• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    Heroes of the Storm Global Championship: http://us.heroesofthestorm.com/esports/en/ - RIP
    Novinkama a hero guidy https://www.icy-veins.com/heroes//
    Statistiky z replayu: https://www.hotslogs.com/
    Informace o mapach a hrdinech: http://www.nexusmaster.com/
    rozbalit záhlaví
    ENDER
    ENDER --- ---
    ASACHI: jojo, kamos z brna uplne stejny, nebyl listek tak na blind nejel...
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    LEDOFREDO: no ono jet z Ostravy do O2 areny na blind je docela slozity :)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ASACHI: vlastne to taky moc nechapu, kdyz vemu situaci v nedeli tak vsechny stage byly vzdycky plne obsazeny, ale asi cekali ze budou lidi stat i pred halou, protoze tam byly dve velky platna - coz nebylo potreba, vsichni se v klidu dostali dovnitr ... ten typek mluvil o srovnani s polskem kde pry meli na podobne akci 60k lidi .. tady v sobotu pry cca 7k rikal

    jinak jak sem psal me se to libilo a uzil sem si to, ale objektivne tam vlastne nebylo moc co delat takze nejak nechapu na co ty lidi tam chteli natahnout a udrzet krome tech prenosu (a to jediny koukatelny je hots, wow je dost nekoukatelny a o HS ani nemluvim :) .. ty doprovodny akce byly dost miniaturni - par cosplayeru, sprejovani pred halou, atd. .. i ten merchandising bych cekal vetsi, figurky hots jako fajn, ale to bylo tak vsechno

    jinak sedet doma byla chyba, ja nemel taky listek, ale nakonec free ticket byl to same jako no ticket, takze stacilo sledovat ty informace tady, ze se to da a jit.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    SUNBEAM: achjo ... tak snad priste :)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    ASACHI: jasně, pouštěli kohokoliv, fronty byly jen snad první den dopoledne
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    LEDOFREDO: listky totalne vyprodane a zklamani navstevou? Tam se dalo dostat i kdyz listky byly vyprodany?
    To mi nerikejte, pac ja listek nesehnal a kvuli toho sedel doma.
    HLEN
    HLEN --- ---
    dobra hra to byla :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ale po ty devaty dame a budu ve forme !!! :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Hosi omlouvam se za tu hru, mel sem nejdriv deci burcaku a pak si vzal brufen tak sem byl trochu jalovej :-D
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Oslabej wave-clear u obou, u leorica to neni ciselne vyjádřený tak se uvidí, u johanny mi to papirove neprijde tak moc (snizeni knight takes pawn z 400% na 300% a zkraceni stunu). U johanny o 0,25 vteriny taky zkratej stun na blessed shield

    Blizzcon za me supr dneska, ale prej organizatori byli zklamany navstevou rikal nakej pohunek. Detem sem pritah panacky Tyraela, Chef stitchese a Etc a jsou nadseny :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Prosimvas, treba tebe Starojdo, ty si takovy vseznalek :-) jaky bude nerf Leorica a Johanny? Sem se vratil z Blizzconu (btw byla to pecka!) a sem unavenej to hledat, co bude lepsi hrat Johannu nebo Leorica? Dekuji za info, muzete i ostatni :-)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Po přečtení jednoho hype threadu na redditu jsem si koupil Murkyho a tyjo koukám co je to za borce. Líbí se mi jeho dive styl, kdy nevadí smrt. Má neskutečnej push (tak rychle zabije miniony snad jen Leoric, kterýho čeká nerf) a hlavně šokující dps. V 1v1 jsem si podal Leorica, Illidana a další. A to jsem ani nejel 1v1 build. Vše teda zatím jenom v QM (než ho naskillím víc), ale tuším že bude ownit i v HL. Je to hlavně asi tím, že proti němu numěj lidi hrát :)
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    KORAL: yeap. Kazdy si muze vybrat. Kamos tam byl 1h a pak sel koukat domu na stream. Overwatch jsem mel 30m cekani, 20m hrani, pohodicka.
    Mohlo byt vice SC2 ale co , HOTS jsou taky super.
    HLEN
    HLEN --- ---
    nekdo par her ?
    KORAL
    KORAL --- ---
    XSOFT: slečen tam bylo fůra :-D Ale já mám ve svém srdci jen jednu a tak jsem ty ostatní nechal jiným ;-) :-D
    Overwatch byla moc velká fronta a stát se mi v ní nechtělo ... Já tam šel na HOTS a to bylo fajn, jen jsem čekal víc lidí na něm. Z toho jsou ty rozpaky ... :)
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    KORAL: zalezi, jestli tam jdes sam nebo ne ;) a slecen na pokec tam bylo taky dost, pak pareni Overwatch, ...
    KORAL
    KORAL --- ---
    XSOFT: Však jak píšu od 13 žádná fronta :) Ale akce na celý den ? No Ano pokud tam jdeš opravdu jako fanda do některé z těch 3 her co se tam hráli. Ale jinak tě tam nic nedrželo ... hodně lidí co jsem slyšel, si to jen prošli a zahodinku zase prostě šli, protože tam nic dalšího nebylo.
    A od těch 16 už tam snad ani nidko z venku nepřišel a postupně se to vyprazdnovalo. V těch 19:20 co jsme odcházeli, tam v podstatě na to "finále" nikdo nebyl, což byla velká škoda ....

    nejlepší atmosféra tam byla na začátku, kdy to bylo narvané k prasknutí, lidi se bavili a žilo to tam. Pak to pomalu vymíralo ... :(

    Mám z toho rozporuplné pocity.
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    KORAL UNCLE_JIMBO: vstup byl free (tj i bez listku). Jasne na 12:00 bylo 7k lidi, ale je to prutokova akce. Sel jsem tam na 14h a nikde zadna fronta, primo jsečm prosel na akci a byl jsem tam az do 20h. Super akce, zitra jdu zase.

    Mrknete sami: https://twitter.com/hashtag/RtB2015?src=hash
    KORAL
    KORAL --- ---
    Odcházel jsemv 19:25 a fronta na OW byla už docela malá.
    Jinak od cca 13 už venku fronta nebyla a dovnitř se dalo dostat v pohodě. Naopak večer už tam nikdo pomalu nebyl. Se to vyprázdnilo hrozně ... a to se jelo konečně pořádné fajty.

    Divné
    ABNORMAL
    ABNORMAL --- ---
    Byl jsem tam skoro cely den, rano byla fronta fakt brutalni (kdo nemel zaplaceno). Od 15-16 hodin to bylo s lidma lepsi, v 17-18 hodin zmizelo strasne moc lidi - fronta na Overwatch byla stale relativne velka.
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    HLEN: tak lidi chodej ven a vracej se, vždycky když se hraje, tak se tma nasunou a jakmile zazni gg tak se vyhrnuou.. během her je to nacpaný k prasknutí
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam