• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEQUADROKOPTÉRY , Coptery DJI Phantom a jiné osazené kamerou, všeobecná diskuze, fotky a videa
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    homecooking kills the restaurant industry.

;)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    COMODOR_FALKON: eh... to se docela dost pletes :) od roku 2019 se toho (oproti tomu roku) do dnes zmenilo zatracene hodne :) Defakto se zmenilo uplne vsechno, mnohe se rozvolnilo a zjednodusilo (bohuzel pro nas, kteri se leteckymi pracemi dlouhodobe zivime). Ale tak to uz tak je a musime se s tim poprat :)

Nez prisla EASA a soucasny stav, tak si nemohl s dronem vubec ve mestech litat, aniz bys nemel povoleni k leteckym pracem a udelenou vyjimku, nemohl sis tim bez leteckych praci komercne vydelavat atd... Defakto si mohl legalne litat jen nad polema a loukama mimo zvlaste chranena uzemi... V dnesni dobe muzes skoro cokoliv a posledni nase basta, kam si musel mit povoleni od unora taky bohuzel padne... takze se zmenilo opravdu hodne :)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MERTLAS: Tak jsem se konečně dostal k tomu se s tím poměrně nepřehledným webem poprat a nakonec jsem zjistil, že se od roku 2019 téměř nic nezměnilo…

Jediná novinka je registrace letu v DronView v případě letů v hustě osídlených oblastech
    COMMANDER
    COMMANDER --- ---
    Provozujete někdo DJI mini 4 Pro s DJI Goggles 3?
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    NOIZER: to fakt nikdo nema zkusenost s ofiko zastoupenim? to bych se divil:)
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    DRAGON: bazos
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    imho by se nasel nekdo tady na nyxu v auditku 3. svetovy nebo UA konflktu, kdo by te odkazal konkretne :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    W_NOICE78: pres jakej web?
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    jak se prodávaj drony "na Ukrajinu"?
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    DRAGON: ja ho v lete prodal za 14k na Ukrajinu
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    DRAGON: "refurbished", ale zdá se že by se tam opravdu dal sehnat.

oni asi moc nefrci, ale az si nekdo bude stezovat ze to mas moc drahy, muzes poukazat na tyhle ceny, treba.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ZSIS: se vubec divim, ze ho maji jeste skladem :) a pardon, mam vizualne problem.na mobilu rozeznavat ebay a Amazon, furt se mi to plete :)
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    DRAGON: (to je amazon) spis to bylo mysleno jako orientace, kde se zhruba pohybuje cena. a ano, nejspis bys dal lepsi nabidku.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ZSIS: s jednou baterii a nic moc vybavou, stav taky pres ebay nezjistis, dokud ti domu neprijde. Ja sem schopnej garantovat stav. A to bych rekl je v tehle veci dost podstatna vec. Ale dik.
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    DRAGON: moc bych za to necekal... draz o par tisic to mozna prodas nekam na Ukrajinu nez tady. Vzhledem k tomu, ze to nema stitek, tak uz si s tim legalne moc nezalitas atd. S touhle vybavou bych tipoval neco do 10k max, ale spis bych tipl min...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Tušíte, za kolik se dá dneska prodat plně funkční a jako novej DJI Mavic 2 Pro s třema baterkama, kufrem prešně na míru + kvalitníma ND filtrama + CPL filtr? Příjde mi škoda, že mi to leží doma a někomu by to mohlo sloužit, pořád to dělá luxus 4K videa i fotky do rawu, ten snímač je super i v horším světlě (na rozdíl od ostatních dronů s menším snímačem). Kdybyste měl někdo zájem, tak pošta, dík.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    a ja se zeptam.. premejslim nad tim, kde koupit Air 3S.. (nakonec pujdu do toho po M2P, kterej jsem vloni ztratil)... vetsinou veci kupuju na alze, protoze je to nejpohodlnejsi a zadnej voser s reklamacema.. ale koukam, ze na "ofiko dji eshopu pro CR (https://www.djishop.cz/)" maj k tomu darky docela dobry.. mate nekdo osobni zkusenost s nima? jak to tam chodi s reklamacema? (koukam, ze reklamace jsou pres Beryko)
    JIMX
    JIMX --- ---
    SVANC: Nějaký dji mini, víc muziky asi za tuhle cenu nesezenes.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    SVANC: jako někdo kdo to dostal jako překvapivý dárek.. to "hlavně focení" brzy přejde a člověk se začne stavět výzvě cool filmovaných přechodů ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam