LIBERA: Já jsem dostala pás od Riwy, je delší, takže v klidu. Vytáhla jsem ho včera poprvé, na oběd, ale upřímně jsem se neodvážila vyrazit bez kalhotek, ovarovým kolenům navzdory teď tahám šaty cca do 3/4 stehen a když se špatně ohnu...
Ale jinak se těším na jaro jako malá - neznám nic pohodlnějšího než pás bez kalhotek.
S čím jsem se ale potýkala - pás jsem neměla cca rok, protože poslední umřel na přepracování. A za ten rok zavřeli jednu prodejnu s punčochovým zbožím, kam jsem ráda chodila a můj druhý oblíbený obchod přestával prodávat "Miluše". Jsou to v podstatě jedny z nejlevnějších punčoch, které jsem potkala, ale s ohledem na to, že mám psa a kočku nějak odmítám investovat do punčoch víc jak 40,- za pár (blahé paměti jsem to párkrát zkusila a jediný rozdíl byl v míře mojí naštvanosti, když se mi na nich objevilo oko).
Takže jsem pořídila troje různé, co zrovna měli... Všechny blbě - nakonec mě zachránil eshop.
Jo a tím pádem daruju za odnos, jenom vyzkoušená jedna natáhnout, možná na ní bude nějakej psochlup:
Punčochy na pas dvoubalení Stretch-Gatta | EKALHOTKY.cz
http://www.ekalhotky.cz/puncochy-na-pas-dvoubaleni-stretch-gatta
Za odnos. Uměj bejt buď široký, nebo dlouhý, ale ne obojí najednou.