• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn

Těžba kryptoměn pomoci ASIC, procesoru, grafickych karet...tipy ohledně alternativních coinů, poolů, multipoolů, doporučená nastavení pro konkretní težební zařízení, aplikace pro těžbu, přetaktovávání, fotky rigu, chlubení se vytěženým množstvím coinů atp.
    Smyslem je trochu odlehčit Bitcoin klubu, kde podobně specializované informace nemusí zajímat každého.

CST, GMT, UTC= Central Standard Time, Greenwich Mean Time, Coordinated Universal Time
    EST= Eastern time = GMT-5 (tzn pro čechy -6)
    Čechy se nacházejí v pásmu CST+1, GMT+1, UTC+1

Start nových mincí
    http://cryptodir.com/calendar/#action=calp_month
    http://www.shiliwu.com/
    http://www.altcoincalendar.info/
    rozbalit záhlaví
    B3DA
    B3DA --- ---
    BPB: bez hw?
    BPB
    BPB --- ---
    B3DA: jo..ok, uz mi svitlo, diky :) tzn..mam tc nastaveny tech puvodnich 16tisic, a jede mi to 70 khs..takze to je good jo ?
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    BPB: Zhruba tak...mně sázely vaporky 145 bez HW, 160 už dost zlobilo. Vyzkoušej šroubovat nahoru engine.
    MICA
    MICA --- ---
    Ummm cgminer na linuchu se nějak odmítá chytnout, achjo
    B3DA
    B3DA --- ---
    BPB: od 4 rano je novy nfactor..
    BPB
    BPB --- ---
    B3DA: je řeč o UTC ? jestli jo..jedna 280x by mela davat 135 khs celkem ne ?
    B3DA
    B3DA --- ---
    MICA: urcite to nebude tak easy.. chystam se zkusit na to yacminer od thirtybirda,melo by to jit vyladit..
    MICA
    MICA --- ---
    B3DA: Takže s každou změnou n-faktoru je TC dvojnásobné a hashrate poloviční :)
    B3DA
    B3DA --- ---
    MICA: tedka u toho nejsem ale vsechno mam stejny krome tc 36864.. cca 50khs na kartu
    MICA
    MICA --- ---
    B3DA: Pro 280x to je --sj-nfmin 12 --sj-nfmax 30 --sj-time 1388361600 ?
    MICA
    MICA --- ---
    B3DA: Hmm koukám, že ultra2 je mrtvý, to budu asi trochu zmrd, když se zas vrátim na ultra1 potom co mi zaplatili odměnu 25 UTC za přechod :D
    B3DA
    B3DA --- ---
    12
    MICA
    MICA --- ---
    B3DA: kolik je nko teď?
    B3DA
    B3DA --- ---
    wtf včerejší výsledky middlecoinu na poolpickeru?
    můžete to někdo potvrdit? (0.028217/mhs/den)
    co to kua těžili, začnu zas projíždět starty..
    B3DA
    B3DA --- ---
    utc má nový n faktor a zrovna teďka sype 2x tolik co včera (diff 0.7 :))
    ON_SLM
    ON_SLM --- ---
    ty vetraky jsou vsechny ze starych pocitacu, co jsem kde kdy sebral, ty vingly jsem taky doma nasel, kdovikcemu mely slouzit a proc se nevyuzily... takze me to prave nestalo vubec nic. uz se mi nejak nechce momentalne nic vic investovat, jen si hraju co dum da:) jo, par sroubku a matek jsem musel koupit, ale to bylo jen par korun, akorat ta silikonova sracka, co se dava na dvere/okna me stala dost. ale sral mel takovy divny periodicky zvuk... ze to dela kraval kontinualne, to mi nikdy nevadilo, ale nekdy to prosto vydavalo periodicky zvysujujici/snizujujici hlasitost a to me fakt sralo, tak doufam, ze to tim vyrezim (mam podezreni, ze za to muze zdroj)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    ON_SLM: Ty baumax vingly stály víc než ten větrák, ne? :o)

Novýho nic, fabriky maj ASICY na scrypt a než to pustí do Batche1 tak je žhaví dočervena....
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Dvě grafičky prodané...to byl fofr.
    B3DA
    B3DA --- ---
    gridseed už 160$ :)
    300+ KH/s Single Gridseed ASIC Miner - GAW Miners
    http://www.gawminers.com/300-kh-s-single-gridseed-asic-miner/
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    B3DA: Jasně. No, kdybys to někde zahlídl znova, napiš, prosím. Klidně i do pošty. Na Aukru je to pořád, ale tam je to akorát překupované z e-baye a o 10-30% dražší.
    B3DA
    B3DA --- ---
    BORGDOG: uz jsem to nekde zahlid za necelych dveste babek.. bejt to pod150 po jednom kusu, asi se v tuhle chvili vzhledem ke spotrebe moc nerozmyslim. na druhou stranu, je to jen na scrypt a za par mesicu nejspis vzhledem k vykonu novejch masinek k nicemu..good bless gpu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam