Zítra jedu na mighty sounds dělat fireshow support a po pravdě, nechce se mi.
Před 14 dny víkend na Sázavě, minulý v Mlékojedech na Circus Culture Festu, vždy stejný scénář dojezdu po speedu, MDMDA a moři chlastu, vždy vyždímaný až do středy, serotoninový dluh nelze oblafnout.
Circus Culture Fest byl roztomilý, výborně jsem si zaohňoval a slyšel potlesk, to vždy zahřeje.
A je k tomu milá, ale taková ambivalentně smíšená vzpomínka.
Je kolem třetí hodiny ranní, energicky tancuji, vyštajlovaný ve své crustpunkmetalové džínové vestičce, kterou používám na ohňování.
Přitulí se ke mně hezká holka, tak 30. Tmavooká, tmavovlasá, zhoukaná emkem, přítulná.
Jednou za chvíli mi přistane na ústech polibek a zavine se do mě, pohladím jí zadeček, usměju se, zemkovaná víla odtancuje dál a věnuje stejnou pozornost ještě jednomu klukovi, týpkovi, co celý CCF moderoval.
Nejsem akční, nejdu do ní, polibky a objetí mi věnuje sama od sebe.
Je to božsky příjemné, všichni jsme na podobné empatické vlně, Robickovi odpouštím, že hraje ty nejvíc vousatý DNB a raggajungle tracky, co jdou vytáhnout.
Celé to začne kalit moderátor (ráno vše popírá, ale jedna z mých kamarádek mi potvrdila, že to viděla).
Začne žárlit a nepochopitelně si hájit svůj revír.
Jsem pasivní, ničemu nejdu naproti, ale stejně mi při tanci přistane tvrdý rameno na rameno, kdy téměř ztrácím rovnováhu.
Po té jsme najednou sami s vílou, mluvíme spolu. Říká mi, že má tři děti, moc jí nevěřím.
Přichází znovu moderátor, stojí přede mnou, hledí mi do obličeje asi z 5 cm. Je o něco vyšší.
Nikdy jsem nikomu nedal hlavičku. Přemýšlím, jestli to není ta správná chvíle to vyzkoušet. Jen trochu poskočit.
Kašlu na to.
Tyto věci si vybavuji ostře, jednu věc ovšem nikoliv.
Bedny řvou, není moc rozumět, mám pocit, že se na mě otočil a zakřičel "Tak si ji vem!"
Krčím rameny.
Blíží se ke čtvrté a zhoukaná víla mizí.
Tancuji, cítím, že někdo tancuje za mnou a kopíruje mé pohyby. Dotýká se mých půlek. Chvíli myslím, že se víla vrátila, otáčím se.
Za mnou stojí dvoumetrový chlap v bílé košili.
Vykulím oči, varovně zamávám prstem a vyštěknu "NO!"
To varování bylo důrazné a už jsem o něm do rána nevěděl.
Krásný víkend. Plný krásných žen a přátel.
Lehké pobláznění nad kanaďanojaponkou Kylie.
Nadpozemsky krásná .) Nešly odtrhnout oči.