• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    hm, tak toho nikdy nedosáhnu, ale jedna slečna už má hotovo :p
    ty ikonky kamarádů jsou mi trochu povědomé

MINERWA
    MINERWA --- ---
    TRAGED: mi to jako příjde dost dobrý, hc hrát asi nebudu
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ERRTU: Nekdy je to muze byt i naopak, taky sem včera delal turnaj a bojoval tam Vilém Doškář, což je zřejme narazka na film Příběh rytíře a postavu Williama Thatchera, ktereho hral Heath Ledger.. ale myslim ze v ceskym dabingu mu nerikaj Vilém ale anglicky Will/William, takze to v angličtině asi bude jasnejsi
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MINERWA: Aneb jak ze zabavne hry udelat nehratelnoiu sragoru. Doufam, ze si u toho budou i pekne autenticky zpivat do rytmu, "Pe-cen-chle-ba..."
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    TAPINA: já teď třeba v rámci turnaje bojuju s nějakym Arnoštem Moosigem a z davu slyším zvolání "Arnoštek je prostě boží!". nejsem si jistej, že Kouř dosáhl takového mezinárodního věhlasu :D
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Některé vtipy z české verze v anglické prostě asi nejsou, že? Třeba ten rozhovor po tom, co poslali Komára hledat nářadí a co následovalo, byl sice takový prvoplánový, ale stejně pobavil :o)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    MINERWA: Možná, i když toho jsem si zatím nevšiml. Rozhodne opravili friendly fire chybu z jedničky, kdy jsem se vždycky snažil stavět tak, abych se před šípy kryl za jednoho z protivníků. A lučištníci si to klidně pálili do vlastních. Tady to najednou lučištník sám hlásí že nemůže střílet.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    NEVILL: takže teoreticky, kdybych uměla dobře uhýbat, ublíží i svým?
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    MINERWA: To gang up and frag an opponent. Prostě se na tebe vrhnou všichni najednou.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    co znamená gank?

DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    někdo dobrej reshade preset?

1.2.4 zatím pár levitujících lidí a piv v cut scénách :))
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Tak pomohlo verifikovat soubory ve Steamu, kdyby náhodou někdo
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Nemáte někdo ten stejný problém, co já? Po odražení prvního útoku Pražanů na Suchdol mi crashne hra, pokaždý.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Já nemám psa, a je to pro mě dost HC :D
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    AVATAREK: já znám HC mód z jedničky, i náměsíčnost... A na ps5 dnes taky dorazil ...
    Mám nějaký add ony dvojky, nebo jak se to jmenuje....chybí mi jenom Galallant Huntman's Kit
    Nejvíc mě sere ta kunda v Troskovicích přes kostky (zatím)
    Boj je na ps5 naprosto nehratelnej, přes hubu jsem už někomu sice dala, ale to byla nějaká náhoda, tak teda radši sbírám kytky
    MINERWA: Já to dohrál 3 dny po vydání a teď jedu znovu, ale hc mód. Nevěřil bys, jak můžeš hledat cokoliv, když se vzbudíš na random lokaci 😅
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Kus já tam nesnáším autokorekci, mi to, prosím, omluvte....
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Mýdlo chápu, v potoce si vyberu hadry, ale na co je mi hřeben nebo píšťalka?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Mám prohledat nějaký cikánky stan, vůbec nevím, kde je a co v něm man hledat
    AIAX
    AIAX --- ---
    DOUPLE: Scénář v BG3 nebo W3 rozhodně není primitivní. Mluvil jsem o AI.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam