• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    LIBERA: jo, taky se mi furt velvety od Riwy rozepínají, u polského "light" http://www.gretastore.pl/pas-do-ponczoch-kusidelko,id344.html se nerozepínají, ale zase posouvají posuvníky
    jinak pár funguje, splňuje v podstatě to, co jsem od něj chtěla, i přemýšlým, že si podle něj ušiju další, ale bez "volánku" a s pořádnými velvety, ale z čeho?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ja jsem prave Riwee davala retro pasy, ty vysoky mely fakt camfrliky dlouhy tak centimetr, vylozene tesne pod lem. V tech byla puncocha vysoko, ale fakt je, ze vzadu sel ten zachyceny cip skoro az na zadecek (pas mi koncil vzadu tesne nad tim misteckem, kde se prdel meni v stehna). Vepredu to bylo ok (nevzdavala bych se ho, kdyby mi nebyl velkej. A kdybych si u Riwyy nekoupila vysoky pas s korzetovyma kosticema. Ktery ale ma dlouhy camfrliky, takze mam lem pod TIM mistem. Ale zas - vice pasku a lem se tolik neprohyba, koukam na tuhle fotku [ MOUNTBATTEN @ KORZETY a vse kolem ] , tu prvni a to bylo foceny tak po dvou, trech hodinach na akci a lem vypada malo zvlnene)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LIBERA: no ony se právě skoro do půlky stehen tak jako tak prověsí. kdyby chtěl člověk nosit punčochy tak, aby měl zakrytou tu plochu stehen, co se o sebe tře, tak by musel mít tu punčochu v místě uchycení vytaženou pomalu na kyčle.
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Nosit punčochy do půlky stehen je úplný nesmysl, to se fotí jenom na modelkách, když stojí, aby to sexy vypadalo. Vzadu se punčochy navíc ještě prověsí a už lem je pomalu nad kolenem. To by šlo nosit akorát tak k dlouhé sukni. Já mám nejradši sukně těsně nad kolena a tak punčochy pěkně dlouhé, abych se nemusela bát že mi něco bude vidět když jdu po schodech, nebo když si sednu, takže všechny camfourky pěkně zkrátit. Taky se to nerýsuje tolik pod úzkou sukní. Ty posunovače jsou většinou zbytečné, když nosím stejnou délku punčoch, nevím proč bych měla měnit délku podvazků.
    Ještě k tomu podvazkovému pásu Úpavan. Vůbec není špatný, nosím ho se strečovkami Sindy, k tomu stačí ty 4 mrňavé podvazky, ktré se pod sukní nerýsují, rychle se to oblíkne, nemá zapínání a je to pohodlné na denní nošení. Prodává se i v kamenných obchodech, akorát není vhodný k nestrečovým punčochám, na ty jsou lepší 3 páry pevnějších podvazků.
    Riwaa má nádherné pásy, mám dva, ale nemůžu si pomoct, mě se ty její podvazky pořád rozepínají. Tuhle jsem ho měla v divadle a jak jsem vstala, tak jsem někde zapínala podvazky. Kdyby jsme nakupovaly v polských obchodech, koupila bych hned hromadu sponek, mají je kvalitní a u pásů od Riwaa bych je hned vyměnila.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ja je zkracuju. Klasicky girdly ostatne byly pod zadek a ty camfourky byly kratinky, klidne centik, dva. Takze ja na teorie, ze se puncosky musi nosit pouze do pulky stehna a ne vys, zvysoka to. Je to jen jeden pohled, ne Jedinecna Pravda.
    Mam stejny problem jako Klair (a uprimne, casteji proto nosim samodrzky, kde mam lem presne v TECH mistech;-) ) a proste to zkracuju, nebo porizuji ty s kratkymi camfrliky;-)
    MRTVYKOTE
    MRTVYKOTE --- ---
    KLAIR: mým macatým stehnům pomáhá třecí plochy natřít pevným pánským deodorantem (když hodně přes den chodíš tak klidně i několikrát denně), pokud se ti tedy stehna třou o sebe...
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    LUCIASHECK: No, neděláš mi radost. Tak co s tím?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KLAIR: Mne pripada, ze chtit nosit podvazkovy puncochy tak vysoko, aby se tomu zamezilo, je skoro nemozny, pokud to ma aspon nejak vypadat (navic kdyz jsou tak vysoko, je vetsi riziko toho, ze se rozepnou)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    LUCIASHECK: macatá stehna, co se o sebe dřou... potřebuji v inkriminované oblasti nějakou "ochrannou vrstvu"
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KLAIR: Proc to nemuzes nosit?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    a přemýšlím, jestli zrkacovat... protože když jsou ty podvazky delší, tak to prostě vypadá víc sexy. bohužel to nemůžu nosit... tak holt asi zkrátit a nebude to tak moc sexy. no jo, no..
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Tak se právě snažím vymyslet, jak co nejméně nápadně zkrátit podvazky na podvazkovém pásu Černá mamba od Greta store.
    A musím říct jednu věc - ten pás je ušitý opravdu velmi, velmi dobře!
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    SOFIJKA: potvrzuju kladnou zkusenost s Cleopatrou :-D
    AETHER
    AETHER --- ---
    SOFIJKA: taky mám Cleopatru a spokojenost velká, vzhled je spíš retro, drží výborně, je hladký, takže není moc vidět pod oblečením;)
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Možná má i ušité něco, co by ti sedlo. Já mám od ní takhle koupený už hotový.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: zkus jí napsat, já bych přísahala, že to stihla dřív :-)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    KLAIR: kvůli rychlosti - jakože dojdu do krámu a mám ho. ale ta Riwaa píše 2-4 týdny. chápu, ale mně se asi nechce čekat. sezóna už začla :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: no, chtělas v ČR :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam