QWWERTY: ono to je exponovany v soucasny dobe prave kvuli tomu predsednictvi a zavedeny novy bezletovy zone LKP Centrum, ktera je platna do 25.10., kdy predsednictvi konci. PCR proste ted nechce, aby se v sirokem okruhu Prahy litalo bez jejich vedomi, protoze se tu pohybuje celkem dost diplomatu a prave z podobnych duvodu to chtej mit aspon nejak osetreny. Ono se to potom zase snad vrati do normalnich koleji, kdy UCL dela maximum pro to, aby nam to legalni litani moc nekomplikovali (nebo ne vic, nez musi). Ale ted nas PCR hodilo do jednoho pytle a jednoduse to musime vydrzet :) Ja tu jejich obavu docela chapu. Posledni dobou, co vidim za totalni dementy, co se v tom vzduchu pohybujou (a tim nemyslim jen toho dnesniho vola nebo treba Jindru, ale spoustu dalsich, kteri se to proste neboji poslat kldine na topshot Svatyho Vita a podobne), tak bych se popravde nedivil, kdyby se PCR proste rozhodla, ze nad Prahou LKPC nechaj naporad a nazdar... Fakt bych se tomu nedivil. Ale radsi bych si pral, aby podobny hnupy fakt bez skrupuli sejmuli (je mi to lito, do urcite miry je mi jich lito, ale proste muzou si za to fakt sami a z myho pohledu si zadnej soucit nezaslouzi) a udelali z nich velmi odstrasujici exemplary a tahali je po vsech moznechj mediich a vyvesili na vsechny nastenky a ja nevim kde vsude... Verim, ze by si to spousta dalsich rozmyslelo. Samozrejme by se nasli i taci, kterym by to bylo jedno (at uz z duvodu, ze by fakt chteli spachat nejakej atentat, nebo proste jsou jednoduse premianty vysoke skoly zivota), protoze takovych se vzdycky par najde...
Mimochodem v soucasnosti jede 24/7 Aeroscope, kdy PCR monitoruje celou Prahu a pokud se priblizi prave k LKPC, vcetne tedy i LKP1, tak okamzite zasahujou a mela by byt hlidka schopna byt u pilota driv, nez pristane.
Jinak LKPC je vymzena viz
MERTLAS:
Na jednu stranu me to stve, ze to je, protoze vysvetlovat klientum, ze ted to je jak to je a dostat vyjimku na centrum je proste dost narocny (a to vcetne kdyz potrebuju litat tesne na hranici LKPC, ale porad uvnitr). Na druhou stranu mam ted tak torchu volneji (nebo teda dost teoretcky, protoze prace je porad nastesti hodne... tuk tuk tuk :) ) a muzu si v plny sezone vyjimecne lehce oddychnout. Teoreticky... pac ono se to vrati jako bumerang, az LKPC prestane byt funkcni a vsichni to budou chtit dolitat na podzim :)