Před časem jsem psala, že mám tip na podvazkové pásy. Ne že bych něco tajila, ale řekla mi to zmámá, z vedení firmy se kterou jsem se náhodou nedávno dala do řeči o nošení sukní a ukázalo se, že taky nosí podvazky. Docela jsme se skamarádily. Je to sice padesátnice, ale je to velmi elegantní dáma s pěknou postavou. Nosí kostýmky, šaty, sukně tak těsně nad kolena a moc jí to sluší. Nedávno mi řekla, že koupila na netu podvazky Ulla Dessous, německé velmi kvalitní prádlo (vyhledávač Ulla Dessous prádlo). Včera ho měla na sobě a ukázala mi ho, jmenuje se Classic, s háčky vpředu po straně. Super retro 60. léta. Je vyšší pevný a dokonale drží. Hlavně: má sice jen 4 velmi pevné podvazky, ale širší, s kovovými posunovátky a kovovými podvazky v barvě, super to drží a snadno zapíná. Moc si ho chválí, asi si ho taky pořídím, akorát ta cena 2150 Kč. Má prý ještě od Ully černočernou bokovku, která je taky v nabídce, je prý taky moc kvalitní. tak se na to mrkněte.
Jinak nevím co řešíte s punčochama. Jak jsem už psala, naše Sindy, Braňa, Kamila v cenách od 25-45Kč jsou bezkonkurenční cenou i vzhledema mám jich už zásobu na celou zimu - hlavně černé. Trhá se to všechno stejně, proč kupovat za stovku nebo víc. Ty s hodně lycrou ještě táhnou a nejsou tak pohodlné. Naše strečovky ani nevím, že mám na sobě. Do společnosti nestrečovky Clio od mojepuncochy.cz za 250 Kč a nic jiného nehledám. Máte tipy na silné zimní podvazkovky?