTEN: myslis tohle? to je v premivce davno

      TUILE
      TUILE --- ---
      BULKA1: napis aspon nyxovi, aby ti povolil prejmenovat prefix diskuze. mohlo by to zacinat stejne jako ta ke kter se vaze, aby to clovek mel hezky pekne u sebe (tj treba pred a po - zde jsou povoleny kecy)
      TAARA
      TAARA --- ---
      MALATI: nojo ber to tak, je to obrazkovej klub, vidim novy prispevky, tesim se, kliknu a kecy, dalsi novy prispevky, kliknu a zase kecy... no po treti zase.. tak uz tam zas dlouho nepujdu...

      to nemeni nic na tom, ze se clovek s diskuse neco dovi, ale kdyz uz se tam pak nazory opakuji.. je to docela nuda.. a to neni jenom k tomuhle tematu, uz to tady probehlo vickrat, lidi chteli debatovat.. tak muzou tady :-)
      BULKA1
      BULKA1 --- ---
      Nebojte se:) komentáře jsou samozřejmě povolený, ale v určitý míře, když si přečtete záhlaví, dozvíte se, že jsem to nezatrhla úplně, jen se to prostě omezí... myslím, že 4-5 komentářů je akorát a zbytek se prostě bude přesouvat sem.. Jeden klik vás přeci nezabije:)
      PLAGUEDIL
      PLAGUEDIL --- ---
      MADIETTA: ale jo, např fotky holek z nyxu jsou tu i rozdělené na obrázkové a plkací a pak tu je klub dohromady.

      jinak ke změně v hlavnim klubu za mě taky palec dolu, každemu schopnemu uživateli nyxu toužicimu jen po obrázcích a ne po textu stačí do filtru napsat img, ale chapu, že to nejspiš neumi, nebo se ji prostě nechce.
      MADIETTA
      MADIETTA --- ---
      MALATI: duplicitní diskusi ti asi admin nezaloží.

      Za mě je to taky krok špatným směrem, mně naopak přijde zajímavé, když je obrázek a k němu se rozvine nějaká diskuse, protože teprve pak (se mi zdá), je to auditko něčím inspirativní. Hromady oplusovaných obrázků bez jediného komentáře, to můžu chodit do nějakých slintáren typu "štíhlé holky" nebo "selfies holek z nyxu".
      MALATI
      MALATI --- ---
      TAARA:
      GLUMIK: Jasně, roztahaný témata přes x stránek, kdy už každej opakuje to samý byla nuda, ale bylo jich pomálu - naopak občas se z diskuzí daly dozvědět opravdu zajímavý informace - vzpomínám si třeba na tu o chovných stanicích. To je fakt šok a pokud bych přímo nevyhledávala témata ochrany pejsků, nevím, jestli by to ke mě došlo...

      A co takhle založit podobný téma s povolenou diskuzí? (Udělala bych to, ale nevím moc jak...)
      TYRKYS2
      TYRKYS2 --- ---
      GLUMIK: Něco jako jinak zajímavá "diskuse" Čechy kuriozní, kterou okupuje jedna velmi podivná osoba a pár jejích skalních příznivců...
      ESTEN
      ESTEN --- ---
      Ze jo, bylo by krasny, kdyby na nyxu byla nejaka funkce, ktera by umoznila zobrazit jenom prispevky s obrazkama -- pro ty, koho debata nezajima. Mohla by se jmenovat treba filtr. A taky by to chtelo nejak predem upozornit, jestli jsou v klubu mezi novyma prispevkama nejaky obrazky. Mohlo by se to zobrazovat treba hned u odkazu na klub v bookmarcich. Pak bychom tenhle klub vubec nepotrebovali!
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam