• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    DIOM
    DIOM --- ---
    BUCKOWSKI: já to slyšel po 250 hodinách poprvé
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Ja cením hlavně historicko/aktuální reference, za mě top (volný přepis a snad to úplně nezmotám) :
    - jak osvobozujete jednoho kumpána té žizkovy bandy s nástrahou toho rozbitého vozu a nekdo tam pak říká, že se to mohlo udělat jinak, že jako mohl ten vuz zablokovat cestu a pak z něj bojovat, taková jako vozová hradba a žižka "to je blbost, to se nikdy neujme"
    - jak rovnate ty kosti v sedleckem klastere (kde je dneska kostnice) a ten hrobník pak .. "to je dobrý, sem bych mohl vodit turisty"
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    DIOM: jo, to tam zni docela často
    DIOM
    DIOM --- ---
    včera jsem hrál kostky a jeden kibic u stolu "to za našich mladých let jsme si kostky uplácali z hlíny a byly kulatý a nebyly na nich čísla" :)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Ono tam těch hlášek je mraky, navíc snadno o nějakou přijdeš... Z Cimrmana je toho mraky, Z čerty nejsou žerty,...
    AIAX
    AIAX --- ---
    NEVILL: Jo máš pravdu, bylo to tam.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    AIAX: Já si tu hlášku pamatuju z jednoho z těch filmů Slunce, seno od Trošky, jak se Růžičková přesně tohle ptá manžela. Akorát tam to bylo s pivem.
    AIAX
    AIAX --- ---
    ERRTU: To je starobylý vtip, IIRC poprvé jsem to slyšel snad od Menšíka na nějakého silvestra, když jsem byl ještě prcek.
    AIAX
    AIAX --- ---
    ERRTU: Dostaneš kovárnu.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    btw teda pekelně doufám že warhorse uděla dvě dlc.
    - woman's lot zaměřeně na Kateřinu. ale fest delší a promakanější
    - já prostě musím mít Přibyslavice. ne, já chci tvrz!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    další příspěvek do kategorie #cizinec_nevychutna

na vinici při odplevelovaní záhodu z okna slyším rozhovor
    pán: "prosim tě co na tom vínu vidíš?"
    dáma: "to víš, já ti to řeknu a ty začneš pít taky!"
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Já dohrál předevčírem. 169 hodin a ve druhé mapě jsem preferoval už jen hlavní questy. Až na pár výjimek.
    Je to kurva obří...
    MINERWA: Nemám tolik času asi. 3 děti a práce 😅 jsem teprve přejel na Kutnohorsko. Taky jedu všechny negativní perky, je to sranda 😅
    AIAX
    AIAX --- ---
    MINERWA: Kudos. Tvl 0,1%. To vypadá, že je na celém Steamu první :D
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    hm, tak toho nikdy nedosáhnu, ale jedna slečna už má hotovo :p
    ty ikonky kamarádů jsou mi trochu povědomé

MINERWA
    MINERWA --- ---
    TRAGED: mi to jako příjde dost dobrý, hc hrát asi nebudu
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ERRTU: Nekdy je to muze byt i naopak, taky sem včera delal turnaj a bojoval tam Vilém Doškář, což je zřejme narazka na film Příběh rytíře a postavu Williama Thatchera, ktereho hral Heath Ledger.. ale myslim ze v ceskym dabingu mu nerikaj Vilém ale anglicky Will/William, takze to v angličtině asi bude jasnejsi
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MINERWA: Aneb jak ze zabavne hry udelat nehratelnoiu sragoru. Doufam, ze si u toho budou i pekne autenticky zpivat do rytmu, "Pe-cen-chle-ba..."
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    TAPINA: já teď třeba v rámci turnaje bojuju s nějakym Arnoštem Moosigem a z davu slyším zvolání "Arnoštek je prostě boží!". nejsem si jistej, že Kouř dosáhl takového mezinárodního věhlasu :D
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Některé vtipy z české verze v anglické prostě asi nejsou, že? Třeba ten rozhovor po tom, co poslali Komára hledat nářadí a co následovalo, byl sice takový prvoplánový, ale stejně pobavil :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam