• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    GURBON
    GURBON --- ---
    CLAVEN: to mas jeste dobry, me se pri tyhle scene posadili oba panove do sebe takze jsem mel dvouhlavyho mutanta.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    CLAVEN: proc ENG verze?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Henry neodkladá luk ani v kúpeľoch :)

KOUDY
    KOUDY --- ---
    Slaviky sem nastesti udelal bez problemu.
    DFOJTIK
    DFOJTIK --- ---
    Ad bod 2 - konecne jsem neco dohledal. K tomu vykoureni je potreba pohrebni kviti A 10 KVETU MAKU. Predpokladam ze jsem u sebe nemel tech 10 maku. Vyzkousim az prijdu domu. Ovsem stale dost blba chyba, protoze jsi v chalupe ze ktere nemuzes odejit a aby jsi splnil ukol, potrebujes predmet ktery nemas. Tedy reseni je pouze load.
    ZELVAK23
    ZELVAK23 --- ---
    BOBBYLON: Tohle byl první turnaj po tom tutorial btw. Tam jsem netrefil ani jednou terč vysmál mě ten šlechtic tak jsme dali DUEL a hrozně jsem ho roznesl do teď tomu nevěřím xD tak jsem šel dat hned turnaj co to šlo abych si nahrál skill a snad jen jeden šíp jsem trefil xD tak odveta můj životní výkon a ty blbci tam stojí a koukají jako hovada xD a pak další frustrace jdu se vyspat do své postele a proste se mi to neulozilo poslední samé hodinu a půl predtim paráda nasranej jsem vypnul a už se na to těším znova
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    DFOJTIK: 1) neres, je to siroce znamy bug, bude pry opraven hned v nasledujicim patchi. mne se zas pri lovu slaviku dematerializovala jedna klec. je na mape, ale neni videt a nemuzu ji sebrat.
    DFOJTIK
    DFOJTIK --- ---
    Momentalne mam zakysy u dvou vedlejsich misi:

1) lov slaviku - slaviky mam pochytane, pri predani slaviku lovci prestane lovec odpovidat - hra skonci v nekonecne smycce, neda se ukoncit rozhovor. O tehle chybe se vi a prej bude poresena za 14 dni v dalsim patchi. Podarilo se to nekomu vyresit?

2) Korenarka mne poslala pomoct jedne zenske co se ji zjevuje duch. Mam ji vykourit ten pokoj. Kytky jsem sehnal. Kdyz ale k ni prijdu a jdeme vykurovat, tak kvetiny se nedaji vlozit do te misky. Je tam ta volba vlozit kvetiny s volbou E, ale na stisknutim E se nic nestane. Proste beham po baraku a nevim, nic mi nejde udelat. O tehle chybe se nikde nepise. Povedlo se nekomu splnit tenhle quest???
    BOBBYLON
    BOBBYLON --- ---
    ZELVAK23: fskutecnosti se to stane 1 ze 4 pripadu zrhuba :) (pokousel jsem se bejt hodne dobrej v lukostrelbe)
    TOFI
    TOFI --- ---
    ZELVAK23: to nechces :-/
    ZELVAK23
    ZELVAK23 --- ---
    NECROMAN: Včera jsme dal svou životní střelbu 18 bodu(jsem v tom máslo) a koukám ze soupeři nemají vystřelen ani šíp tak tam stojím deset patnáct minut nic tak udělám půl krok a rozhodčí ja té varoval mas smůlu a deset grošů v prdeli xD
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    U mňa jeden z obchodníkov po asi desiatom vykradnutí rezignoval a prestal zamykať :). Je to samozrejme bug, ale je to zábavné - vždy povie "Hurá, prišiel nás pozrieť Henry!", ja mu vyberem truhlu a všetci sme spokojní.
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    KOUDY: Asi je někdo čórnul :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LITTLEBOY007CZ: skoda..ja zas blahove vyhodil na zem nejaky veci ktery uz sem neunesl..s tim ze se pro ne pozdeji vratim..a kdyz sem se vratil..tak uz byly pryc..:(
    LITTLEBOY007CZ
    LITTLEBOY007CZ --- ---
    KOUDY: bohužel už si nepamatuju, komu přesně jsem to prodal. Objel jsem ale (snad) všechny postavy kterým jsem něco prodal a nikde jsem ho nenašel. Vpodstatě nic z toho, co jsem kdy prodal už neměli. Dle mě se ty itemy po určitý době přegenerujou za jiný
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LITTLEBOY007CZ: od toho komu si ho prodal ho nemuzes koupit zpet?
    LITTLEBOY007CZ
    LITTLEBOY007CZ --- ---
    Nevíte někdo, zda se dá někde najít pohár pro Berana, kterej jsem omylem prodal?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Jak vyhrát střelecký turnaj - postavit koně před soupeře :D
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    CLAVEN:

Revenanti - Jean-Claude Schmitt | KOSMAS.cz - vaše internetové knihkupectví
    https://www.kosmas.cz/knihy/101862/revenanti/
    BOBBYLON
    BOBBYLON --- ---
    GORG: migranti ti je ukradli
    TOFI
    TOFI --- ---
    Nejlepší mody pro Kingdom Come • Eurogamer.cz
    http://www.eurogamer.cz/articles/2018-02-19-nejlep-i-mody-pro-kingdom-come
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Hmm... zkusil někdo z vás vykrást Němčoura? Má to doma mooooooc pěkný... a když si ty věci napakujete na sebe (nvm teď jak to bylo s těma, co sem měl jenom v inventáři), tak nejsou kradený :)
    Jinak teda super, zkusil jsem to nejdřív z torrentů, jestli to vůbec můj i5 noťásek rozjede, a teda na 640*480, s min detailama a dohledem to jede na solidních 25fps, nestalo se mi, že by to kleslo pod 15... Občas vylítne skoro ke 40... Zejtra je vejplata, du to koupit :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam