• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    Kde a jak nakoupit podvazkové pásy, girdly a punčochové zboží všecho druhu. Zkušenosti, recenze, typy.
    rozbalit záhlaví
    ALONSIA
    ALONSIA --- ---
    NEVENA: Já mám pás Cleopatra Rhodos se 6-ti podvazky http://www.mojepuncochy.cz/Cleopatra-Rhodos-6-ti-podvazkovy-pas-d14.htm a nemůžu si ho vynachválit. Mám ho už skoro 4 roky, drží, je pořád hezkej a je hladkej bez krajek a za celou dobu nošení jsem nikdy neměla žádnou nehodu se sponama (a musím přiznat, že jsem byla úplný začátečník). Bohužel stojí těch osm stovek, ale je to investice. Já to řeším stejně jako píše CHANNAH: pod široké sukně není třeba nic, i když já ráda nosím bavlněné spodničky pod všechno a pod užší či těnčí sukně mám kombiné po babičce. A funguje to dobře:)
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    NEVENA: já mám dobrou zkušenost s těmihle pásy: http://www.kissmedeadly.co.uk/archive/vandoren - a vůbec s pásy KMD. Ale levnější to stejně nebude, dobrý pás, který něco udrží, taky něco stojí, no... A o dost levnější asi budou spíš k vzteku. Jinak s tím proznačováním - přesně jak píšeš, kombiné pod přiléhavější sukně, pod áčkovými to vidět nebude vůbec :)
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Potřebuji poradit... nikdy jsem nenosila podvazky, ale ze samodržek mám věčně vyrážky. Už dlouho uvažuji o podvazkovém pásu, ale potřebovala bych to nejdříve vyzkoušet, jestli mně nebude vadit v pohybu (horší než punčochové kalhoty to asi nebude?) a nakolik bude viditelný pod oblečením. Většinou nosím áčkové sukně s větší gramáží nebo s podšívkou.
    Pod ty tenčí by snad stačilo kombiné?
    Zatím se mi nechce dávat osm stovek za pás na míru, aby mně pak zbytečně neležel doma.
    Punčochy už se mi doma za tu dobu nasbíraly, jen ten pás chybí. Jaký poradíte?
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    Zakoupila jsem naprosto dokonalé punčochy Cervin Bicolore (nestrečkové nylonky) v barevné kombinaci tyrkysová punčocha + černý lem - bohužel ve velikosti jedna místo své obvyklé dvojky a jsou mi příliš krátké (měřím 168cm) - nechtěly byste je někdo? Stály 340Kč + zahraniční poštovné, prodám za 280Kč + české poštovné. Jsou nenošené, jen ozkoušené. Případně vyměním, kdyby měl někdo Cerviny vel. 2 :) http://www.cervin-store.com/en/seamless-stockings-cervin/31-capri-bicolour-nylon-stocking.html
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    M4DLENKA: Asi se ptám ve špatných obchodech, ale vždycky mám kolem sebe jen ženy a ty pohledy bývají jiného rázu...
    M4DLENKA
    M4DLENKA --- ---
    ... ach ty zasnene pohledy okolostojicich muzu, kdyz v obchode pozadam prodavacku o obycejne puncochy do podvazku ...
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    KLAIR: https://www.etsy.com/shop/CorsetMoment?ref=l2-shopheader-name - maj všechny možný velikosti, poštovné není přemrštěné a mám osobní opakovaně dobrou zkušenost!
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    KLAIR: hmm, vetsinou maj ty velky kovovy velvety, co?
    Priznavam, ze tak rok jsem je neshanela, ty male plastove a bohuzel web stoklasy mi rika, ze je nemaj. Kdysi jsem je kupovala jednak D Kalcu, dvojak v Kotve. Zel nevim soucasnou situaci.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    MOUNTBATTEN: a v jaké? Já bych potřebovala nějaké menší a v galanteriích se na mne koukají zle :(
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    zabicky? Myslis velvety, ty spony?
    V galanterii
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Kde se dají sehnat takové ty žabičky na podvazky? Potřebuji doplnit ještě další podvazky:)
    GABINKA
    GABINKA --- ---
    Ráda bych se zeptala, jestli není nějaký typ na podvazkové vzorované punčochy na zimu. Mám ještě 2 páry asi 3 roky staré, nevím jaká značka, černé, zajímavý vzor, ale dost děrované, nosím je ještě s strečovkami pod nimi. Dají se sehnat nějaké silné se vzorem? Nejsem blbá abych mrzla, nosím sice sukně nad kolena, ale kabát přes kozačky a je to super, když jsem v teple, je to dobré proti paření se v proti punčocháčích. Víte o něčem?
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Jak se tu tak průběžně shání dlouhé a široké punčochy....dneska mi dorazily punčochy z Bonprix. Jsou číslované konfekční velikostí. Já mám běžně cca 44 a 174cm na výšku. Tyhle jsem si objednala 44/46 a jsou opravdu dost dlouhé (možná až moc) a dostatečně široké přes stehno. Škoda, že je mají jen v černé. Krajka je jemná a neškrábe. Vyzkoušené mám zatím jen ty s širší krajkou.

http://www.bonprix.cz/...ncochove-2392246/?catalogueNumber=923947&type=image&category=773&return=ref

http://www.bonprix.cz/...ncochace-2129015/?catalogueNumber=978684&type=image&category=773&return=ref
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    GABINKA: řešily jsme punčochy se vzorem, obyčejný černý nebo tělový si nakoupit zvládnem, ale díky za připomenutí.
    GABINKA
    GABINKA --- ---
    Před časem jsem psala, že mám tip na podvazkové pásy. Ne že bych něco tajila, ale řekla mi to zmámá, z vedení firmy se kterou jsem se náhodou nedávno dala do řeči o nošení sukní a ukázalo se, že taky nosí podvazky. Docela jsme se skamarádily. Je to sice padesátnice, ale je to velmi elegantní dáma s pěknou postavou. Nosí kostýmky, šaty, sukně tak těsně nad kolena a moc jí to sluší. Nedávno mi řekla, že koupila na netu podvazky Ulla Dessous, německé velmi kvalitní prádlo (vyhledávač Ulla Dessous prádlo). Včera ho měla na sobě a ukázala mi ho, jmenuje se Classic, s háčky vpředu po straně. Super retro 60. léta. Je vyšší pevný a dokonale drží. Hlavně: má sice jen 4 velmi pevné podvazky, ale širší, s kovovými posunovátky a kovovými podvazky v barvě, super to drží a snadno zapíná. Moc si ho chválí, asi si ho taky pořídím, akorát ta cena 2150 Kč. Má prý ještě od Ully černočernou bokovku, která je taky v nabídce, je prý taky moc kvalitní. tak se na to mrkněte.
    Jinak nevím co řešíte s punčochama. Jak jsem už psala, naše Sindy, Braňa, Kamila v cenách od 25-45Kč jsou bezkonkurenční cenou i vzhledema mám jich už zásobu na celou zimu - hlavně černé. Trhá se to všechno stejně, proč kupovat za stovku nebo víc. Ty s hodně lycrou ještě táhnou a nejsou tak pohodlné. Naše strečovky ani nevím, že mám na sobě. Do společnosti nestrečovky Clio od mojepuncochy.cz za 250 Kč a nic jiného nehledám. Máte tipy na silné zimní podvazkovky?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CHANNAH: dik:)
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    SARAJ: já objednávám k velké spokojenosti tady: https://www.etsy.com/shop/CorsetMoment?ref=l2-shopheader-name - mají plastové, ale i kvalitnější kovové ve dvou šířkách
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    damy, pro nahradni ukonceni podvazku - ten provlikaci plastovej stuflik .-do galanterie?

FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    CHANNAH: Diky za odpoved, usetrim se zklamani a necham si zajit chut. Kazdopadne fajn tip, znacku Pamela Mann si zapamatuji, libi se mi jejich vyrobky.
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    FRANCINE: já mám 168cm, hubené nohy a sedí mi ouplně akorát :) Což o to, ony se natáhnou, ale na úkor šířky půjde délka a mohly by ti být asi dost krátké...
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    CHANNAH: Oooo jeee, ty jsou bajecne, presne takove shanim. Ale mam k tobe dotaz ohledne cislovani. Na eshopu uvadeji, ze maji univerzalni velikost 34-40. Merim 182 cm a mam kejticky:). Potrebovala bych poradit, zda jsou puncochy podle tebe urceny spis pro osoby mensiho vzrustu nebo by sly i na vyssi postavy. Dekuji pekne:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam