• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CDROdkrojky a skrojky, námrazky a zmrazky... zahleděn pohledem k sobě nevidíš ostatní...
    Střípky mého života... Snaha o vytvoření memetického viru... Setřelé otisky okolní zřejmě reality...Válka pohlaví (prohráváme), reversně-inženýrský rozbor trendů 21.století a něco tragické lyriky... More then CS mirror

rozbalit záhlaví
    MONCIC
    MONCIC --- ---
    CDR: klasika.... pulrocni bordel v sadomaso salonu, ale hlavne ze mas profi zastrizenej knir :D
    CDR
    CDR --- ---
    tvl.. včera jsem se lehce zdrogoval, vyžahnul láhev španělského vína za 330 Kč a cítil jsem se stále takový nedomrlý... Jako že by to chtělo dodělat. Pustil jsem si dvakráte xvideos a pořád mě něco hnalo ven.
    Dojdu do stereo baru. Dávám si long island, přichází žába, která se mnou před týdnem domlouvala fireshow pro jednu neziskovku.
    Uculuje se a dává si martini s ledovou tříští.
    Čumím přes spolusedícího u baru, překáží mi, přesedám.
    Přisedám.
    Je již roztomile opilá, jsem taky pod parou. Sázím na pyrate XO.
    Dali jsme asi tři panáky, povídáme si, cítím mužnou sílu svého východoněmeckého knírku.
    Povídáme si družně, zkusmo ji hladím na stehnu, reakce ok .)
    Vyhazují nás z baru.
    Trochu větší zadeček. Hustě prší, navrhuji že může jít ke mně, že je to tři minuty. Že budu gentleman, nebo ne, záleží na jejím přání.
    Vášnivě se líbeme v mrazivém a vlezlém dešti.
    Nakonec mi odolá, musela říci asi desetkrát ne, než jsem poslechl. Poslechl jsem ale :)
    Vidím rudě, nádherná ňadra s drobnými bradavkami.
    Ráno odchází, dostávám příjemnou pusu.
    Slečno designérko, vy musíte být má!
    V neděli mám s ní rande.
    I am falling in love.

Ráno kritickým zrakem hodnotím stav bytu, neskutečný bordel. Přemýšlím, jestli si všimnula fialového robertku na gauči, pout vedle postele a magic wind sticku za postelí. Lubrikant na stole.
    Třeba ano a v kombinaci s východoněmeckým knírkem jsem neodolatelný :D
    CDR
    CDR --- ---
    Jsem prázdný, není co psát.
    Ani nahoře, ani dole.
    Nějaký drogy, alkohol, pokud možno spousta. Dobrého.
    Hloupé myšlenky, že začnu život směřovat k vydělávání peněz.
    To mě nikdy nelákalo :(
    CDR
    CDR --- ---
    OTZ: ucinky jsou pomerne zasadne odlisne, od urovne empatie, delky ucinnosti a hlavne moznosti zavislosti. To ze ten metamfetaminovy retezec je podobny, to na tom nic nemeni ,)
    OTZ
    OTZ --- ---
    CDR: jenom technicka, vis ze pernik a mdma jsou skoro totozny latky (viz)? kdyz uz jednu splachujes a druhou si s chuti davas..to neni zrovna konzistentni postoj ;)

jinak dobry cteni :)
    CDR
    CDR --- ---
    je nutno se izolovat od vysmaženejch pikařskejch krav, to v životě intimním i na rovině spolupráce "umělecké"
    CDR
    CDR --- ---
    Nemám si kam odložit, než do svých omrzlých Okamur...
    Asi poslední postesknutí za poslední kapitolou.
    A je to vzkaz pro jednoho..

Dejve, Dejve... Sereš mě, ačkoliv bych ti měl spíš děkovat.
    Kdyby nebylo tebe, dobrého dýdžeje ale naprosté socky s mentalitou třináctiletého kluka, tak by se věci možná obrátily. Mé naléhání by bylo vyslyšeno, neboť Pája by byla osamělá a bez opory.
    Jenže se vše vrátilo kompletně zpět.
    Squattuješ u ní, hulíte špeky, čumíte na filmy, možná i spíte v jedné posteli. Vlastně vztah se vším všudy, jen bez sexu a polibků. Anomální vztah, kdy tě Pája asi miluje, ale ty city neopětuješ, jseš jen kamarád... A zázemí se hodí. Pračka, lednička, televize, počítač. Žejó.
    Jenom vzpomenu na začátek, jak mi brečela kvůli tobě v posteli. Jak jsem ti nesměl měsíc říci, že spolu spíme.
    No...
    Děkovat ti nebudu, anžto si asociální retard a nevíš vůbec co činíš. Jsi takový máslo, že od tebe utekla i osmnáctiletá holka a těm stačí opravdu málo, to sám vím :) A kvičíš tak hlasitě, že se i já radši stahuji zpět a snažím se jen pokvíkávat :D
    Oooooooo! Už nikdy nebudu milovat! To jsou hrozný výkřiky.
    Nezbývá než mávnout rukou. Pája je smažka, byť tvrdošíjně tvrdí, že je to výplod mé paranoidní mysli, arogantní kyselá nána (aroganci a namyšlenost u žen zbožňuji), rasistka bez žádných hlubších zájmů, než je hulení a smažení.
    Ok, ty jiskry v jejích očích... To vysoké chcaní. Krásné lůno, malé terčíky bradavek na drobných, ale hezkých ňadrech.Ty vzácné okamžiky, kdy se směje, to mě stále váže... Ale už se to rozpouští.
    Představa, že bych ji převychoval byla značně naivní.
    Dejve, Dejve, ty debile... Ale jo.. Díky.

ERVIN
    ERVIN --- ---
    CDR
    CDR --- ---
    Píše mi jedna dívka, takový liquid fire v lidském těle, že nejsem vůbec její typ. Ale že prý jí vlhnou kalhotky, když slyší můj hlas.
    Asi bych to měl po vzoru čarodějnic z Bene gesserit cvičit, naučit se jejich Hlas.
    Střezte se mě! .))
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CDR: "Nebudu se snažit chápat ženskou logiku." Mi stokrát opíšeš a zanedlouho předáš ve Vokně.
    CDR
    CDR --- ---
    ženská specialita, princip neurčitosti... A neschopnost se vyjádřit přímo

"a nevim:( mam te rada a chybis mi ale asi ted bude lepsi kdyz budu sama.."
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Už jsem zase Libereckej, zajdeme na pivko, což?
    CDR
    CDR --- ---
    ten okřídlený pocit, když vás ve 39 letech partnerka vymění za perník
    k nezaplacení
    ozvěny minulosti, které se vrací
    několikanásobné deja vu
    CDR
    CDR --- ---
    "Jsem tě hledal v chatce, ale nikdo tam nebyl, jen na stolečku byly dvě hrozný kobry, tak jsme jednu dal a šel dál."

CDR
    CDR --- ---
    CDR
    CDR --- ---
    MONCIC: mám trochu zamlženo a trochu výpadky .) takže je to subjektivní pohled, ale zásadní body by měly být pravdivé :P
    MONCIC
    MONCIC --- ---
    sledoval jsem to cele z povzdali a par vet bych ti celkem razantne upravil, ale koneckoncu... v nevedomosti je sila ;-)
    CDR
    CDR --- ---
    Páteční mejdan byl takový... Hektický.
    Jak to vše začalo? Už vím.
    Končí pracovní doba, jsem rozzuřený.
    Zvyšuji hlas.
    "Jsem konstantní a dlouhodobě zastávám názor nikoliv refugees welcome ale nazis out!"
    Šéf zvyšuje hlas taky. Dozvídám se, že má rodina by zasloužila znásilnit a podřezat. Že měním kabáty.
    Z mého hlasu trčí ledové ostří, připomínám, že jsem již 17. listopadu na demonstraci zdůrazňoval, že nejsem refugees welcome ale nazis out... Že nesnáším nacionalistické xenofobní blbečky...
    Konverzaci zakončuji shrnutím, že šéf mele hovna a že je stejnej zmrd jako fundamentalisti z Islámského státu.
    Poté přehazuji konverzaci na vedlejší klidnější kolej, potřebuji totiž zálohu na víkend.
    Přicházím domů, líbám Páju. Zkoumavě hledím na její hezké oči. Jsou nalíčené... A široké.
    "Ty si dnes smažila?"
    Neodpovídá, po chvíli hovoří úplně o něčem jiném.
    Jsem trochu nasraný. Sakra, posledně vydržela skoro 14 dnů.
    Hlavou mi běží nápady. Dát jejím kamarádům lehké varování. Co se jim stane, když ji budou zásobovat.
    Povzdechnu si, je to nesmysl.
    Klasicky trochu zmatkuji, co si vezmu na sebe? Mám vystupovat, sice tam bude jen pár lidí, ale přeci. Balím věci, svítící míčky, svítící kruhy, flowery.
    Vyrážíme.
    V tramvaji jsme čtyři, hned se mě ostatní ptají, tak klasicky, máš něco na večer?
    Vrtím hlavou. Žádné 2cb, žádné mdma, dnes se bude pít!
    Tramvaj drncá, přesvědčuji Miloše, aby se mnou v únoru letěl do Saudské Arábie na vystoupení. Nechce se mu. Argumentuji penězi, tím že se vykoupeme v moři.
    "Vole, podíval ses na mapu?"
    Zatímco se ostatní tlemí, strnule čumím na wiki. Ten posranej Rijád je od moře dál, než Čechy od Baltu.
    Dorážíme na místo, do bývalého kina, dnes tu bude narozeninový mejdan, dvě tři vystoupení, nějaké žonglování, raggajungle a dub, dubstep... Je tu málo lidí. Miloš mě rozesměje, jestli prý něco seženu. Ukazuju na ty dvě desítky lidí.
    "Tady?"
    Utahuji si, že je závislý.
    Pak se tempo večera prudce zrychluje.
    Přichází další lidé.
    Renča má trému, dáváme si panáka, pak dalšího.
    Oslavenec mi k mé nelibosti připomíná, že jsem akci slíbil moderovat.
    Pája s další kamarádkou zjišťují, že nemají cigarety, vysvětluji jim, kde je nejbližší večerka.
    Chvíli žongluji, zdravím všechny z žonglérské obce, objímám kamarádky.
    Holkiy nejdou, jdu se podívat ven. Zde dochází k klasickému zvratu.
    Když drogy nesháním, příjdou za mnou. Nebo přijedou.
    Postávám venku, zastavuje známý taxikář, za chvíli v ruce držím tři tablety ve tvaru srdíčka.
    Kráčím dovnitř.
    Přichází holky. Dělíme se o tři tablety ještě s Milošem.
    Zvrat. Čas začíná divoce pulzovat, smršťovat se, dilatovat.
    Trousím do mikrofonu přiblblé a přisprostlé vtípky.
    Achjo, proč tohle lidi nejvíc baví.
    Vyhlašuji twerkařky z LBC.
    Tableta nastupuje, čumím s pootevřenou pusou na jejich taneční číslo, zadečky se klepou, kamarádi vedle mě se tlemí, nazančuji utírání opratě od pusy.
    Vyhlašuji další číslo, trochu mi pulzuje v uších. Má bývalá fireshow crew volně improvizuje, hraje k tomu našláplý dubstep.
    Během vystoupení ke mně přiběhne má žonglérská partnerka, že musíme vystoupit ihned, protože za půlhodiny už nebude ničeho schopná.
    Předvádíme vcelku průměrné číslo. Drobné chyby napravuji mikrogagy a kašpárkováním. Míčky i kruhy nám docela dost padají, naštěstí to na konci zachraňuje renča světelnou obručí.
    Po vystoupení cítím že jsem moc. Piju a piju.
    Přichází chvíle, kdy mám všechno zpřeházené a nevím v jakém sledu se co dělo.
    Nevím, jak k tomu došlo, zkrátka klasika, výpadky paměti, jsme rozněžnělej jak idiot, najednou sedím na kolenech svý bejvalky Janči. Ono to zní divně, ale Jana je statná žena, o 7 cm vyšší než já, festovně stavěná.
    Sedím jí na nohách. Jsem moc, svět se kolébá a vlní.
    "Koukni na tuhle tvář, kterou si tak miloval."
    Hladím Janu po tváři.
    "Vyser se na ni. Je to fetka"
    "To co potřebuješ máš před sebou" ukazuje pohledem na Renču...
    "Renča je zadaná a..."
    Nějaký šestý smysl mi říká, značně OPOŽDĚNĚ, abych se ohlédnul.
    Pája stojí za mnou a celou dobu na nás konsternovaně zírá...
    Odvádím ji stranou. Žehlím.
    "Já tý krávě dám dělo!"
    Líbám, šeptám, žehlím, držím za ruce, vymlouvám, domlouvám, omlouvám.
    Mám časovou osu celou zpřeházenou.
    Nevím, jestli následující epizoda byla před nebo po tomhle faux pas.
    Tuším, že jsem snědl ještě půlku, dělím se s dalšími lidmi. Kamarádovi houbičkovi vkládám do úst dvě čtvrtinky, asi dvakrát mu vypadnou, sbírám je ze země a cpu je zpět znovu.
    Přívaly emocí se mnou cloumou, jdu za Pájou.
    Přerývaně ji říkám, že ji chci říci to, co tak nerad říkám. Že jsou to slova, kterými šetřím a ať si jich váží.
    "Miluji tě, Pájo.
    Pája se do mě zavine, vzdychá, silně mě objímá. Za chvilku se ode mě odtáhne, zmizí a opět se objevuje.
    Podává mi černou krabičku.
    "Víš, co s tím máš dělat."
    Nechápavě hledím, beru krabičku do rukou, otvírám ji.
    Ano, vím co s ní mám dělat.
    Jdu na záchod, brčko hážu do koše, do toalety sypu obsah tří sáčků. Odhadem asi třičtvrtě gramu perníku. Za nažloutlými krystalky hážu do hajzlu i pytlíky a splachuji.
    Jdu zpět k pódiu, hážu na zem černou lakovanou krabičku a v afektu ji rozšlapávám. Zúpětně si uvědomuji, že byla hezká a je jí docela škoda .)
    Zbytek večera je takový... No, zkomprimovaný.
    Ještě moderuji renegade show, kdy žongléři dělají drobné skeče a podle potlesku dostávají panáka.
    Mohutně se napájím z krabice plné flašek. Medovina. rum, Negrita. Whisky. Medovina. Vodka. Negrita...
    Záblesky.. Přichází skupina nových lidí. Záblesky, jsem na záchodě, foťákem drtím krystaly MDMA a dělám čáry...
    Záblesky. Jedeme taxíkem domů.
    Záblesky. Na baru sedí týpek karpo. Podsaditej potetovanej zhulenec, který zasvětil život boji proti islámu. Odebral si mě z přátel a prohlásil mě vyfetovaným vlastizrádcem. Jsem nervózní, nechci chytit tečku. Je vysoký asi jako já, asi i stejně těžký. Jenž to co já mám v zadku a pupku, on má v bicepsech a býčí šíji.
    Záblesky.
    Ráno se budím, tedy přesněji asi v pět hodin odpoledně. Zjišťuji, že mám na telefonu pavouka.Rozpačitě si vzpomínám, že jsem po příjezdu poprvé dobyl zadní vchod mé přítelkyně.
    V hlavě mi zvoní, tisíce permoníků tluče kladívky...
    Takovej obyčejnej žonglérskej mejdan.
    MONCIC
    MONCIC --- ---
    MASOO: mmnt, donesu popcorn ;) .)
    MASOO
    MASOO --- ---
    Ale tu fotku sis fakt moh odpustit....i kdyzke slecne je smirliva
    MASOO
    MASOO --- ---
    CDR: ty ses pripad....ale zvracene me tyhle tvoje prehnane intimni a na muj vkus az prilis (pro nyx potazmo internet) detailni posty bavi;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam