• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CDROdkrojky a skrojky, námrazky a zmrazky... zahleděn pohledem k sobě nevidíš ostatní...
    CDR
    CDR --- ---
    Začalo to docela slibně. Šel jsem si dát cigáro na terasu, hodil po ní okem.
    Výrazná lehce oplácaná technařka s blond dredy.
    Po nějaké době, sedím sám na baru, srkám plzeň a házím do sebe prohibido. Přisedla ke mně, zapředla řeč.
    Že mě zná od svých kámošek a kamarádů.
    Trochu pomachruji s jakými soundy jsem jezdil.
    Její otázka, zda mám přítelkyni mě trochu elektrizuje.
    Obdivuje mé tetování a hladí mě po paži.
    Jsme venku na cigaretě, telefonuje a u toho mě bezmyšlenkovitě tahá za šňůrky od bermud, dostávám explozivní erekci.
    Přemýšlím co dál, ale vidina, jak jí držím za platinové dredy a u toho jí vymrdávám mozek z hlavy mi soudné přemýšlení dost ztěžuje.
    Pak přišli další kamarádi a vše vyšumělo.
    Asi na mě bylo vidět, že jsem moc hladový, sakra, půl roku jsem bez sexu...
    Hlad není přitažlivý.
    Na druhu stranu, střízlivý si jsem vědomý, že dvacetiletá lehce natuplá technařka (ten vjem může pramenit jen z jejího telecího věku) by pro mě nebyla žádná výhra, ale spíš jízdenka do pekla .)
    CDR
    CDR --- ---
    CDR: Teď kolují fotky utonulého muže se svou dcerou. Leží ve mělčině řeky Rio Grande.
    Jistě, je to především chyby onoho muže. Při cestě za lepším a důstojnějším životem zaplatil cenu nejvyšší, stejně tak jeho malinká dcera.
    Opět ale stojím jak opařený, když čtu reakce lidí na internetu.
    Část jde jednoduše odflitrovat - mladí oportunističtí blbečci, kteří se popadají za břicho smíchy, jaké budí pohoršení.
    Býval jsem podobný a nebyl jsem sám. Takový ten pozérský nihilizmus a vtipy o dětech v mixéru, haha, funny.
    Zestárnou a valná většina se z nich změní.
    Ale co ti ostatní? Ti starší?
    Kde mám sebrat empatii, abych se do nich vcítil, abych pochopil odkud se v nich bere ta zuřivá zloba, hnisavá nenávist?
    Ta mrtvá holčička ze Salvadoru nějak ohrožuje jejich posrané životy?
    Nebo v noci nespí strachy a bojí se tajné invaze Salvadorských mužů s velkými iphony?
    Nic se nemění.
    CDR
    CDR --- ---
    Nevím, jestli ti to dám někdy pečíst, ale jestli ano, tak dnes je velkej den, poprvé si spal bez plíny.
    Mám tě rád, čudliku a mrzí mě, že u těchto věcí nejsem.
    CDR
    CDR --- ---
    BOB_GALLOWS: bazar, zastavárna
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    CDR: Uf. Co to je za práci, není-li to tajné?
    CDR
    CDR --- ---
    Nestalo se nic hroznýho, nezachoval jsem se nikterak neobvykle ani hanebně, jen došlo ke hloupé shodě náhod a vlastně nešťastné misenterpretaci celé situace.
    A k mému nepochopení a chybného vyčtení rozpoložení druhé osoby.
    V neděli mi přišly tři vyčítavé sms, něco kňouravého jsme odpověděl a od té doby ne.
    Jistě, chci se ospravedlnit, ale nemám na to sílu.
    Hrozná pachuť v puse a serotoninový dluh spojený s depresí a těžkou morální kocovinou.
    Hlubokým uvědoměním si sebe samého. A jak hluboká iluze to byla.
    Jsem kdo jsem a patřím kam patřím.
    Koukám celý den v práci na retardované blbečky, vycukané gamblery, pětadvacetileté vysmahlé ženské zrůdy bez chrupu. Alkoholici na konci své cesty.
    Patřím k vám.
    Jste můj svět.

MASOO
    MASOO --- ---
    CDR: jaj
    CDR
    CDR --- ---
    velmi krátká varianta: posral jsem to
    MASOO
    MASOO --- ---
    CDR: tak zacni u toho, ze o tom nebudes premyslet v sentencich "tu CHCI";)
    CDR: tak to sem zvedava:D
    CDR
    CDR --- ---
    ach.. zas se vše šmodrchá
    Zmínil jsem tu zde dívku, vlastně ženu.
    Tyvole, ona je docela komouška, feministka, židovka.
    A rajcuje mě. Její mozek, i její fyzický vzhled, ač není modelka, není k zahození.
    Po dlouhé době balím ženu, která je chytřejší než já. Její radikalit amě přijde legrační a... Sexy...
    Říká mi hanlivě, že jsem středový liberál.
    Já z ní hořím!
    A chci ji.
    A pak tam dopadají reálné věci.
    Péče o syna.
    Péče o matku.
    To vše jistě jde skloubit.
    Nino, budeš má a já tvůj.
    CDR
    CDR --- ---
    a už to vím, babička Pelagie, kterou jsem nikdy neviděl, byla Ukrajinka :3
    CDR
    CDR --- ---
    Menší genealogické okénko.
    Jako.. Ten červíček vždy ve mně hlodal. Ale nepátral jsem.
    Vždy jsem se chlubil, že jsem klasický Čech.
    Ovšem s nadsázkou - takový ten běžný Čech - multikulti ingot vypadnuvší z tavícího tyglíku české kotliny.
    Odkazoval jsem se na 1/16 německé krve, 1/16 italské, 1/8 hmmm... Z otcovy strany nemám moc jasno, babička Pelagie Hluchaničová byla Polka? Nebo Ukrajinka? Martina Jašková bude vědět.
    Zbytek předků by měl být víceméně český, ovšem s přitěžujícím sudeťáckým faktorem.
    Svůj původ jsem používal často, při běžné konverzaci, při flirtování, svádění, házel hloubavé pohledy a prsty mnul chomáč vousů pod spodním rtem, pak tahal šosaté vtípky o tom, že je mi vlastní německá preciznost a italská vášeň zároveň...
    Při debatách chlapských jsem žertoval, že bych si za války mohl vybrat stranu Osy anebo Spojenců.
    Nu. To bych opravdu nemohl :D
    Jako první přišlo zjištění, že ona 1/16 německé krve, je ve skutečnosti rodová linie Německých Židů.
    A dnes mi má sestra Jindriska Charvátová Romany jen tak mezi řečí potvrdila to, co jsem vlastně tušil :)
    Má milovaná babička, za svobodna se pyšnící krásným exotickým jménem Alba Romany, má babička s alabastrovou pletí byla vnučkou italského cikána, který přijel okolo roku 1860 kutat sychrovský tunel.
    To tušení vycházelo z jednoho románu, Romany by prý mělo být rodové jméno římských cikánů.
    Je zvláštní, že v 90. letech, kdy jsem o svém původu věděl kulový, jsem v okruhu svých kamarádů krom své tehdy čerstvé přezdívky Cedric také častován Cikánský baron, to samozřejmě v různých variacích - Báron, Baroa, VaBaroa, Ároua...
    A ještě dřívěji, v první a druhé třídě jsem byl často provokovaný "štrojsáku, cigoši smradlavej" což končilo pochopitelně zuřivými bitkami.
    Nějaká pointa? Ani nevím.
    Snad že jen chudák Daneček krom mého podílu nafasoval od Páji ještě nemalou část krve slovenské.
    Ještě by mohl být zrzavý :3
    Jop, a vy, gadžové, knedlíkové hlavy, dávejte si na mě pozor :D
    CDR
    CDR --- ---
    mé myšlenky rotují v kruhu, to je samozřejmé
    jak jsem u onehdá psal o dívce z prahy, jejíž myšlenky mě rajcují, tak jsem s ní měl lehké polorande.
    a teď na čarodejnice bychom mohli dojít k rande plnému.
    jsem štajf (oi, to je slovo) z jejího feminizmu, kerky grl pwr na jeim bicepsu.
    Vzdělaná, chytřejší než já... Tu chci!!!!!!!!!!!!!!!!!
    CDR
    CDR --- ---
    Poslouchám Bullet with butterfly Wings od Smashing Pumpkins a Daneček k tomu drnká na kytaru. Normální sobotní dopoledne .)

CDR
    CDR --- ---
    Vše to tak rychle letí.
    Vstřícnější přístup Páji mě trochu vyléčil a vyčistil hlavu.
    Ještě minulý týden jsem si myslel, že ji stále miluji.
    Ale její změna chování mě přinutil se zamyslet, jak to doopravdy je.
    A uvědomil jsem si, že už bych se nevracel. Nestěhoval zpět.
    Neskláněl hlavu a nemlčel nad jejími chybami.
    Už je to rozbité a nelze to znovu slepit.
    Sice nemám moc důvodů se radovat, navíc mám nepříjemný pocit, že mi začíná selhávat fatálně zdraví.
    Ale u srdce, v hlavě mám jasněji a lépe se dýchá.
    Už nehledím zpět. Není kam se vracet.
    Minulý víkend byl divoký, narozeniny kamarádky, piatika, opilecké exhibování v exotických končinách Vansdorfu, tento víkend bude rodinný, budu mít Danka na tři dny.
    Docela se těším, navíc odpočinu a detoxikuji.
    CDR
    CDR --- ---
    Tvl, Pája se s Danečkem stavila sama od sebe na cigáro u mě v práci. Ani nevzpomenu, kdy to bylo naposledy, ale tuším, že je to tak půl roku.
    V neděli sama od sebe poslal fotky, jak byla se synem v parku.
    Uznala chybu, kterou jsem jí dost nevybíravě a dost prudce vytkl.
    To je... Podezřelé a divné.
    Spoustu věcí jsem za 42 let svého života již odpozoroval a tak dokážu leccos v ženském chování, myšlení a působení rozklíčovat a pochopit.
    Ovšem zároveň tím úměrně roste skupina jevů, které jsou mi záhadou.
    Eh, ženy.
    Proč jsme my, muži (drze si dovolím paušalizovat na základě osobní zkušenosti), tak jednodušší a při troše snahy i předvídatelní, a proč je tomu žen zcela naopak?
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    CDR: Za mě je to takhle dobrý, nic bych neměnil.

CDR
    CDR --- ---
    vypadávají slova... myšlenka se ale stejně drží
    CDR
    CDR --- ---
    jsem v práci a mám asi dvě promile.
    Včera jsem se opil v největší díře (neznám Beskydy a Jeseníky, tak se asi mýlím) světa, ve Vansdorfu.
    A v alkoholickém oparu se mě dva dny myšlenka, že se dám na RAP.
    Street Rap.
    Jou jou.
    CDR
    CDR --- ---
    Musím si udělat tři poznámky, abych nezapomněl.
    Fatman
    focení v parku u rozkvetlé sakury
    Jo, tak dvě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam