• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CDROdkrojky a skrojky, námrazky a zmrazky... zahleděn pohledem k sobě nevidíš ostatní...
    CDR
    CDR --- ---
    měsíční BAN!
    CDR
    CDR --- ---
    ještě dva dny RO ban na fb.
    Je to strašně otravný.
    Lidi píšou, myslí si, že jsem zmrd, který neraguje na jejich zprávy.
    Obchodní aktivity bazaru spojené s FB nemůžu spravovat.
    Ztratil jsme telefon, nemám čísla, nemůžu lidem odpovídat.
    Hrozně otravné.
    Vzhledem k monopolu FB by messenger měl podléhat nějakým direktivám, měl by být přístupný komukoliv.
    A vůbec.
    Znárodnit tu mrdku.
    CDR
    CDR --- ---
    Oheň praskal, Dan si utíral ruce mastné od prvního buřta v životě.
    Máma probírala svůj zánět čelisti, který by už měl být odléčený, ale že tam stále něco cítí a že se bojí rakoviny, zajde si k doktorovi.
    Koukali jsme do ohně, přes BT reproduktor jsem mámě pustil její oblíbené folkové písně.
    "Ten život byl krátký a strašně rychle utekl. A já tady ještě chci zůstat."
    Otočil jsme hlavu, protože jsem cítil, že se mi do očí derou slzy.
    Dan seděl v záhonu a postavičkou šmouly vykutával díru v suché prašné hlíně, spokojeně u toho pištěl a vykřikoval.
    Chtěl jsem mámě říci, že už přes půl roku bydlím sám a že kvůli tomu nemám moc peněz ani času, abych se jí více věnoval.
    Že její pozdravy tchýni a Páje jsou zbytečný.
    Ale tohle nebyla ta pravá chvíle.
    Sobota byla hezká, syn je opravdu vztekloun, ale nic vážného.
    Ráno, když jsem ho odevzdával Páje, tak se mu nechtělo přes práh bytu, začal se vztekat a brečet.
    Trhalo mi to srdce na kusy.
    Život s sebou nese nádherné, ale i smutné věci a většinou jsou spolu nerozlučně spjaty.
    Nevím, co si mám myslet o Danově výchově...
    Příští týden si beru syna na týden, budu mít spoustu času na přemýšlení.
    CDR
    CDR --- ---
    Už jsem se vyspal z tý diskotéky (i když... ten intenzivní zážitek s moscow death brigade byl opravdu nejsilnější zážitek tohohle léta) a vracím se do nepříjemné reality.
    Dvouletý Danek, když mě vidí tak na mě nereaguje. Jsem vzduch.
    Má vzteklé hysterické záchvaty - nevím, jak je to neobvyklé, měl jsem je v dětství taky, to až do školního věku.
    Ve školním věku jsem k tomu přidal rvaní. Nic jsem si nenechal líbit, jakmile jsem cítil příkoří, jednal jsem.
    Skoro mi je těžké si připustit, že já pacifista, mám do páté třídy na svědomí několik rozbitých hlav, zlomenou ruku, natržené ucho.
    Kvůli vzteklým záchvatům nějaký "hodný" soused na mou ex zavolal sociálku.
    A ona mi to tají.
    No...
    Mračím se a mám vrásky.
    A čekám, jak si vezmu za deset dnů Dana na celý týden.
    Bude trochu jiná dovolená, rodinná dovolená - poprvé v mém životě. Budem trochu cestovat, pojedu za sestrou, která spravuje kemp, za mámou - babičkou, snad trochu ke mně syčák malý přimkne.
    Páju bych roztrhl na kusy...
    Ale s tím nic nenadělám.
    Můžu si stěžovat na lampárně.. Nebo, eh, na sociálce .)
    CDR
    CDR --- ---
    za celý léto pro mě nejvíc moc
    zpocená těla, afa vlajka vlaje, hoří světlice... brutální technopogo
    ultimate!

Moscow Death Brigade "Brother & Sisterhood" Official Video
    https://www.youtube.com/watch?v=d4eqettF5qI

CDR
    CDR --- ---
    koncert death moscow brigade je pro mě o nejintezvnejsi,co jsem v zivote zazil.
    Svetlice, velká afa vlajka a brutalni technopogo.
    Fakt mrda
    CDR
    CDR --- ---
    Zítra jedu na mighty sounds dělat fireshow support a po pravdě, nechce se mi.
    Před 14 dny víkend na Sázavě, minulý v Mlékojedech na Circus Culture Festu, vždy stejný scénář dojezdu po speedu, MDMDA a moři chlastu, vždy vyždímaný až do středy, serotoninový dluh nelze oblafnout.
    Circus Culture Fest byl roztomilý, výborně jsem si zaohňoval a slyšel potlesk, to vždy zahřeje.
    A je k tomu milá, ale taková ambivalentně smíšená vzpomínka.
    Je kolem třetí hodiny ranní, energicky tancuji, vyštajlovaný ve své crustpunkmetalové džínové vestičce, kterou používám na ohňování.
    Přitulí se ke mně hezká holka, tak 30. Tmavooká, tmavovlasá, zhoukaná emkem, přítulná.
    Jednou za chvíli mi přistane na ústech polibek a zavine se do mě, pohladím jí zadeček, usměju se, zemkovaná víla odtancuje dál a věnuje stejnou pozornost ještě jednomu klukovi, týpkovi, co celý CCF moderoval.
    Nejsem akční, nejdu do ní, polibky a objetí mi věnuje sama od sebe.
    Je to božsky příjemné, všichni jsme na podobné empatické vlně, Robickovi odpouštím, že hraje ty nejvíc vousatý DNB a raggajungle tracky, co jdou vytáhnout.
    Celé to začne kalit moderátor (ráno vše popírá, ale jedna z mých kamarádek mi potvrdila, že to viděla).
    Začne žárlit a nepochopitelně si hájit svůj revír.
    Jsem pasivní, ničemu nejdu naproti, ale stejně mi při tanci přistane tvrdý rameno na rameno, kdy téměř ztrácím rovnováhu.
    Po té jsme najednou sami s vílou, mluvíme spolu. Říká mi, že má tři děti, moc jí nevěřím.
    Přichází znovu moderátor, stojí přede mnou, hledí mi do obličeje asi z 5 cm. Je o něco vyšší.
    Nikdy jsem nikomu nedal hlavičku. Přemýšlím, jestli to není ta správná chvíle to vyzkoušet. Jen trochu poskočit.
    Kašlu na to.
    Tyto věci si vybavuji ostře, jednu věc ovšem nikoliv.
    Bedny řvou, není moc rozumět, mám pocit, že se na mě otočil a zakřičel "Tak si ji vem!"
    Krčím rameny.
    Blíží se ke čtvrté a zhoukaná víla mizí.
    Tancuji, cítím, že někdo tancuje za mnou a kopíruje mé pohyby. Dotýká se mých půlek. Chvíli myslím, že se víla vrátila, otáčím se.
    Za mnou stojí dvoumetrový chlap v bílé košili.
    Vykulím oči, varovně zamávám prstem a vyštěknu "NO!"
    To varování bylo důrazné a už jsem o něm do rána nevěděl.
    Krásný víkend. Plný krásných žen a přátel.
    Lehké pobláznění nad kanaďanojaponkou Kylie.
    Nadpozemsky krásná .) Nešly odtrhnout oči.
    CDR
    CDR --- ---
    Začalo to docela slibně. Šel jsem si dát cigáro na terasu, hodil po ní okem.
    Výrazná lehce oplácaná technařka s blond dredy.
    Po nějaké době, sedím sám na baru, srkám plzeň a házím do sebe prohibido. Přisedla ke mně, zapředla řeč.
    Že mě zná od svých kámošek a kamarádů.
    Trochu pomachruji s jakými soundy jsem jezdil.
    Její otázka, zda mám přítelkyni mě trochu elektrizuje.
    Obdivuje mé tetování a hladí mě po paži.
    Jsme venku na cigaretě, telefonuje a u toho mě bezmyšlenkovitě tahá za šňůrky od bermud, dostávám explozivní erekci.
    Přemýšlím co dál, ale vidina, jak jí držím za platinové dredy a u toho jí vymrdávám mozek z hlavy mi soudné přemýšlení dost ztěžuje.
    Pak přišli další kamarádi a vše vyšumělo.
    Asi na mě bylo vidět, že jsem moc hladový, sakra, půl roku jsem bez sexu...
    Hlad není přitažlivý.
    Na druhu stranu, střízlivý si jsem vědomý, že dvacetiletá lehce natuplá technařka (ten vjem může pramenit jen z jejího telecího věku) by pro mě nebyla žádná výhra, ale spíš jízdenka do pekla .)
    CDR
    CDR --- ---
    CDR: Teď kolují fotky utonulého muže se svou dcerou. Leží ve mělčině řeky Rio Grande.
    Jistě, je to především chyby onoho muže. Při cestě za lepším a důstojnějším životem zaplatil cenu nejvyšší, stejně tak jeho malinká dcera.
    Opět ale stojím jak opařený, když čtu reakce lidí na internetu.
    Část jde jednoduše odflitrovat - mladí oportunističtí blbečci, kteří se popadají za břicho smíchy, jaké budí pohoršení.
    Býval jsem podobný a nebyl jsem sám. Takový ten pozérský nihilizmus a vtipy o dětech v mixéru, haha, funny.
    Zestárnou a valná většina se z nich změní.
    Ale co ti ostatní? Ti starší?
    Kde mám sebrat empatii, abych se do nich vcítil, abych pochopil odkud se v nich bere ta zuřivá zloba, hnisavá nenávist?
    Ta mrtvá holčička ze Salvadoru nějak ohrožuje jejich posrané životy?
    Nebo v noci nespí strachy a bojí se tajné invaze Salvadorských mužů s velkými iphony?
    Nic se nemění.
    CDR
    CDR --- ---
    Nevím, jestli ti to dám někdy pečíst, ale jestli ano, tak dnes je velkej den, poprvé si spal bez plíny.
    Mám tě rád, čudliku a mrzí mě, že u těchto věcí nejsem.
    CDR
    CDR --- ---
    BOB_GALLOWS: bazar, zastavárna
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    CDR: Uf. Co to je za práci, není-li to tajné?
    CDR
    CDR --- ---
    Nestalo se nic hroznýho, nezachoval jsem se nikterak neobvykle ani hanebně, jen došlo ke hloupé shodě náhod a vlastně nešťastné misenterpretaci celé situace.
    A k mému nepochopení a chybného vyčtení rozpoložení druhé osoby.
    V neděli mi přišly tři vyčítavé sms, něco kňouravého jsme odpověděl a od té doby ne.
    Jistě, chci se ospravedlnit, ale nemám na to sílu.
    Hrozná pachuť v puse a serotoninový dluh spojený s depresí a těžkou morální kocovinou.
    Hlubokým uvědoměním si sebe samého. A jak hluboká iluze to byla.
    Jsem kdo jsem a patřím kam patřím.
    Koukám celý den v práci na retardované blbečky, vycukané gamblery, pětadvacetileté vysmahlé ženské zrůdy bez chrupu. Alkoholici na konci své cesty.
    Patřím k vám.
    Jste můj svět.

MASOO
    MASOO --- ---
    CDR: jaj
    CDR
    CDR --- ---
    velmi krátká varianta: posral jsem to
    MASOO
    MASOO --- ---
    CDR: tak zacni u toho, ze o tom nebudes premyslet v sentencich "tu CHCI";)
    CDR: tak to sem zvedava:D
    CDR
    CDR --- ---
    ach.. zas se vše šmodrchá
    Zmínil jsem tu zde dívku, vlastně ženu.
    Tyvole, ona je docela komouška, feministka, židovka.
    A rajcuje mě. Její mozek, i její fyzický vzhled, ač není modelka, není k zahození.
    Po dlouhé době balím ženu, která je chytřejší než já. Její radikalit amě přijde legrační a... Sexy...
    Říká mi hanlivě, že jsem středový liberál.
    Já z ní hořím!
    A chci ji.
    A pak tam dopadají reálné věci.
    Péče o syna.
    Péče o matku.
    To vše jistě jde skloubit.
    Nino, budeš má a já tvůj.
    CDR
    CDR --- ---
    a už to vím, babička Pelagie, kterou jsem nikdy neviděl, byla Ukrajinka :3
    CDR
    CDR --- ---
    Menší genealogické okénko.
    Jako.. Ten červíček vždy ve mně hlodal. Ale nepátral jsem.
    Vždy jsem se chlubil, že jsem klasický Čech.
    Ovšem s nadsázkou - takový ten běžný Čech - multikulti ingot vypadnuvší z tavícího tyglíku české kotliny.
    Odkazoval jsem se na 1/16 německé krve, 1/16 italské, 1/8 hmmm... Z otcovy strany nemám moc jasno, babička Pelagie Hluchaničová byla Polka? Nebo Ukrajinka? Martina Jašková bude vědět.
    Zbytek předků by měl být víceméně český, ovšem s přitěžujícím sudeťáckým faktorem.
    Svůj původ jsem používal často, při běžné konverzaci, při flirtování, svádění, házel hloubavé pohledy a prsty mnul chomáč vousů pod spodním rtem, pak tahal šosaté vtípky o tom, že je mi vlastní německá preciznost a italská vášeň zároveň...
    Při debatách chlapských jsem žertoval, že bych si za války mohl vybrat stranu Osy anebo Spojenců.
    Nu. To bych opravdu nemohl :D
    Jako první přišlo zjištění, že ona 1/16 německé krve, je ve skutečnosti rodová linie Německých Židů.
    A dnes mi má sestra Jindriska Charvátová Romany jen tak mezi řečí potvrdila to, co jsem vlastně tušil :)
    Má milovaná babička, za svobodna se pyšnící krásným exotickým jménem Alba Romany, má babička s alabastrovou pletí byla vnučkou italského cikána, který přijel okolo roku 1860 kutat sychrovský tunel.
    To tušení vycházelo z jednoho románu, Romany by prý mělo být rodové jméno římských cikánů.
    Je zvláštní, že v 90. letech, kdy jsem o svém původu věděl kulový, jsem v okruhu svých kamarádů krom své tehdy čerstvé přezdívky Cedric také častován Cikánský baron, to samozřejmě v různých variacích - Báron, Baroa, VaBaroa, Ároua...
    A ještě dřívěji, v první a druhé třídě jsem byl často provokovaný "štrojsáku, cigoši smradlavej" což končilo pochopitelně zuřivými bitkami.
    Nějaká pointa? Ani nevím.
    Snad že jen chudák Daneček krom mého podílu nafasoval od Páji ještě nemalou část krve slovenské.
    Ještě by mohl být zrzavý :3
    Jop, a vy, gadžové, knedlíkové hlavy, dávejte si na mě pozor :D
    CDR
    CDR --- ---
    mé myšlenky rotují v kruhu, to je samozřejmé
    jak jsem u onehdá psal o dívce z prahy, jejíž myšlenky mě rajcují, tak jsem s ní měl lehké polorande.
    a teď na čarodejnice bychom mohli dojít k rande plnému.
    jsem štajf (oi, to je slovo) z jejího feminizmu, kerky grl pwr na jeim bicepsu.
    Vzdělaná, chytřejší než já... Tu chci!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam