W_NOICE78: haha i ty blahovej... na trajektu bylo minimum mista na pristani na zadi. Vsude kolem lidi vcetne velky casti posadky (vcetne kapitana, kterej to chtel videt :D ) a samozrejme nacpany kolem me, protoze to chteli videt co nejbliz. Ja samozrejme posranej, pac jsem se bal, co to bude delat. P se sice hezky chyta, ale jen ve chvili, kdy stojis na miste a prilitnes si nad sebe a pak si levou packou sklesas a pravou chytnes stroj a vypinas motory... Ale kdyz ti jede lod 34km/h a ty se porad pohybujes, tak to proste nejde, protoze porad musis letet s lodi a to na sport, takze ovladani fakt dost citlivy :D A porad vsichni cumi a cekaj az to poseres :D (Krasnej pocit). Navic jsem to musel chytat sam. Takze jsem si musel naklesat do vejsky a postupne se priblizovat a pak to otocit na zada, aby se vypnuly motory. Po pristani jsem byl cca ctvrt hodiny nepouzitelnej pac se mi klepalo cely telo adrenalinem :)
jo tohle neni extrem, to je skifi :D takovyhle litani bych si dovolil ve chvili, kdybych ten stroj mel sponzorsky a nemusel resit, esi ho rozbiju, respektive ze ho znicim slanou vodou... Ale kdyz do vzduchu posilas svuj vlastni stroj, kterej pro me navic slouzi jako pracovni nastroj... tak to je proste uplne o necem jinym :)
SPECZ: bohuzel v tomhle smeru moc svetla nevnesu. Aztak do detailu tomu technicky nerozumim. Ale kolegove mi pisou, ze "na 2.7 mas na pixel vic informaci nez uz 4k, protoze se stejnym bitratem to na stejnej datovej tok u 4k musi zaznamenat o spoustu pixelu vic." Ale jak rikam... tomuhle rozumim stejne jak operaci srdce... :) A jak se rika v
Cesky sode...