• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    Kde a jak nakoupit podvazkové pásy, girdly a punčochové zboží všecho druhu. Zkušenosti, recenze, typy.
    rozbalit záhlaví
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    DALEEN: Děkuji. To ani nevím že existuje. Prckovi už jsou 4 měsíce ale břicho mam pořád povolený a plandací. Je teda fakt že moc necvičim.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    DIABOLUS: Mám, ale stačit podle mě nebude. Na stažení bříška po porodu se dělají poporodní stahovací pásy, kamarádka si ho docela chválila.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    DIABOLUS: mám ji, celkem drží, ale pevná moc není. Myslím, že to stačit nebude.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    Nemáte někdo zkušenost s bokovkou úpavan? Chtěla bych něco na ztažení břicha po dítěti, je to na to použitelný?...
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    náhodou jsem narazila na tohle
    Opaque Stockings 40Denier Plain Top by Romartex,24Fashionable Colours,Sizes S-XL | eBay
    http://www.ebay.co.uk/...2dcd159c%26pid%3D100005%26rk%3D3%26rkt%3D6%26mehot%3Dpp%26sd%3D201512079413
    nemám otestováno!
    GABINKA
    GABINKA --- ---
    Já bych asi taky 3 vrstvy a háčky v rozkroku taky nerozdýchala. Zlatý podvazky a jedny kalhotky..
    ISHA
    ISHA --- ---
    LIBERA: Já si teda kombinaci kalhotky, punčocháče, body nemůžu v zimě vynachválit. Člověk se pak nemusí omezovat jen na dlouhý sukně.
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Já jsem taky kdysi zkoušela kalhotky, punčocháče a stahovačky přes to, vydržela jsem v tom tak 2 hodiny a stahovačky musely dolů. Stejně tak experiment za 2 tisíce s body, které ani mi přes prsa pořádně nesedělo, pod kterým jsem měla kalhotky a punčocháče, skončil průšvihem na záchodě, protože rozepnutí háčků a vydolování punčocháčů k čemu nakonec bylo ještě nutno rozepnout sukni bylo ve spěchu nad moje síly. Před zrcadlem to vypadá s punčocháči bez sedu famózně, ale nosit to nemůžu.
    Ve shodě s MORGAIN, podvazky nosím proto abych dole neměla skoro nic, nebo jak jsem zkoušela i nic, což je úplně nejpohodlnější. navíc podvazkové pásy a hlavně bokovky mají při tom pohodlí ještě výbornou stahovací funkci, tak proč se cpát do punčocháčů a přes to další umělina.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    ADELHAIDA: přesně takhle to dělám s punčochama.. ne každá mi sedne, hlavně teda délkou
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    DIABOLUS: Já nemám obvykle se sjížděním punčocháčů problém, dělají mi to jen některé a spíš výjimečně. A občas je i jiný problém, než sjíždění, ale třeba prostě nepohodlný pas atd. Takže si schovávám krabičky a když mi vyhovujou, nakoupím si jich vícero. Jenže vloni jsem žádné nekupovala a v mezidobí jsem krabičky vyhodila, takže začínám zase od začátku.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    Mimochodem typ na praní a údržbu teplých punčocháčů a punčoch.

Ty velice rády poměrně rychle žmolkují. V zásadě prát naruby a ideálně v pytlíku třeba na podprsenky. když vám ožmolkují zevnitř, tak je to jedno a zvenku jsou stále pěkné.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MORGAIN: no vzhledem k tomu že potřebuju "hodně větrat" kuli čemuž vlastně podvazky nosím, tak dvoje spodky a punčocháče pro mě nejsou úplně to pravý.

ELWERINE: no já teď nosim dost dítě na břiše v šátku a představa že si něco zapínám v rozkroku je zatím dost zábavná :), ale tak to je můj specifický problém. Spíš jestli nejsou někde k sehnání dlouhý teplý punčochy, abych si je nemusela šít
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ELWERINE: Tak jsem našla na Timea a podle uvedených velikostí a jejich rozměrů je to spíše ztracené...
    Body z mikrovlákna Gatta Camisole 5569S
    https://www.timea.cz/luxusnipuncochy/Body-z-mikrovlakna-Gatta-Camisole-5569S-d1462.htm
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ELWERINE: Mrknu na to, prodávají se někde v kamených obchodech v čechách?
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ELWERINE: Já to v kameném obchodě nikdy nepotkala, přičemž je možné, že v Gatt jsem nikdy nebyla, protože obecně do běžných obchodů moc nechodím - většina z nich nejde velikostí nad 44 a i to mají bídné, takže pro mě nepoužitelné....
    AETHER
    AETHER --- ---
    NEVENA: v Calzedonii mají černé a tělové plus mají "nadkolenky" - nevím, co jim tam teď po výprodeji ještě zbylo, ale třeba černé se stříbrným lemem vůbec nevypadaly zle:) Tip na barevné taky uvítám.

MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ELWERINE: Jo, tak to mě se nepovedlo sehnat v mé velikosti, ale taky by se mi líbilo :-)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    DIABOLUS: Od tanečnic mám odkoukaný specifický trik na to, aby mi nesjížděly punčocháče - nosím přes ně ještě jedny kalhotky. Já je teda ještě navíc mam i přes spodní tílko, takže to se mi taky nevykasává a netáhne mi na záda...
    Když to člověk vidí prvně, tak to asi vypadá trochu divně, ale je to boží.... :-)
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    ADELHAIDA: punčocháče jsem byla nucena nosit v těhotenství, páč před břicho mi podvazkový pás nebyl a těhotenský podvazkový pás jsem nesehnala. Kupodivu to nebyl až takový problém, punčocháče mi drželi "za" břicho. Ovšem po tom co břicho už nemám, zase sjíždí a musim je pořád rovnat a hrozně mě rozčilujou. Na zimu jsem si dva páry teplých punčoch ušila, ale musim si pořídit nový pás pěkně stahující bříško, ten co jsem nosila před těhotenstvím mi už není, zhubla jsem skoro 20kg...

KLAIR
    KLAIR --- ---
    NEVENA: předloni :)
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Poprosím ještě tip na zimní punčochy, ideálně tmavomodré (černých mám dost). Kupovala jsem loni na objednávku v Caresse italské tuším, ale zaváhala jsem a nevzala jich rovnou víc do zásoby...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam