• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    AIAX
    AIAX --- ---
    ERRTU: Dostaneš kovárnu.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    btw teda pekelně doufám že warhorse uděla dvě dlc.
    - woman's lot zaměřeně na Kateřinu. ale fest delší a promakanější
    - já prostě musím mít Přibyslavice. ne, já chci tvrz!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    další příspěvek do kategorie #cizinec_nevychutna

na vinici při odplevelovaní záhodu z okna slyším rozhovor
    pán: "prosim tě co na tom vínu vidíš?"
    dáma: "to víš, já ti to řeknu a ty začneš pít taky!"
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Já dohrál předevčírem. 169 hodin a ve druhé mapě jsem preferoval už jen hlavní questy. Až na pár výjimek.
    Je to kurva obří...
    MINERWA: Nemám tolik času asi. 3 děti a práce 😅 jsem teprve přejel na Kutnohorsko. Taky jedu všechny negativní perky, je to sranda 😅
    AIAX
    AIAX --- ---
    MINERWA: Kudos. Tvl 0,1%. To vypadá, že je na celém Steamu první :D
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    hm, tak toho nikdy nedosáhnu, ale jedna slečna už má hotovo :p
    ty ikonky kamarádů jsou mi trochu povědomé

MINERWA
    MINERWA --- ---
    TRAGED: mi to jako příjde dost dobrý, hc hrát asi nebudu
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ERRTU: Nekdy je to muze byt i naopak, taky sem včera delal turnaj a bojoval tam Vilém Doškář, což je zřejme narazka na film Příběh rytíře a postavu Williama Thatchera, ktereho hral Heath Ledger.. ale myslim ze v ceskym dabingu mu nerikaj Vilém ale anglicky Will/William, takze to v angličtině asi bude jasnejsi
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MINERWA: Aneb jak ze zabavne hry udelat nehratelnoiu sragoru. Doufam, ze si u toho budou i pekne autenticky zpivat do rytmu, "Pe-cen-chle-ba..."
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    TAPINA: já teď třeba v rámci turnaje bojuju s nějakym Arnoštem Moosigem a z davu slyším zvolání "Arnoštek je prostě boží!". nejsem si jistej, že Kouř dosáhl takového mezinárodního věhlasu :D
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Některé vtipy z české verze v anglické prostě asi nejsou, že? Třeba ten rozhovor po tom, co poslali Komára hledat nářadí a co následovalo, byl sice takový prvoplánový, ale stejně pobavil :o)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    MINERWA: Možná, i když toho jsem si zatím nevšiml. Rozhodne opravili friendly fire chybu z jedničky, kdy jsem se vždycky snažil stavět tak, abych se před šípy kryl za jednoho z protivníků. A lučištníci si to klidně pálili do vlastních. Tady to najednou lučištník sám hlásí že nemůže střílet.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    NEVILL: takže teoreticky, kdybych uměla dobře uhýbat, ublíží i svým?
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    MINERWA: To gang up and frag an opponent. Prostě se na tebe vrhnou všichni najednou.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    co znamená gank?

DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    někdo dobrej reshade preset?

1.2.4 zatím pár levitujících lidí a piv v cut scénách :))
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Tak pomohlo verifikovat soubory ve Steamu, kdyby náhodou někdo
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Nemáte někdo ten stejný problém, co já? Po odražení prvního útoku Pražanů na Suchdol mi crashne hra, pokaždý.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Já nemám psa, a je to pro mě dost HC :D
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    AVATAREK: já znám HC mód z jedničky, i náměsíčnost... A na ps5 dnes taky dorazil ...
    Mám nějaký add ony dvojky, nebo jak se to jmenuje....chybí mi jenom Galallant Huntman's Kit
    Nejvíc mě sere ta kunda v Troskovicích přes kostky (zatím)
    Boj je na ps5 naprosto nehratelnej, přes hubu jsem už někomu sice dala, ale to byla nějaká náhoda, tak teda radši sbírám kytky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam