• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAR_TINA: taky by k tomu mohla mít i počínající cukrovku (ta žízeň a minimálně nadváha), ale cukr jí snad měří. A kombinace problémy s trávením + astma a atopický ekzém by stál za vyloučení celiakie či jiných zánětlivých tenonoc v trávicím traktu.
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    MAR_TINA: A alergolog. Neb tedy nikde neříká, že se pravidelně léčí s tímhle (to jest alergie + exem + astma). Reumatolog.

Moje hypoteza je neurotická porucha (neurastenie) + to, že se nikde nedoléčí (aneb udělá si diagnosu a šmitec). Neb by u toho asi traktátu napsala, co bere. Čím si kůži potírá... (píše jen o obvazech, což neléčí).
    Tedy ne, že by měla jen tohle (neurastenii a pod.).

Paní rozhodně potřebuje "detoxikovat" - aka mít nějakou úpravu životního stylu, při které bude nějak, ne příliš, trpět. Zabalenou do vhodného povídání (prostě ten styl "posilujte svalstvo zad a denně se hýbat" nezabere, "procházka ke 3km vzdálenému magickému místu, kde uděláme magické tanečky" naopak ano).

Takže něco jako "denně sníst 1/2 kg ZELENÉ zeleniny" - a popřípadě, obzvlášť pokud potřebuje více trpět, zakázat "zlý bílý cukr" (což obézní paní neuškodí). Říct, že při poctivém dodržování bude za 3 měsíce znát ten rozdíl (patrně bude).
    Pokud ji nenabídneš "detoxikaci" tímhle stylem, pude zkoušet savo. Ono je to taky snazší, než začít cvičit.

Jo a vlasy... šedivý, pokud je má černé, brzo (a to nevíme). vypadávají v chomáčích po dětech (zná téměř každá), což by mohlo být ono. Nebo taky po příšerné stravě. Nebo problém s kůží na hlavě (když ho má všude jinde, proč ne taky)... Prostě málo dat.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CORNELA: no výcvik má menší část, většina ti věnuje delší 0na začátku kvůli anamnéze a podobně, ale pak to je většinou na 10-15 minut za měsíc až čtvrt roku, podle toho jestli zabraly léky. A teda mají terapeuta ke kterému lidi posílají, ale většina tam vlastně nejde a spoléhá na léky.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CORNELA: psychiatr taky ne, musíš mít atestaci z psychoterapie, aby ti to platila pojišťovna. A teda dobrou smlouvu, aby ti neplatila třeba jen hodinu měsíčně na člověka.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LOPIK: :))) tyhle časy skončily, psychiatři nemají volná místa, natož čas.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    MAR_TINA: Bohnice
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CORNELA: jo, část mě napadla - zcela změnit jídlo, vypracovat jí jídelníček při dně a únavě (za ty prachy, co by nacpala léčiteli). Dál obvoďák a všemožné testy, rehabilitační cvičení a psycholog.
    Měla by tenhle popis stylisticky upravit a předat obvoďákovi předem, kolik lidí to ze sebe jako celek nedokáže vymáčknout. Otázka je, jaká bude odezva. Ona možná nenarazila na nikoho, kdo by se jí 30 - 60 minut věnoval.

Podezírám jí z jedení tradiční kuchyně bez masa, tj. jí přílohu a omáčku. A moc se pozoruje a sebelituje.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Vlezla jsem do té FB skupiny Užíváme CDS2 a hned asi druhý příspěvek ukazuje, proč se někdy lidé uchylují k tak zoufalým a pitomým praktikám. Co byste paní poradili vy? Ve smyslu kam jít, co léčit, koho vyhledat.

Martina Lukešová
    Yesterday at 13:20 · Edited

Konečně jsem se k tomu dostala a rozepíšu svoje zdrav.problémy. Jelikož mám 3 malé děti, nemám moc čas ani prostor na nějaké zdlouhavé čtení, louskám to po večerech, po troškách, takže toho moc nevím a budu ráda za radu, jak a s čím začít, jestli vůbec začít?
    Od malička astma, cca do 6let vůbec neléčené (dle dr.mi nic nebylo, ačkoli jsem se dusila, několikrát jsem skončila na pohotovosti a dodnes si to pamatuji), k tomu alergie pyly, roztoči, prach. Alergie na veškerou zvířecí srst, chlupy, sliny - jakmile mě olízne pes, nebo se otře o nohu kočka, puchýře, škrábání až do krve. Když přijdu někam, kde měli psa/mají psa nebo jiné zvíře se srstí, hned se začnu dusit, kýchat, spustí se rýma, svědí kůže. Jsem atopička, ruce trpí, v zimě celé tělo, neustále se škrábu, v noci do krve, nepomáhají obvazy, nic.. když spím, vůbec o tom nevím. Nejím maso, mám k němu odpor. Jsem anemická, věčně unavená, nevyspalá (což souvisí s malými dětmi). Zhruba před 6 měsíci mi diagnostikovali DNU. I přes dietní postupy to neklesá, prý bych měla zhubnout, mám nadváhu, ale s dnavou dietou je to snad nemožné, je to samé pečivo a přílohy.. zelenina jak která, maso tedy vůbec. Od 16let mám špatné ledviny, málem jsem tehdy zemřela, díky chybě lékařky, která chybně určila diagnozu a léčila něco jiného, stav se okamžitě zhoršil, málem jsem přišla o ledvinu. Od té doby ale nejsem nikde hlídaná, docházela jsem rok na nefrologii, pak se mi záněty ledvin několikrát vrátily, nyní už bych řekla, že na sobě poznám varovné příznaky.. Pozoruji na ledvinách, že pokud méně piji (2l a méně), hned mě bolí, je to pro mě znamení, že musím pít. Jsem zvyklá pít 3-4-5litrů vody denně, někdy je to voda, někdy v tom jsou 2l čaje, 3l vody k tomu. Piju hodně a pořád, mám stále žízeň, i v noci mě to budí, sucho v krku, během noci vypiju klidně další litr až dva. Mám asi tak 40% vlasů šedivých. Občas nepravidelně bijící srdce, tlukot v krku, nevolnosti, motá se mi hlava, zhoršené vidění, i když oční lékařka mi stále tvrdí že vidím stejně, tak mi brýle nestačí, nepoznávám obličeje, v autě nepřečtu značku, až terpve když jsem u ní, což je pozdě. Podle lékařky mám 0,5 diotprie. Jenže 0,5 dioptrie mám cca od 15let a vidím stále hůř, někdy vůbec nevidím ostře, ani manžela, který stojí 2m ode mě. Mám blokády po celé páteři, nejvíce trpí krční a bederní. Nevydržím dlouho chodit ani stát, po 2hodinách chůze bych se zbláznila bolestí zad, musím si lehnout, sed nepomáhá, protahování taky ne. Cítím se staře, opotřebovaně, bolí mne hlava, lidi mi říkají že jsem bledá, zelená, že vypadám nemocně. Před 2lety jsem měla rok v kuse angíny, jednu za druhou, samá atb, hrozilo vytrhnutí mandlí, poslední angína, kterou mi léčili, byla hnisavá, skončila jsem na kapačkách. Vzhledem k častým zánětům průdušek jsem si mandle ubránila.. nakonec jsem se z toho dostala sama, léčbou od Jukla a bylinnými extrakty a spreji do krku. Nyní při prvních příznacích vím, co aplikovat, tak jsem od té doby už angínu neměla. Poslední cca rok mne pobolívá břicho v oblasti pupku. V těhotenství to nikdo neřešil, po porodu zatím taky ne, pohmatem dr. nic nezjistila a já jsem si připadala jako simulant. Bolesti bývaly sem-tam, řekla bych 2-3x týdně (nepozoruji souvislost s jídlem, pitím, většinou to začalo hned, co jsem vstala z postele, ani jsem se nenarovnala). Nyní mám tyto bolesti téměř po každém jídle, je mi až na zvracení a už se bojím jíst. Bolí mne klouby, prsty na rukou občas brní. Hodně mi padají vlasy, chomáče. Je mi 28let. Detoxikace bude jistě nutností, otázkou je, jak a čím začít, aby to tělo zvládlo?
    Děkuji
    HARDY
    HARDY --- ---
    tady pěkný souhrn o skupině užíváme CDS v souvislost s případem paní Veroniky, který tu proběhl

Jaroslav Žváček, oficiální stránka: Krize sekty Oty Nepilého
    http://www.zvacek.net/2015/02/krize-sekty-oty-nepileho.html
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZUZKAOU: A obzvlášť závažným stupněm je pak spontánní samovznícení.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SANTAL: jako že pot na kůži se vsákne zpět a zapálí tělo? To je ale geniální!
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    Promiňte, ale parazity jsou out:
    Väčšina chorôb vzniká z nadmerného potenia. Z potenia vznikajú zápaly a bolesti kĺbov, krížov, lakťov, chrbtice, pohybového ústrojenstva, ženské choroby, u mužov prostata a choroby vnútorností. Zo zápalov vznikajú nádory, rakovina, mozgové a srdcové príhody.
    Postihnutie ľudí je podľa spôsobu obliekania. Ak nenosia tričko alebo tielko, nemá čo piť pot a tým zabrániť vzniku zápalu.

Přicviknuté nervy zůstávají v kurzu:
    Máte bolesti operovaného kĺbu, vyliečim za 15 minút, je to pricviknutý nerv, nikto na svete kĺb nemá vydratý.
    Bolí Vás chrbtica, je to pricviknutý nerv, nikto na svete nemá posunutú platničku o 1 cm.
    Keď mám platničku 4-5 poškodenú, je to pricviknutý nerv, vyliečim za 15 minút.
    Všetko sú nesprávne diagnózy.

A neléčíme antibiotiky, antiparazitiky a savem, ale LOPUCHEM:
    Ak máte cukor 7,5 treba dávať 2 mesiace lopúch podľa návodu a za 2 mesiace Vám klesne na hodnotu 5,0. Platí to pre cukrovku v počiatočnom štádiu, ak už beriete inzulín liečba nie je účinná.
    Keď si dáte lopúchy podľa návodu,ste zdravý. Už nikomu v živote neodoberú obličky, aby chodil na dialýzu. Každý mesiac Vám tlak stúpne o 10 napr: 140/100 a ďalší mesiac je 150/110, to je zrazená krv a lopúch Vás vylieči do týždňa. Tak isto vylieči ženské problémy, cystu, zápal. Po operáciách vaječníkov, mávajú ženy bolesti v podbrušku. Vyliečim do 20 minút. Nemáte sexualitu a dostanete osteoporózu, čiže rednutie kostí. O následkoch operácie sa mlčí. Lopúch vylieči žily a cievy.
    Operácia chrbtice 2 až 5 krát. Operácia nepomohla, bolesti ostali, potiaže s chrbticou tak isto. Moja diagnóza je zápal sedacieho nervu, zacviknutý nerv, alebo porážka, hlavná vec, že sa operuje aby bola robota. Túto chrbticu vyliečim na 2krát, to je spolu l-2 hodiny. Lopúchový list umyjem, šúcham o vaničku v dvoch vodách, nechám otiecť a obviažem elastickým obvazom.

Použitie lopúchu na diagnostiku a  liečenie !!!!!
    http://www.liecitel1.sk/
    Úžasný vynález v oblasti zdravotníctva objavil liečiteľ pán Anton Hornáček, Stará Turá, Slovensko. Použitie Lopúchu väčšieho / Arctium lappa A. majus / a Lopúchu plstnatého / Arctium tomentosum /.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    povšimněme si, jak dobří jsou v hledání důvodu a VINY. Vždycky to tam je.

"parazitalni zatez tela nezavisi jen na zdrave vyzive, ale na vyvazene psychice, aby se nevytvarely psychocysty, na mistech kde se rady zakukluji paraziti s viry a bakteriemi, na kyselosti tela Ph, kde zaludek, krev, moč ma kazde jine Ph, na geopatogennich zonach, na urovni radiace v tele, na mnozstvi tezkych kovu, chem.latek z domacich produktu nebo z leku, na nemocech prenesenych od rodicu,na zaznamech v DNA, na kvalite vody co pijeme a nakonec na dostatecnem pohybu a zdravem prostredi kde zijeme a pracujeme"

"Hlavně taky na tom, jakou zátěž si do života přinesla od matky."

Mimochodem, rakovina plic není zrovna obvyklá v mladém a středním věku, ne?

SHEALA
    SHEALA --- ---
    HARDY: MAR_TINA: Uf, to je ještě šílenější než jsem si myslela :)
    HARDY
    HARDY --- ---
    LIBRIUM: http://video.aktualne.cz/...ecitele-museji-byt-trestne-odpovedni/r~3b7226d2816011e49b26002590604f2e/

Tady je o tom rozhovor s náměstkyní z prosince. Osobně se obávám, že to super revoluce nebude. Vycházím z toho, jak se ministerstvo z nějakého důvodu bojí naférovku říct "alternativní medicína je podvod" a že dokazování bude náročné. Uvidíme, můžeme doufat

SHEALA: Hehe, naivko. Nevím jak u tohohle případu, ale koukni se na užíváme cds na FB a na posty správců s "anonymními emaily od pacientů", jdou jako přes kopírák, stejná stylistika, rétorika, průběh onemocnění, no prostě si to jasně vymýšlejí.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SHEALA: tak ontam celou dobu naznačuje, jak byla moc zanesená parazitama a toxinama a proto jí "léčba" oslabovala, navíc nedokázala dodržet stanovené dávky a nakonec nevydržela, odvezli ji do nemocnice a tam ji zabili.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    MAR_TINA: tak tohle mi hlava nebere, proč by to vymejšlel?
    To je jako bych si vymyslela že se na párty co pořádám otrávili lidi methanolem. Sice bych byla mediálně zajímavá, ale to vystavení se možnýmu postihu...
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    HARDY: no, zialbohu.

hadam to dostatocne legislativne osetria, lebo ak si moze akekolvek vysinute jelito
    postavit biznis na presviedcani ludi aby odmietli liecbu rakoviny pripadne naverimboha
    "odcervovali" deti veterinarnymi pripravkami, tak by za to mali byt aj trestne zodpovedni.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SHEALA: aspoň něco, že jo.
    Ale pořád mám dojem, že případ paní Veroniky je vycucaný z prstu.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    MAR_TINA: Já si myslím že mediální klacek je jediný co na ně bohužel platí. I když veřící fňukaj a fstekaj se, pro mnoho lidí platí, že televize a média má vždycky pravdu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam