• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    Kde a jak nakoupit podvazkové pásy, girdly a punčochové zboží všecho druhu. Zkušenosti, recenze, typy.
    rozbalit záhlaví
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    CHANNAH: Diky za odpoved, usetrim se zklamani a necham si zajit chut. Kazdopadne fajn tip, znacku Pamela Mann si zapamatuji, libi se mi jejich vyrobky.
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    FRANCINE: já mám 168cm, hubené nohy a sedí mi ouplně akorát :) Což o to, ony se natáhnou, ale na úkor šířky půjde délka a mohly by ti být asi dost krátké...
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    CHANNAH: Oooo jeee, ty jsou bajecne, presne takove shanim. Ale mam k tobe dotaz ohledne cislovani. Na eshopu uvadeji, ze maji univerzalni velikost 34-40. Merim 182 cm a mam kejticky:). Potrebovala bych poradit, zda jsou puncochy podle tebe urceny spis pro osoby mensiho vzrustu nebo by sly i na vyssi postavy. Dekuji pekne:)
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    SOFIJKA: jo vidíš, taky bych mohla číst pořádně :)
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    CHANNAH: díky, tělový bych neunosila. ale kouknu na tu značku, třeba se něco najde :-)
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    já mám tyhle: http://www.plny-pradelnik.cz/products/puntikate-nude-puncochace/ Vypadaj líp, než na tom obrázku :)
    AETHER
    AETHER --- ---
    SOFIJKA: dej vědět, jak jsi dopadla - a kdyby z toho byla náhodou nějaká zajímavá objednávka od výrobce, třeba by se nás tu přidalo víc.)
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    AETHER: cha, tak to mám naději. to je klasika no, ty nejhezčí se vždycky hned roztrhaj a ty, co si člověk koupil tak nějak omylem a vlastně se mu moc nelíbí, ty držej a držej :-D
    AETHER
    AETHER --- ---
    SOFIJKA: ty podvazkové nejsou tak dlouhé, ale uvidíš:) Já jsem vzory už pomalu vzdala, většinou to první den škubnu, leze to pak do peněz:(
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    AETHER: nespěchám, spíš tak sonduju :-) určitě se s ní domluvim, jen se trochu bojim, že Fiori mi i v nejmenší velikosti budou hrozně dlouhý, nosila jsem od nich samodržky a potom, co jsme zkubla, už si je nemůžu kupovat, vytáhnou se mi až do rozkroku. ale vyzkoušim je, moc peněz to nestojí.
    AETHER
    AETHER --- ---
    SOFIJKA: nevím, jak moc na to spěcháš, ale ta paní je moc ochotná a třeba umí i něco objednat...
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    AETHER: jo, tam už jsem koukala, to je eshop právě k tomu obchůdku na Brandlově, takže se tam asi sjedu kouknout, možná maj v obchodě větší výběr než na stránkách. ale děkuju, taky mě zaujala nižší cena :-)
    AETHER
    AETHER --- ---
    SOFIJKA: ty mám, na noze vypadají opravdu dobře:) Já mám docela ráda tenhle obchod, ale koukám, že teď toho zrovna moc na podvazky nemají, nicméně alespoň za lepší ceny... http://www.e-puncochace.cz/cs/katalog/puncochy/podvazkove/vzorovane
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    SOFIJKA: našla jsem něco málo na Timee, ale většina neodpovídá mejm představám, je to buď hroznej kýč a nebo takovej ten vzor "ukazujeme, že jsme punčochy na podvazky". jediný trochu použitelný jsou tyhle: http://www.timea.cz/luxusnipuncochy/Puncochy-na-podvazky-Veneziana-Calze-Retina-Fiori-d747.htm
    jdu radši zkoumat ebay, ale jestli máte nějakou ozkoušenou značku nebo obchod (eshop nebo kamennej v Brně, Brandlovu umim :-)), sem s tim.
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    dámy, víte, jestli se někde daj sehnat černý punčochy se vzorem? kytičky, pruhy, třeba srdíčka, je mi to fuk :-)
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    GABINKA: opravdu je nutné nechat se prosit o ty informace?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    GABINKA: Ježkovy brejle, tak to napiš rovnou :-D
    GABINKA
    GABINKA --- ---
    Mám super tip na nové dobře držící podvazkové pásy. Máte-li zájem klidně předám dál. Ale vy jste tady nějak přes léto vymřely? Dneska jsem po dlouhé době šla v podvazkách. Pohoda a kupodivu žádný trapas. Zítra jdu zase.
    GABINKA
    GABINKA --- ---
    Ano, je to galanterie na devítce ve dvoře, asi u Kočky. Jinak dodávám, že výborná prodejnička punčochového zboží včetně podvazkových punčoch v Praze 3 je u Nákladového nádraží Žižkov, přímo u tramvajové zastávky na Ohradu. Mají i polské Gatty, ale já v nich za tu cenu, co se tu prodávají, nevidím žádnou výhodu. Jednak jsou dost pružné na délku a víc lezou dolů, naše strečovky 15 den jsou jemnější a 2-3x levnější.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MOIRAIN: diky!
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    SARAJ: nemám, ale na tom stockings sh je snad co týden nějaká akce
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam