CALIBOS: V alze ale nakonec jsem ho vrátil. Ty detaily mě fakt stvaly a workaround mít to preostreny se mi nelíbilo. Vzhledem k tomu že v ČR se dá to fly more combo pořídit za 40 tisíc, tak za ty peníze očekávám slušnou kvalitu. Nemožnost vypnutí redukce šumu je velekravina :) tak trochu jsem doufal že to firmware updatem už upravili ale zatím nic. Pro mě je to hold podstatná drobnost.
Říkám si že bude moudřejší počkat na druhou verzi ve který vychytaji další věci. Na tom odkazu cos poslal jsem našel jen za nějakých 1250 usd, na dji.com mají 999 za drona, coz mi v přepočtu přijde jako fér cena a za to bych ho s radostí bral. Jen počítej s tím že pokud si to necháš poslat poštou tak ti to na celnici určitě zastaví a budeš platit minimálně 20% DPH.
Na ty stránce cos posílal je pěkný protektor na joystick ovladače za pár usd. To je fajn. Já dostal tlustej molitan co zabírá zbytečně místo.
Jinak jestli nepotřebuješ být ultra mobilní tak ti asi stačí koupit dvě baterky, dvě náhradní vrtule, ND filtry a třeba redukci na powerbanku a vyjde to asi levněji než fly more combo a pouzdro si můžeš koupit jaký chceš.