• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    DIABOLUS: Mě ta bokovka lehce stáhne, pod šaty to vypadá docela dobře. Ale nějaký výrazně stahující efekt to opravdu nemá.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    DALEEN: tak to asi vyřešim tím břišním pásem a bokovkou přes něj, to by mohlo fungovat
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    DIABOLUS: Existuje, je to prostě pružný stahovací pás.
    Ale uklidním tě, mám skoro rok po druhém porodu a břicho mám pořád povolené a plandací (pravda, necivíčm skoro vůbec) :)
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    LUCIASHECK: Děkuji. To je škoda. Nějaký typ?
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    DALEEN: Děkuji. To ani nevím že existuje. Prckovi už jsou 4 měsíce ale břicho mam pořád povolený a plandací. Je teda fakt že moc necvičim.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    DIABOLUS: Mám, ale stačit podle mě nebude. Na stažení bříška po porodu se dělají poporodní stahovací pásy, kamarádka si ho docela chválila.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    DIABOLUS: mám ji, celkem drží, ale pevná moc není. Myslím, že to stačit nebude.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    Nemáte někdo zkušenost s bokovkou úpavan? Chtěla bych něco na ztažení břicha po dítěti, je to na to použitelný?...
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    náhodou jsem narazila na tohle
    Opaque Stockings 40Denier Plain Top by Romartex,24Fashionable Colours,Sizes S-XL | eBay
    http://www.ebay.co.uk/...2dcd159c%26pid%3D100005%26rk%3D3%26rkt%3D6%26mehot%3Dpp%26sd%3D201512079413
    nemám otestováno!
    GABINKA
    GABINKA --- ---
    Já bych asi taky 3 vrstvy a háčky v rozkroku taky nerozdýchala. Zlatý podvazky a jedny kalhotky..
    ISHA
    ISHA --- ---
    LIBERA: Já si teda kombinaci kalhotky, punčocháče, body nemůžu v zimě vynachválit. Člověk se pak nemusí omezovat jen na dlouhý sukně.
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Já jsem taky kdysi zkoušela kalhotky, punčocháče a stahovačky přes to, vydržela jsem v tom tak 2 hodiny a stahovačky musely dolů. Stejně tak experiment za 2 tisíce s body, které ani mi přes prsa pořádně nesedělo, pod kterým jsem měla kalhotky a punčocháče, skončil průšvihem na záchodě, protože rozepnutí háčků a vydolování punčocháčů k čemu nakonec bylo ještě nutno rozepnout sukni bylo ve spěchu nad moje síly. Před zrcadlem to vypadá s punčocháči bez sedu famózně, ale nosit to nemůžu.
    Ve shodě s MORGAIN, podvazky nosím proto abych dole neměla skoro nic, nebo jak jsem zkoušela i nic, což je úplně nejpohodlnější. navíc podvazkové pásy a hlavně bokovky mají při tom pohodlí ještě výbornou stahovací funkci, tak proč se cpát do punčocháčů a přes to další umělina.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    ADELHAIDA: přesně takhle to dělám s punčochama.. ne každá mi sedne, hlavně teda délkou
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    DIABOLUS: Já nemám obvykle se sjížděním punčocháčů problém, dělají mi to jen některé a spíš výjimečně. A občas je i jiný problém, než sjíždění, ale třeba prostě nepohodlný pas atd. Takže si schovávám krabičky a když mi vyhovujou, nakoupím si jich vícero. Jenže vloni jsem žádné nekupovala a v mezidobí jsem krabičky vyhodila, takže začínám zase od začátku.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    Mimochodem typ na praní a údržbu teplých punčocháčů a punčoch.

Ty velice rády poměrně rychle žmolkují. V zásadě prát naruby a ideálně v pytlíku třeba na podprsenky. když vám ožmolkují zevnitř, tak je to jedno a zvenku jsou stále pěkné.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MORGAIN: no vzhledem k tomu že potřebuju "hodně větrat" kuli čemuž vlastně podvazky nosím, tak dvoje spodky a punčocháče pro mě nejsou úplně to pravý.

ELWERINE: no já teď nosim dost dítě na břiše v šátku a představa že si něco zapínám v rozkroku je zatím dost zábavná :), ale tak to je můj specifický problém. Spíš jestli nejsou někde k sehnání dlouhý teplý punčochy, abych si je nemusela šít
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ELWERINE: Tak jsem našla na Timea a podle uvedených velikostí a jejich rozměrů je to spíše ztracené...
    Body z mikrovlákna Gatta Camisole 5569S
    https://www.timea.cz/luxusnipuncochy/Body-z-mikrovlakna-Gatta-Camisole-5569S-d1462.htm
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ELWERINE: Mrknu na to, prodávají se někde v kamených obchodech v čechách?
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ELWERINE: Já to v kameném obchodě nikdy nepotkala, přičemž je možné, že v Gatt jsem nikdy nebyla, protože obecně do běžných obchodů moc nechodím - většina z nich nejde velikostí nad 44 a i to mají bídné, takže pro mě nepoužitelné....
    AETHER
    AETHER --- ---
    NEVENA: v Calzedonii mají černé a tělové plus mají "nadkolenky" - nevím, co jim tam teď po výprodeji ještě zbylo, ale třeba černé se stříbrným lemem vůbec nevypadaly zle:) Tip na barevné taky uvítám.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam