B3DA: ta nocni fotka neni delana u nas? A ja myslel, ze to je Snezka :P :D :D :D ;) ne humory... jasne, ze to vim :) jasne, ze v zahranici taky cas od casu trochu zablbnu... letos treba ve Francii (kde mimochodem mam vyrizene povoleni, registraci a vse potebne pro legalni nekomercni letani). Jeli jsme roadtrip a jedno z aut bouchlo vecer kolo o spadly kamen na silnici. A jedina posadka, ktera bohuzel mela lepici sadu, tak zrovna ten den nejela s nami horami, ale po dalnicich rovnou do Cannes... no a my na ne pak asi hodinu cekali, nez tu sadu privezli... a byli jsme zrovna v takovy krasny vlasence... no a nas napadlo, ze tu zatacku osvetlime autama, nahore a dole to vzdycky na chvili pripadne uzavreme a kamarad ji bude jezdit bokem... no a ja tam byl tedy pracovne a cely ten roadtrip natacel... no a ikdyz to bylo v noci tak jsem povesil dron nad zatacku na topshot... a kdyz uz uz se kamarad rozjizdel, tak do vysilacky zarval " bacha policie". coz byl pruuuser :D Pac ja tam vysel jak pero z gauce, blikal jak Matejska... tak jsem to zvedal a mydlil kamsi do tmy pryc :D No a byli to jen hasici :D jako priznavam, trochu jsem si cvrnkl do textilu :D Francouzi jsou totiz trochu pedantni :)
Pak taky ve Svycarsku jsme jeli, ja letel nad nama a zrovna jsme sklesavali z hor dolu... Ja byl tak uz 300m pod mistem vzletu a najednou jsme vjeli do tunelu, ktery vetsinou byly tak 50m nebo tak neco dlouhy... a vzdycky to bylo pred nima napsany,... a u tohohle to nebylo a zrovna byl cca 400m dlouhej a dost z kopce, coz byl brutal pruser, pac se mi samozrejme mezitim dron odpojil... tak rikam ridici, ze pruser a musime to okamzite otocit. Do vysilacky jsem rikal ostatnim dost nervozne, ze se hned za tunelem otacime a proto jedeme tak "rychle" :D a jedeme nahoru, ze pruser :D Nastesti se to povedlo a chytil jsem ho... v tunelu zadnej radar a to auto bylo jakoze hodne vykonny :D ale priznavam, ze jsem byl dost nervozni :) nastesti nikde nic nepotkal, ja si ho znova chytil a pritahl a pokracovali jsme dal :)
Nerikam, ze vsechna pravidla jsou v poradku a pro nase ucely nezbytne nutna. Nerikam, ze pokud to neni hrube za hranou, tak nezavirame oci... :) Ale nesmi se to moc prehanet :)