MAJA: Jestli fotis jen krajinky pro sebe a ne na opravdu profi praci, tak se M3 imho nevyplati... (tedy opet, pokud nejsi v pozici, ze nevis, co s prachama, pac v CZ bude cena zacinat nekde kolem 70k).
P4P ma stejny cip, jako M2P a u M2P vyhrava vaha. Chapu, ze nekdo, kdo foti na zemi poradnym fotakem s highend sklama, tak dronovy fotky moc nenadchnou. Ale porad se bavime o tom, ze proste ve vzduchu hraje obrovskou roli vaha a dolet, ktery na zemi vubec neresis... takze pokud bys chtel stejnou kvalitu, tak proste musis nahoru poslat velkou mrchu pod kterou ten svuj fotak povesis... V opacnem pripade tu mas jedinou moznost... smirit se s tim, ze to zatim nikdy nebude tak kvalitni, jako FF fotaky :)
Spousta lidi celkem chvali Air2S, nicmene u nej mi celkem vadi pevna clona, ktera je vcelku velkou vyhodou prave u P4P, M2P a ted i M3 :)
MHO: imho jo. Spousta FPV pilotu ma svoje udelany stroje a k tomu brejle od DJI. Ale 100% ti to povi spis nekdo v FPV skupinach na FB... tam to imho budou resit porad dokola :)