• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    BLANITCHKA: heleď, ale řešení může být v některých situacích (děsně přiléhavá sukně) taky tohle : http://www.tetra-puncochy.cz/produkty/specialy-tetra/puncochove-kalhoty-s-otvorem/?feature=category a kalhotky přes jako u podvazků
    BLANITCHKA
    BLANITCHKA --- ---
    KLAIR:
    GENEVIEVE:

jako nechci vypadat jako neandrtál, ale to nosíte jedny kalhotky na tělo, pak silonky a přes to ještě jedny kalhotky?

to svým intimním partiím asi neudělám, i jen samotný silonky jsou občas hraniční viz
    DIABOLUS:
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    GENEVIEVE: já osobně nesnáším silonky kuli tomu že se vždycky děsně zapařim :/, proto jsou podvazky jasná volba
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Jsem spokojená s punčocháčemi tetra. Mám 174 cm a od malička jsem z tancování naučená, že se nosí dvoje kalhotky přes silonky, nenosím to jinak, všechny mrchy sjíždí a mě to vytáčí, takže doporučím tohle. Nemusíš potom nosit velké velikosti, které se rolují a visí na nohách. Já si kupuje M-L podle období tlustosti a přes to kalhotky, ideálně nějaké pevnější, aby to fakt udržely, a všechno je boží.

co se tedy týče značek - na zimní punčocháče Tetra (třeba v Caresse je mají), silonky miluju Aries - nedrbu se po nich, jemně voní, vydrží, nejsou nijak extra lesklé a mají i hezkou barvu a hlavně je neprotrhnu už při oblékání)... od Aries mám i všechny punčochy na podvazky nebo samodržky. Byť teda na podvazky občas kupuju jinde, protože Aries nedělají s nějakou epesní krajkou, spíš takové praktické a občas člověk chce krajku :-)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    A punčocháče nebudou sjíždět, když přes ně dáš kalhotky....

A jinak možná rada - co zkusit nejdřív jeden pás a pak uvidíš, jestli Ti to vyhovuje?
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    BLANITCHKA: Já mám přes 180 taky a ještě fakt dlouhé nohy a široká stehna a jsou mi a nesjíždí mi silonky od tetra punčochy (ano, vím, že na tohle se neptáš, ale kdybys to chtěla zkusit, doporučuju a jsou i levný :-)).
    Tetra, punčochové zboží, ponožky | TETRA
    http://www.tetra-puncochy.cz/

Jinak teda moje zkušenost je, že podvazkové jsou mi leckdy taky krátké, tak je to pak i s výběrem těch trochu alchymie - trochu pomáhá brát to, co je označené jako Queens size.
    BLANITCHKA
    BLANITCHKA --- ---
    Ráda bych využila tady naakumulované moudrosti žen nosících podvazky se svým dotazem.

Jsem postavou vcelku nekonvenční žena - mám 186 cm výšky a poslední dobou jsem radikálně zhubla (asi 25 kg) a mmj. se rozhodla jsem se dost upgradovat šatník více směrem do ženskosti - takže šaty, sukně. Celý život z duše nenávidím silonky (a proto jsem nenosila sukně a šaty mimo léto), protože nejpozději do hodiny mám rozkrok u kolen a nedá se v tom chodit, i když deklarují velikost XXL:) samodržící punčochy mě několikrát dost vypekly, kdy začaly sjíždět (mimo jiné, když jsem přednášela- jeden z velkých životních trapasů :))) a jsem k nim velmi skeptická (vyzkoušeno xkrát, x modelů)

A tak jsem se po několika letech rozhodla se k tomu postavit čelem a zainvestovat do řešení svého problému tak nějak systémově a rozhodla se pro podvazky. Jako člověk, který z duše nenávidí nakupování (jak online, tak offline), a to zejména oblečení a doplňků, se v tom topím. Nedokážu poznat, co bude dobře vypadat a co je šunt. Nejsem schopná se zorientovat v problematice kolik žabiček, jaké punčochy, kolik DEN, strečové, nestrečové atd atd. Už x krát se mi vyplatilo využít "služby" lidí, pro které je to vášeň, než se snažit být autodidakt.

Proto přicházím pro někoho možná s lákavou (?) nabídkou- pomožte mi a vyberte si jakou odměnu za pomoc chcete (přidat se k objednávce a koupit nějký zboží "na mě", peníze, čokoška, láhev rumu, whatever). je mi úplně jedno z jakýho storu (nebo kombinace) to bude. Upozorňuju, že nejsem "pin up" ani retro, řeším spíš funkčnost, trvanlivost a kvalitu než styl.

Co bych potřebovala (vše heavy-duty, ne erotické "hračky"):
    - podvazkový pás bytelný na denní nošení 2x černý, ideálně něco, co umožňuje co nejvíc easy běžné fungování (WC, oblékání)
    - podvazkový pás stahovací přes boky/ břicho pod úzké šaty/sukně
    - punčochy jarní/podzimní- tělové, nelesklé, které vypadjí jako opálené nohy, ne babkovský :) 10ks
    - punčochy zimní bytelné- šedé, černé, tělové- 10ks
    - punčochy jarní/podzimní- barevné/ vtipné- jen tak pro radost 6ks v různých barvách/vzorech.

Nepotřebuju úplně počítat každou korunu, ale taky nevím, co je dobrý poměr cena/ výkon. Chtěla bych se vejít do cca 8000Kč, ale nevím, jak moc je to reálný. Jsem z Českých Budějovic, ale relativně často se pohybuju i po Praze, tak by šlo domluvit i osobní předání, ale raději bych eshop.

Pokud by to některou z vás zaujalo, prosím napiště mi do pošty.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    LIBERA: jo, taky se mi furt velvety od Riwy rozepínají, u polského "light" http://www.gretastore.pl/pas-do-ponczoch-kusidelko,id344.html se nerozepínají, ale zase posouvají posuvníky
    jinak pár funguje, splňuje v podstatě to, co jsem od něj chtěla, i přemýšlým, že si podle něj ušiju další, ale bez "volánku" a s pořádnými velvety, ale z čeho?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ja jsem prave Riwee davala retro pasy, ty vysoky mely fakt camfrliky dlouhy tak centimetr, vylozene tesne pod lem. V tech byla puncocha vysoko, ale fakt je, ze vzadu sel ten zachyceny cip skoro az na zadecek (pas mi koncil vzadu tesne nad tim misteckem, kde se prdel meni v stehna). Vepredu to bylo ok (nevzdavala bych se ho, kdyby mi nebyl velkej. A kdybych si u Riwyy nekoupila vysoky pas s korzetovyma kosticema. Ktery ale ma dlouhy camfrliky, takze mam lem pod TIM mistem. Ale zas - vice pasku a lem se tolik neprohyba, koukam na tuhle fotku [ MOUNTBATTEN @ KORZETY a vse kolem ] , tu prvni a to bylo foceny tak po dvou, trech hodinach na akci a lem vypada malo zvlnene)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LIBERA: no ony se právě skoro do půlky stehen tak jako tak prověsí. kdyby chtěl člověk nosit punčochy tak, aby měl zakrytou tu plochu stehen, co se o sebe tře, tak by musel mít tu punčochu v místě uchycení vytaženou pomalu na kyčle.
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Nosit punčochy do půlky stehen je úplný nesmysl, to se fotí jenom na modelkách, když stojí, aby to sexy vypadalo. Vzadu se punčochy navíc ještě prověsí a už lem je pomalu nad kolenem. To by šlo nosit akorát tak k dlouhé sukni. Já mám nejradši sukně těsně nad kolena a tak punčochy pěkně dlouhé, abych se nemusela bát že mi něco bude vidět když jdu po schodech, nebo když si sednu, takže všechny camfourky pěkně zkrátit. Taky se to nerýsuje tolik pod úzkou sukní. Ty posunovače jsou většinou zbytečné, když nosím stejnou délku punčoch, nevím proč bych měla měnit délku podvazků.
    Ještě k tomu podvazkovému pásu Úpavan. Vůbec není špatný, nosím ho se strečovkami Sindy, k tomu stačí ty 4 mrňavé podvazky, ktré se pod sukní nerýsují, rychle se to oblíkne, nemá zapínání a je to pohodlné na denní nošení. Prodává se i v kamenných obchodech, akorát není vhodný k nestrečovým punčochám, na ty jsou lepší 3 páry pevnějších podvazků.
    Riwaa má nádherné pásy, mám dva, ale nemůžu si pomoct, mě se ty její podvazky pořád rozepínají. Tuhle jsem ho měla v divadle a jak jsem vstala, tak jsem někde zapínala podvazky. Kdyby jsme nakupovaly v polských obchodech, koupila bych hned hromadu sponek, mají je kvalitní a u pásů od Riwaa bych je hned vyměnila.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ja je zkracuju. Klasicky girdly ostatne byly pod zadek a ty camfourky byly kratinky, klidne centik, dva. Takze ja na teorie, ze se puncosky musi nosit pouze do pulky stehna a ne vys, zvysoka to. Je to jen jeden pohled, ne Jedinecna Pravda.
    Mam stejny problem jako Klair (a uprimne, casteji proto nosim samodrzky, kde mam lem presne v TECH mistech;-) ) a proste to zkracuju, nebo porizuji ty s kratkymi camfrliky;-)
    MRTVYKOTE
    MRTVYKOTE --- ---
    KLAIR: mým macatým stehnům pomáhá třecí plochy natřít pevným pánským deodorantem (když hodně přes den chodíš tak klidně i několikrát denně), pokud se ti tedy stehna třou o sebe...
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    LUCIASHECK: No, neděláš mi radost. Tak co s tím?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KLAIR: Mne pripada, ze chtit nosit podvazkovy puncochy tak vysoko, aby se tomu zamezilo, je skoro nemozny, pokud to ma aspon nejak vypadat (navic kdyz jsou tak vysoko, je vetsi riziko toho, ze se rozepnou)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    LUCIASHECK: macatá stehna, co se o sebe dřou... potřebuji v inkriminované oblasti nějakou "ochrannou vrstvu"
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KLAIR: Proc to nemuzes nosit?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    a přemýšlím, jestli zrkacovat... protože když jsou ty podvazky delší, tak to prostě vypadá víc sexy. bohužel to nemůžu nosit... tak holt asi zkrátit a nebude to tak moc sexy. no jo, no..
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Tak se právě snažím vymyslet, jak co nejméně nápadně zkrátit podvazky na podvazkovém pásu Černá mamba od Greta store.
    A musím říct jednu věc - ten pás je ušitý opravdu velmi, velmi dobře!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam