tak chybejici dabing u dlc hovoru s npc vyresen.
vsechno bylo jinak v cz, popisky veci, questu, knihy, kodex, vsechny ostatni dialogy ale jakykoliv dialog ktery byl z dlc... ticho. npc nehnuli drzkou. nejen u cutscen ale i pri normalnich hovorech. treba ted clenove cechu, obchod/oprava/jine vybrane polozky normalne odkecali, jak tam byla ikona dlc, ticho a sesita huba.
a zdroj problemu: nakopnuta instalace kterou neodhalil ani verify souboru! vsiml jsem si nakonec ze i kdyz mam vsechno vcetne menu cesky, tak v seznamu dlc v gog clientovi nemam zaskrtnuty pridavne dlc czech voices. a ten jsem stopro pri instalaci puvodniho kdc2 pred barvama smrti rozhodne mel! zaskrtnuti me hodilo do loopu stahovani 8gb, update... failed, retry. zkusim jsem si i stahnout offline installer, ten se v 3/4 sekl a skoncil s errorem a rollbackoval. po tretim pokusu mi napsal gog ze installation corrupted. uninstall / reinstall nic. az po par pokusech jsem si vsiml ze i po uninstallu mi zustava ve gog/kdc2 slozce asi 30 gb souboru. vetsina v levels slozce a nejaky bordel kolem.
takze: uninstall, smazani uplne vseho rucne, smazani vseho v c:\users\ja\savedgames\kdc2 KROME SAVEGAMES!!! na to bacha, nema to zatim zalohovani do cloudu! nasledne stazeni vseho znova, doinstalovani voice packu a kecaji! oni kecaji! :)
takze kdyby nekdo resil podobny problem, tak asi prvni test je odkopirovat slozku stranou at ji pripadne nemusite stahovat celou znova... uninstall a kontrola jestli se vsechno fakt smazalo. jestli ne, jste doma. pardon za ot.