• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    GABINKA: rozhodně, když tak přidáme na nástěnku ;)
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    GABINKA: tipy sem, mohlas napsat rovnou
    GABINKA
    GABINKA --- ---
    Když nosím tělové punčochy tak s opálenější barvou, ale teď jsem přijela i já opálená z dovolené, tady zima, punčochy jsou vhod a ty tmavší se nehodí. Narazila jsem taky na punčochy Brigita (Timo Praha Vysočany) v chapagne barvě, výborná volba na tmavší kůži. Škoda, že jsou 20 den, raději nosím 15. Na běžné denní nošení mám oblíbené 15 den od Bomy punčochy Braňa, od Elite Kamila, od Aries Sindy. Braňa jsou jen strečové, Kamila 3% elastanu, méně se zadrhávají, Sindy mají ještě víc elastanu, asi 13%, jsou lesklejší. Miluše jsou 20 den, vypadají jako levné punčocháče, nekupuju je. Braňa asi za 25, Kamila 30, Sindy 45 Kč. Super ceny, pohodlné. Sindy mají 2 tělové a černou, ostatní tělová, černá. Mě vyhovuje tmavší tělová Sindy, Braňu a Kamilu kupuji v černé, protože tělové jsou nevýrazné. Ještě k velikosti. Všechny se dělají v 25,27 vel., ale Sindy jsou delší, bohatě mi stačí 25, zvlášť Kamila jsou docela krátké, budu si asi spíš kupovat 27. Ono taky záleží na podvazcích, jak se tu psalo o pásu Cleopatra, 6 kovových spon, drží to mnohem víc než 4 plasty na úzkých páskách. A taky na délce sukně. Když je sukně delší, ke kolenům, dají se nosit kratší punčochy, protože se víc natáhnou a líp vypadají. Samo, pod kratší sukně musejí být až pod zadek, pak pod koleny nejsou tak napnuté. Chcete-li, mám tipy, kde je sehnat.
    KACHNICK
    KACHNICK --- ---
    KLAIR: Šíři stehna a jeho roli nejsem schopna moc posoudit(mám 58cm okolo stehna v nejširším místě a bez problému).. Ale přijde mi, že se roztahují do šíře vcelku v pohodě a ještě mají dost rezervu (ty Boma, ty ale kotva vyprodává a mám pocit že už je nebudou brát :/ ).

Teď jsem koukala ještě na značku Evona - punčochy Miluše - koupila jsem na zkoušku šedivé a supr. Na internetu je mají velikostně 25 a 27 + NV 25 a NV 27 (nadměrná velikost, předpokládám) ale ty mají zesílenou patu a nevím zda je mají na Kotvě na krámě v tom NV.

Elite jsem v Kotvě nepostřehla, spíš bych řekla že nemají(možná ten stánek u eskalátorů, ale tam začínají všechny punčochy cca na 3 stovkách). Já jsem skončila s přesvědčením, že je budu muset objednat online(ale nechám se ráda vyvést z omylu).
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    KACHNICK: ok, díky moc, takže asi 25... a hraje tam nějak roli šíře stehna?

A teda v té Kotvě bych ty Elite na podvazky sehnala?
    KACHNICK
    KACHNICK --- ---
    KLAIR: Koukám teď na punčochy Boma stretch.. černé.. a je na nich normálně číslování 27/175 a 25/164.. zcela omylem(bez přemýšlení) jsem si koupila správné (27/175). :) Elite to má číslované taky takto klasicky(poslední odkaz co jsem přidávala).
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Prosím pěkně o radu - jak určit, jakou potřebuju velikost punčoch?
    Mám široké nohy, jsem poměrně malá, ale zas by se mi líbilo, kdybych punčochy vytáhla skoro až k rozkroku.
    Díky
    KACHNICK
    KACHNICK --- ---
    Hehe :) http://www.elite-cz.cz/BRIGITA/1063-detail-238.html Elite zařadili do výroby novou barvu - Champagne. Psala jsem jim na FB jestli nechystají nafotit life vedle sebe tělovou a champagne na nohách jedné nositelky, protože by to mohlo řešit dilema všech bělonohých a světlopleťových a 65 kč není moc :)) Tak uvidíme!
    KIA
    KIA --- ---
    CHANNAH: mas tam zpravu:))

A jinak jeste jednou diky NANTHEI: po dni co jsem ho mela na sobe, fakt bomba:)))
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    protřídila jsem své nasyslené nánosy punčoch a hodila je na Vohoz, kdyby měl někdo zájem, tak zde: http://www.votocvohoz.cz/uzivatele/231158-channah/predmety
    KIA
    KIA --- ---
    KACHNICK: Jojo:) ja to nakonec pochopila:)) chvili mi to trvalo najít, tak jsem sem proto psala jejich označeni:) jsem úplný anti talent na orientaci totiž:D vůbec to nebylo myšleno zle:)
    Ale vazne moc dekuju za tip, dneska jsem konečně měla v čem chodit a super:))
    KACHNICK
    KACHNICK --- ---
    KIA: Psala jsem druhé podlaží namísto první patro, protože jsem si nebyla jistá jak to tam mají číslované, takhle z hlavy ;D Sháněla jsem obyčejnější punčochy - proto ten zázemkový krámek, a je pravda že měli podle referencí mít i bezpatové, ale nakonec neměli.. a barva tělových punčoch mě vyděsila, tak jsem pořídila jen šedé a černé :)
    KIA
    KIA --- ---
    Report: Nakonec jsem vše našla v prvním patře:) Ten obchod s vlastním zázemím mě nezaujal, a nakonec se ukázalo, že mají jen jedny, univerzál velikost a se zesílenou patou. Nicméně, koupila jsem jedny a jen je vyzkouším. Cena 45

Lepší byl nakonec ten krám u eskalátorů. Sehnala jsem na zkoušku dvoje punčochy stejné značky, tělové a černé a paní byla příjemná. Cena jako za samodržky - 239- ale za to krásný materiál. Zítra vyzkouším vše a ještě dám vědět:)

Díky
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    KIA: podej prosím report, já na podvazky v nižší cenové kategorii viděla jen se zesílenou patou a to nechci
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    LUCIASHECK: to bude Sko? jestli jo, tak bych měla zájem :-)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    NANTHEI: Rhodos je GENIALNI podvazkac... Taky se ho budu ve stare velikosti zbavovat (ten je prakticky nenoseny, neb 67 v pase uz par let nemam)
    KIA
    KIA --- ---
    KACHNICK: Díky, zítra budou mít ode mně nálet.. Těším se!:)
    KACHNICK
    KACHNICK --- ---
    KIA: Kotva.. druhé podlaží.. Vyhnout se stánku s punčochami co je u eskalátorů a pokračovat ke stánku který má normálně široké zázemí :) (já sama to našla až na druhý pokus, ale stojí to za to!)
    KIA
    KIA --- ---
    A ještě poprosím.. mám dotaz..

Potřebovala bych poradit nějaký - kamenný obchod - v Praze, kde by se daly koupit nějaké punčochy na podvazky. Díky mockrát za jakýkoliv tip:))
    KIA
    KIA --- ---
    NANTHEI:
    ALONSIA:

děkuji děkuji děkuji..:) je úžasný:)))) a z krásného materiálu:)
    ostrá zátěž proběhne ve středu:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam