• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    Kde a jak nakoupit podvazkové pásy, girdly a punčochové zboží všecho druhu. Zkušenosti, recenze, typy.
    rozbalit záhlaví
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    KLAIR: hmm, vetsinou maj ty velky kovovy velvety, co?
    Priznavam, ze tak rok jsem je neshanela, ty male plastove a bohuzel web stoklasy mi rika, ze je nemaj. Kdysi jsem je kupovala jednak D Kalcu, dvojak v Kotve. Zel nevim soucasnou situaci.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    MOUNTBATTEN: a v jaké? Já bych potřebovala nějaké menší a v galanteriích se na mne koukají zle :(
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    zabicky? Myslis velvety, ty spony?
    V galanterii
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Kde se dají sehnat takové ty žabičky na podvazky? Potřebuji doplnit ještě další podvazky:)
    GABINKA
    GABINKA --- ---
    Ráda bych se zeptala, jestli není nějaký typ na podvazkové vzorované punčochy na zimu. Mám ještě 2 páry asi 3 roky staré, nevím jaká značka, černé, zajímavý vzor, ale dost děrované, nosím je ještě s strečovkami pod nimi. Dají se sehnat nějaké silné se vzorem? Nejsem blbá abych mrzla, nosím sice sukně nad kolena, ale kabát přes kozačky a je to super, když jsem v teple, je to dobré proti paření se v proti punčocháčích. Víte o něčem?
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Jak se tu tak průběžně shání dlouhé a široké punčochy....dneska mi dorazily punčochy z Bonprix. Jsou číslované konfekční velikostí. Já mám běžně cca 44 a 174cm na výšku. Tyhle jsem si objednala 44/46 a jsou opravdu dost dlouhé (možná až moc) a dostatečně široké přes stehno. Škoda, že je mají jen v černé. Krajka je jemná a neškrábe. Vyzkoušené mám zatím jen ty s širší krajkou.

http://www.bonprix.cz/...ncochove-2392246/?catalogueNumber=923947&type=image&category=773&return=ref

http://www.bonprix.cz/...ncochace-2129015/?catalogueNumber=978684&type=image&category=773&return=ref
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    GABINKA: řešily jsme punčochy se vzorem, obyčejný černý nebo tělový si nakoupit zvládnem, ale díky za připomenutí.
    GABINKA
    GABINKA --- ---
    Před časem jsem psala, že mám tip na podvazkové pásy. Ne že bych něco tajila, ale řekla mi to zmámá, z vedení firmy se kterou jsem se náhodou nedávno dala do řeči o nošení sukní a ukázalo se, že taky nosí podvazky. Docela jsme se skamarádily. Je to sice padesátnice, ale je to velmi elegantní dáma s pěknou postavou. Nosí kostýmky, šaty, sukně tak těsně nad kolena a moc jí to sluší. Nedávno mi řekla, že koupila na netu podvazky Ulla Dessous, německé velmi kvalitní prádlo (vyhledávač Ulla Dessous prádlo). Včera ho měla na sobě a ukázala mi ho, jmenuje se Classic, s háčky vpředu po straně. Super retro 60. léta. Je vyšší pevný a dokonale drží. Hlavně: má sice jen 4 velmi pevné podvazky, ale širší, s kovovými posunovátky a kovovými podvazky v barvě, super to drží a snadno zapíná. Moc si ho chválí, asi si ho taky pořídím, akorát ta cena 2150 Kč. Má prý ještě od Ully černočernou bokovku, která je taky v nabídce, je prý taky moc kvalitní. tak se na to mrkněte.
    Jinak nevím co řešíte s punčochama. Jak jsem už psala, naše Sindy, Braňa, Kamila v cenách od 25-45Kč jsou bezkonkurenční cenou i vzhledema mám jich už zásobu na celou zimu - hlavně černé. Trhá se to všechno stejně, proč kupovat za stovku nebo víc. Ty s hodně lycrou ještě táhnou a nejsou tak pohodlné. Naše strečovky ani nevím, že mám na sobě. Do společnosti nestrečovky Clio od mojepuncochy.cz za 250 Kč a nic jiného nehledám. Máte tipy na silné zimní podvazkovky?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CHANNAH: dik:)
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    SARAJ: já objednávám k velké spokojenosti tady: https://www.etsy.com/shop/CorsetMoment?ref=l2-shopheader-name - mají plastové, ale i kvalitnější kovové ve dvou šířkách
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    damy, pro nahradni ukonceni podvazku - ten provlikaci plastovej stuflik .-do galanterie?

FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    CHANNAH: Diky za odpoved, usetrim se zklamani a necham si zajit chut. Kazdopadne fajn tip, znacku Pamela Mann si zapamatuji, libi se mi jejich vyrobky.
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    FRANCINE: já mám 168cm, hubené nohy a sedí mi ouplně akorát :) Což o to, ony se natáhnou, ale na úkor šířky půjde délka a mohly by ti být asi dost krátké...
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    CHANNAH: Oooo jeee, ty jsou bajecne, presne takove shanim. Ale mam k tobe dotaz ohledne cislovani. Na eshopu uvadeji, ze maji univerzalni velikost 34-40. Merim 182 cm a mam kejticky:). Potrebovala bych poradit, zda jsou puncochy podle tebe urceny spis pro osoby mensiho vzrustu nebo by sly i na vyssi postavy. Dekuji pekne:)
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    SOFIJKA: jo vidíš, taky bych mohla číst pořádně :)
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    CHANNAH: díky, tělový bych neunosila. ale kouknu na tu značku, třeba se něco najde :-)
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    já mám tyhle: http://www.plny-pradelnik.cz/products/puntikate-nude-puncochace/ Vypadaj líp, než na tom obrázku :)
    AETHER
    AETHER --- ---
    SOFIJKA: dej vědět, jak jsi dopadla - a kdyby z toho byla náhodou nějaká zajímavá objednávka od výrobce, třeba by se nás tu přidalo víc.)
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    AETHER: cha, tak to mám naději. to je klasika no, ty nejhezčí se vždycky hned roztrhaj a ty, co si člověk koupil tak nějak omylem a vlastně se mu moc nelíbí, ty držej a držej :-D
    AETHER
    AETHER --- ---
    SOFIJKA: ty podvazkové nejsou tak dlouhé, ale uvidíš:) Já jsem vzory už pomalu vzdala, většinou to první den škubnu, leze to pak do peněz:(
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    AETHER: nespěchám, spíš tak sonduju :-) určitě se s ní domluvim, jen se trochu bojim, že Fiori mi i v nejmenší velikosti budou hrozně dlouhý, nosila jsem od nich samodržky a potom, co jsme zkubla, už si je nemůžu kupovat, vytáhnou se mi až do rozkroku. ale vyzkoušim je, moc peněz to nestojí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam