• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CDROdkrojky a skrojky, námrazky a zmrazky... zahleděn pohledem k sobě nevidíš ostatní...
    SCHWALBE
    SCHWALBE --- ---
    CDR: zkus Tinder voe :)
    CDR
    CDR --- ---
    Strašně rád bych sbalil nějakou ženu třeba na opeře, v galerii nebo v divadle.
    Trochu je problém, že na operu, do galerie nebo do divadla nechodím.
    No...
    Hladinku mám ještě solidní, uvidíme co ta blondýna z baru...
    Och... Já jsem aktivně po roce balil ženskou, tvl... Nevěřím.
    CDR
    CDR --- ---
    Uff, po dlouhé době dobré zprávy.
    Zatímco v úterý vypadala Pája jak v posledním tažení, teď přišly zprávy dobré, ozařování a měsíc chemoterapie zabraly, markery nízké a nádor se zmenšil tak, že je neznatelný.
    CDR
    CDR --- ---
    Asi nevyhráváme.
    CDR
    CDR --- ---
    Týjo...
    Byla tu holka, která jako první v životě vložila můj penis do svých úst.
    Těch prvenství měla víc.
    Panicky jsem se bál jehel, ale ona mě špitla do ucha "jestli mě miluješ, tak to musíš zkusit".
    A pak tam poslala ten opalizující náklad barvy jantaru.
    Heroin.
    Třídenní vztah.
    Pak jsem frčel na jehle sedm let.
    Ona udala všechny okolo a z toho narkokolotoče vystoupila.
    Dnes jsem šel se synem domů, stavil jsem se Vokně na skinny bitch, ve vedlejší budově probíhala vernisáž.
    A viděl jsem tu známou tvář.
    "Ahoj, Lucko".
    Bylo to elektrizující, těch věcí, co mně projelo hlavou.
    Vypadá dobře, bitch.
    Na 44 let, několik zničených životů, vypadá fakt moc dobře.
    EMMMA
    EMMMA --- ---
    ..a nemusí být od věci se poradit i o tom, jak to nejlíp probírat s malým. Určitě cítí, že se něco děje a furt je ještě v dost kritickým věku, na to aby to zpracoval sám.. drzte se
    EMMMA
    EMMMA --- ---
    VYHULENY_UFO: myslím, že bys dokázal získat pozornost i jinak než jako profesionální debil. Zase ale dokážeš dobře kanalizovat hněv. Jestli je to záměr, klobouk dolů. Ale spíš o tom pochybuju.

CDR: kdybys potřeboval nějaké kontakty na profi pomoc (odlehčení, skupiny pro onko pacienty apod), dej vědět do pošty, léta tě ráda čtu, tak se ráda podělím s tim, co vím. Jinak pro nemocnou mamu tvýho dečka bych moc doporučovala i nějakou psychoterapeutickou nebo aspoň podpůrnou pomoc (např tu skupinu), tělo a duše dost propojeny .. A ty si kdyžtak taky neváhej ulevit - přeju, aby to bylo dobrý, ale může to být dost narocny
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CDR: koukam, ze tu treti cast mistnimi smazkami napjate ocekavaneho narkoromanu asi nedopises, co?
    SLUNISHKO
    SLUNISHKO --- ---
    CDR: Jestli muzu doporucit, zkus najit pomoc tam, kde s tim maji zkusenost. Jsou ruzne organizace, ktere se snazi podporit jak onkologicke pacienty tak jejich blizke. Treba ti pomuzou zpracovat to mnozstvi emoci a myslenek, ktere se na tebe v tuhle chvili vali. Jinymi slovy, nemusis na to byt sam. V rychlosti jsem nasla pobocku organizace Amelie v Liberci.

Centrum Liberec - Amelie
    https://www.amelie-zs.cz/liberecko/centrum-liberec/

Myslim na vas
    CDR
    CDR --- ---
    Danielovi jsou dnes 4 roky.
    Asi cítí, že se něco děje, samozřejmě ví, že je máma nemocná, babička jí dává injekce na ředění krve do břicha, vžd yto musí vidět.
    Ale ještě nemůže rozumět, že je to vážné.
    Včera byl nějaký vyměněný, samozřejmě zlobil jako vždy, ne nepůjdu spát, ne, neuklidím to. Ale zároveň byl nějaký tulivý, to je nezvyklé, většinou mě jen řeže a pošťuchuje.
    Když jsem ho dával spát, chytil mě okolo krku a držel se jak klíště, tvář na tváři.
    Provedl jsem svůj rituál: "Dobrou noc, táta tě má rád. A ty máš rád tátu?" a dal mu mlaskavou pusu.
    Přikryl ho, zhasl, zavřel dveře.
    Zapálil jsem si v obytné kuchyni krátkou camelku a tupě čuměl na vypnutou televizi.
    Snažil jsem se na nic nemyslet, ale nešlo to.
    Ráno jsem se smál. Zas ten obvyklý boj.
    Dannyho jsem sice probudil celkem lehce, ale neotevřel oči, byl vzhůru a jen opakoval "nejde to, nejde to" a poslepu se snažil nahmatat deku, aby se přikryl.
    SCHWALBE
    SCHWALBE --- ---
    CDR: začni myslet pozitivne sakra už chlape, kolik zenských se z toho dostalo! Lecba zabere, je to na zacatku, bude to dobry! Zvladnes to.
    CDR
    CDR --- ---
    SCHWALBE: eee... Dnes jsem se domlouval s Pájou. Od příštího týdne 1 x týdně chemo a od pondělí do pátku ozařování.
    Nejsem odborník, ale zdá se mi to brutální.
    Nevím, jestli to vydrží.
    To může být strašně rychlý. Ne za rok, dva, tři...
    Budu mít dannyho teď každý večer, Pája bude chodit na ozařování v šest ráno. Budu se o něj střídat s dědečkem (Pájiným tátou).
    SCHWALBE
    SCHWALBE --- ---
    CDR: nechlastej, jdi ven, pohyb kámo, pohyb, bude ti líp. Trochu je to teď malinko v píči no, ale zase vyjde slunce, drž se
    CDR
    CDR --- ---
    No... Snad to nebude tak hrozný, ten hrozný černý mrak, co jsem měl včera nad hlavou se trochu rozplynul.
    Pája k tomu přistupuje pragmaticky.
    Těšil jsem se letos na dovolenou, minulej rok jsem byl jenom týden s Dannym a nic víc.
    A letos se to bude opakovat, za 5 týdnů půjde Pája na 14 dnů do Motola, tak budu hlídat.
    Tak jsem koneckonců táta.
    V práci se poserou.
    Aťsi.
    CDR
    CDR --- ---
    ERVIN: mám starost hlavně o páju, ten můj strach je takový sobecký. Ale večer jsem vyzvedával kluka a smála se.
    Já vždycky všechno vidím v těch nejčernějších barvách, snad to nakonec nebude tak hrozný. Šéfova ex měla taky neoperovatelný nádor na čípku, po ozařování a chemu tu stále je a je to dvacet let.
    V těchhle chvílích je mi vždy trochu líto, že nejsem věřící.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CDR: Kurvadrát. Drž se...
    CDR
    CDR --- ---
    Tyvole, to jsou rány
    CDR
    CDR --- ---
    Stavila se Pája od lékaře s výsledky. A brečela.
    Chlapsky jsem ji objal a konejšil.
    Odešla a teď bulím já. Do piči.
    Neoperovatelné, příští týden ozařování.
    CDR
    CDR --- ---
    Necítím se úplně zdráv a tak si myslím, že Dannyho nedoprovodím až do dospělosti. Vždy mě ale uklidňovalo vědomí, že jeho máma je skoro o 15 let mladší.
    Dnes jí diagnostikovali nádor na čípku.
    Zas mám kurvadrát strach. Před očima se mi mihla mladá svěží tvář Lucie Bittalové, která na tohle umřela. Debilní smradlavá bába Hrinda, co utrousila, že si za to může sama.
    Strach.
    A nevím, jak Páju podpořit, taky se musí bát. Samozřejmě, ve své arogantní pozici a přetvářce (kterou jsem tak miloval) to nedává najevo, ale myslím, že uvnitř je teď malá vyděšená holčička.
    V týdnu se dozví, jestli je to zhoubné.
    Achjo... Ten život mě tíží, zodpovědnost, problémy, úplně nejradši bych vše ignoroval a propil se k smrti.
    Danny. Dont grow up, its trap.
    Tvl... Co ji mám napsat.
    CDR
    CDR --- ---
    Člověk si může hrát na dusledneho antirasistu. Ale ono to tam stejně je, kousek pod povrchem.
    Dnes jsem kvůli školce pro Dannyho koukal na profil ex a narazil na mazlivou fotku s jejím novým nabíječem.
    Automaticky ze mě vypadlo: "zatracená dredata Maďarska opice."
    Slovo pricmoudla tam chybělo jen proto, že by těch adjektiv bylo moc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam