Nosit punčochy do půlky stehen je úplný nesmysl, to se fotí jenom na modelkách, když stojí, aby to sexy vypadalo. Vzadu se punčochy navíc ještě prověsí a už lem je pomalu nad kolenem. To by šlo nosit akorát tak k dlouhé sukni. Já mám nejradši sukně těsně nad kolena a tak punčochy pěkně dlouhé, abych se nemusela bát že mi něco bude vidět když jdu po schodech, nebo když si sednu, takže všechny camfourky pěkně zkrátit. Taky se to nerýsuje tolik pod úzkou sukní. Ty posunovače jsou většinou zbytečné, když nosím stejnou délku punčoch, nevím proč bych měla měnit délku podvazků.
Ještě k tomu podvazkovému pásu Úpavan. Vůbec není špatný, nosím ho se strečovkami Sindy, k tomu stačí ty 4 mrňavé podvazky, ktré se pod sukní nerýsují, rychle se to oblíkne, nemá zapínání a je to pohodlné na denní nošení. Prodává se i v kamenných obchodech, akorát není vhodný k nestrečovým punčochám, na ty jsou lepší 3 páry pevnějších podvazků.
Riwaa má nádherné pásy, mám dva, ale nemůžu si pomoct, mě se ty její podvazky pořád rozepínají. Tuhle jsem ho měla v divadle a jak jsem vstala, tak jsem někde zapínala podvazky. Kdyby jsme nakupovaly v polských obchodech, koupila bych hned hromadu sponek, mají je kvalitní a u pásů od Riwaa bych je hned vyměnila.