Ráda bych využila tady naakumulované moudrosti žen nosících podvazky se svým dotazem.
Jsem postavou vcelku nekonvenční žena - mám 186 cm výšky a poslední dobou jsem radikálně zhubla (asi 25 kg) a mmj. se rozhodla jsem se dost upgradovat šatník více směrem do ženskosti - takže šaty, sukně. Celý život z duše nenávidím silonky (a proto jsem nenosila sukně a šaty mimo léto), protože nejpozději do hodiny mám rozkrok u kolen a nedá se v tom chodit, i když deklarují velikost XXL:) samodržící punčochy mě několikrát dost vypekly, kdy začaly sjíždět (mimo jiné, když jsem přednášela- jeden z velkých životních trapasů :))) a jsem k nim velmi skeptická (vyzkoušeno xkrát, x modelů)
A tak jsem se po několika letech rozhodla se k tomu postavit čelem a zainvestovat do řešení svého problému tak nějak systémově a rozhodla se pro podvazky. Jako člověk, který z duše nenávidí nakupování (jak online, tak offline), a to zejména oblečení a doplňků, se v tom topím. Nedokážu poznat, co bude dobře vypadat a co je šunt. Nejsem schopná se zorientovat v problematice kolik žabiček, jaké punčochy, kolik DEN, strečové, nestrečové atd atd. Už x krát se mi vyplatilo využít "služby" lidí, pro které je to vášeň, než se snažit být autodidakt.
Proto přicházím pro někoho možná s lákavou (?) nabídkou- pomožte mi a vyberte si jakou odměnu za pomoc chcete (přidat se k objednávce a koupit nějký zboží "na mě", peníze, čokoška, láhev rumu, whatever). je mi úplně jedno z jakýho storu (nebo kombinace) to bude. Upozorňuju, že nejsem "pin up" ani retro, řeším spíš funkčnost, trvanlivost a kvalitu než styl.
Co bych potřebovala (vše heavy-duty, ne erotické "hračky"):
- podvazkový pás bytelný na denní nošení 2x černý, ideálně něco, co umožňuje co nejvíc easy běžné fungování (WC, oblékání)
- podvazkový pás stahovací přes boky/ břicho pod úzké šaty/sukně
- punčochy jarní/podzimní- tělové, nelesklé, které vypadjí jako opálené nohy, ne babkovský :) 10ks
- punčochy zimní bytelné- šedé, černé, tělové- 10ks
- punčochy jarní/podzimní- barevné/ vtipné- jen tak pro radost 6ks v různých barvách/vzorech.
Nepotřebuju úplně počítat každou korunu, ale taky nevím, co je dobrý poměr cena/ výkon. Chtěla bych se vejít do cca 8000Kč, ale nevím, jak moc je to reálný. Jsem z Českých Budějovic, ale relativně často se pohybuju i po Praze, tak by šlo domluvit i osobní předání, ale raději bych eshop.
Pokud by to některou z vás zaujalo, prosím napiště mi do pošty.