• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    CLAVEN: Dík :) a promiň, já se anglicky učil z Vávrovo devblogů :(.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    HALCYON: *its
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    DASTY1: Development at it's best! Konečně to někdo dělá pořádně a tahle hra tě bude bavit ještě za přespříští prázdniny, protože pořád nebude hotová a funkční :D.
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    verze 1.3 ps4 , rozbity vedlejsi quest : mam se jit podivat jak se vede Frickovi a tomu druhemu kamosovi ze Skalice na mlyn do Ledecka, kde jsou zamestnani........ pri pestni bitce 3 na 3 se sejdem za vesnici a ma zacit bitka..po cut scene se hned objevi ihned quest nesplnen,3 protivnici utecou, moji dva kamosi odchazeji jakoby nic,ale zaroven hraje hudba pestni bitky v pozadi :-D .... ma nekdo podobne zkusenosti ?? :/
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    GANDHI: Jj potulnýho rytíře mi dali pryč než jsem ho stačil poprvé obrat :) a random encountery jako wayfareři mě ani nezastavujou už když kolem nich jedu.

Zato často potkávám bandity s kumanama najednou atp.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja mam i5 4. generace s 960 2gb a 16gb ram. Dokonce to mam nainstalovane na 5400ot wd red a hře dávám 9.5/10. Mam všechno na medium a kolem 40fps pořád. Nemam mody a neplanuju je, bavim se tak jak to je. Ten půlbod dolu je spíš za absenci parťáka, ale aspon je si o cem v hospode povidat :)
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    ryzen 1600+SSD+16 RAM a bez problémů. Grafika moc nestíhá, ale mám slabouckou kartu...
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BAT: mam v podstate tuez zkušenost s 1070 a trochu lepsim nastavenim - nicmene zadny dropy, poruchy ve skriptech - jediny co tak nejak pozoruju jsou problémy npc s kolizema a cas od casu, když pricvalam do nejaky lokace typu rataje tak preskakujou LoDy modelu a rozliseni textur, coz muze bejt ale jen tim, ze hw nestiha naloadovat.

Jinak random encountery jsou zda se skutecne omezeny - muj oblibenej rytir za mlýnem uz tam dlouho netrdloval, ba ani ten zebrak nebo hadankar, který se s nim stridali. Naopak oproti drivejsku se mi stava, ze se na jednom spawnpointu vygenerujou zjevne dva encountery (resp. předtím se mi nestalo, ze bych potkal najednou dva wayfarery)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    BAT: Moje i5 2500k je využitá na 100% všechny 7 jádra a Windows 7 neuměj fungovat na tak vytíženém procesoru, takže se mi zasekával celý počítač, ne jenom hra. Řešení byl 3rd party program co omezil proces kingdom come na max 99% výkonu cpu a záseky přestaly.
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    SNOO: prijde mi ze se ty cykly NPC zhorsili po 1.3 tez, ja mam zas o pulnoci otevrere obchody v ratajích + to ze makaj v noci o tom ani nemluvim ... :/ , tábor v přibyslavicích o pulnoci vypadal jak v poledne :/ ,náhodné setkání skoro vymizela a uz jsou opravdu náhodné !!! , a co jsem slysel tak quest slavíci stale rozbit - jediné co viditelně vnímam že se zlepsilo je počasí a pri zapnutí hry menu vypada lepe ,tak asi lehce nekde optimalizovali jeste .... (PS4)
    BAT
    BAT --- ---
    VLAKODLAK: Tak ted vubec nerozumim o cem je rec. Predpokladam vtipek, kdyz tam je na konci smajlik? nebo... ne, nic me nenapada :-D Prosim vysvetlit :)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    BAT: Win7 bez nutnosti omezovat proces na max 99%? Evidentně ta i7ma umí :)
    BAT
    BAT --- ---
    SNOO: Nevim jestli ti ta informace k necemu bude, ale...

i7 4820, gtx 780 3GB, 16GB RAM, Win 7
    Hra (zatim jsem zustal na 1.3.2) nastavena na neco mezi Medium a High.
    Zaklad je Medium, k tomu na High: objects, effects, lighting, physics, shadows, textures, vegetation, foliage.
    Object LOD distance: 13 tecek (neboli 65%)
    LOD distance: 7 tecek (35%)
    Vegetation draw distance: 10 tecek (50%)

Nijak brutalni dropy FPS nemam, vetsinou se to drzi mezi 40-55, a kdyz je nejhur tak to klesne nekam ke 30.
    Nemas tam v nastaveni neco omylem nejak brutalne prehuleny co by to zpusobovalo?
    Pripadne pokud bys to mel nainstaleny na HDD, zkus presunout na SSD.
    SNOO
    SNOO --- ---
    i5 6500, GTX 1070, 16GB Ram - Rataje dropy někam k 15 FPS.
    medium details, 1080p

navíc s 1.3 nekonečný načítání při ukončení rozhovoru/nákupu, levitace náhodných lidí, atd..

Ale hlavně že Tereza ve 4 ráno zametá trávník...v bouřce..
    prostě srandovní hra... :)
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    DUBAS_: a porad nepotrebujes ani mililitr vody :)
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    tak kdo to rozjel znovu stimhlen
    Ultimate Realism Overhaul at Kingdom Come: Deliverance Nexus - Mods and community
    https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance/mods/447
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    ABRIEL: vlastně ani ne...fajn, hnijte si v klášteru... :-)
    ABRIEL
    ABRIEL --- ---
    NEVILL: a spoiler tag znas?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    EZEE: jop
    EZEE
    EZEE --- ---
    Kdyz jsme u kone, ziskam ho od Racka? Prave jsem se pobil s tim frackem Ptackem a dokoncil lekci u Bernarda.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam