• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Kingdom Come: Deliverance 2 vyjde později » Vortex
    https://www.vortex.cz/kingdom-come-deliverance-2-vyjde-pozdeji/

Už vidím ty kecy na netu, ale já si radši počkám na kvalitu.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Novej trailer dvojky a furt prostě neuměj animovat oči. Half Life 2 má lepší a věrohodnější animace obličeje a výrazů... #rant #kecy
    DELKI
    DELKI --- ---
    MAAAT: Na Xboxu je to na nic. Ale RDR2, Forza Horizon 4 (mnohem narocnejsi a rychlejsi hry) bezi skvele. Fakt jsem do toho investovala uz dost na to, abych si kvuli tomu jeste poridila PC:) V tuhle chvili by mi stacilo, kdybych vedela (pravdu, ne marketingove kecy) co bude s hrou dal... opravi, doladi, nebo budou jen rejzovat na DLCkach?
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    TOFI: co to je za kecy?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    JAKUBMOKRIS: Ale hovno má. Má názory a rozhľad jak Míla Rozner. Kecy o "hyperkorektných dobách" si strč, to je typická argumentácia netolerantných debilov.

Čo sa jeho vývojárskej kariéry týka, tam by som si tiež nebol taký istý - z druhej Mafie stihol len tak-tak odísť, aby sa od toho mohol dištancovať, ale podľa interných zdrojov bol ten cluster fuck z veľkej časti jeho chybou. Čo sa KCD týka, tam tiež pretiahli termín o 3 roky a nedodali zďaleka všetko, čo sľubovali. Dobrá hra to našťastie je, ale bohvie, či to nie je napriek Vávrovi.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MIKEE: tvl. Pasívne agresívny si tu akurát ty. Jasne, že ste to urobili najlepšie, jak ste vedeli, to snáď nikto nerozporuje.
    Ale nerozprávaj kecy o tom, jak to na PS4 nešlo lepšie urobiť s 5 GB pamäte alebo jak to netreba porovnávať s first party hrami, lebo kurva proste a jednoducho KC:D je bezkonkurenčne najhoršie vyzerajúca "veľká" hra, ktorú som za posledné roky videl.

Je na tom holt poznať, že to malo dobrú grafiku a animácie na rok 2013 alebo kedy ste to začali vyvíjať, dneska už je to bohužiaľ viditeľne zastaralé.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Tak hra je venku, piste radeji nejake sve postrehy prosim! Tyhle kecy okolo nikoho nezajimaji.
    TOFI
    TOFI --- ---
    tady nejak clanek o Nyxu :-)
    Český vývojář obviněn z nacismu a rasismu. Spáchal neuvěřitelný zločin - nepřekrucuje historii. :: Quintus Sertorius
    https://www.quintus-sertorius.net/...mu-a-rasismu-spachal-neuveritelny-zlocin-neprekrucuje-historii/

Zeptal jsem se tedy v oné nyx diskuzi na důvody označovat Vávru za rasistu, za což jsem sklidil urážky mé osoby, že se hloupě ptám. Copak kritikům Vávry chybí slušné chování se umět vyjadřovat bez vulgarit? Prý jsem byl se svými alt-right konspiračními kecy v diskuzi offtopic, takže je zjevně OK tam Vávru nálepkovat jako nacistu, ale kdo chce, aby to něčím podložili, je náckem také. Vůbec je zajímavé, jak se bojovníci za lidská práva prakticky neustále vyjadřují pouze skrze vulgarity. A obhajovat pomocí intelektu a argumentů své absurdity nehodlají, protože "s nácky se nabaví"

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam