• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    KAERO
    KAERO --- ---
    TAPINA: aha. a nejaka revize je mozna? (chapu ze na tom nikdo nebude mit zajem, spis me zajima jestli takove mechanismy existuji)
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    CDR: Neni v tom nevinne, ano, musis mit predispozice, ale alkohol, drogy vc. marihuany ci treba chron,. stres celkove urychluji nastup onemocneni, kdy muze i casteji vznikat defekt, ktery ti snizi kvalitu zivota...Je fatk parada, ze mas pak mlady lidi cca kolem 20, co pak maji jiz schizofrenii, casto uz tam vzniknul defekt, ktery proste nikdy nevratis, protoze to tam uz probiha od 16 nezpozorovane, a mas dozivotne nemocnyho cloveka. Uplna nevinnost...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    KAERO: On má registraci z doby, kdy to bylo nějak míň přísné, než teď.
    KAERO
    KAERO --- ---
    TAPINA, MAR_TINA: no ale jak ctu na strankach wobenzymu, tak je to oficialni lek. takze nekdo nekdy musel prokazat ucinnost, ne?

"lék Wobenzym
    Lék Wobenzym obsahuje unikátní směs enzymů, jejíž účinnost je ověřena rozsáhlým vědeckým výzkumem, řadou kontrolovaných klinických studií a více jak 50letou léčebnou praxí."
    CDR
    CDR --- ---
    QUIXDE: pokud o spuštění schizofrenie, tak v tom je tráva celkem nevinně. Jedná se většinou o predispozici, spouštěčem může být klidně alkohol či stresová situace.
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    CDR: Měly by se občas dělat povinné exkurze na destske i dospělé psychiatrie, je to taky zajímavá podívaná, jaké účinky tráva může mít taky...
    CDR
    CDR --- ---
    SHEALA:
    MEANKITTY11:
    Jsem sice jednoznačně pro legalizaci jak medicinálního konopí, tak "rekreačního".
    V USA se byznys s trávou etrémně nakopl a rozjel, včetně seriózního výzkumu.
    Jsem obklopený vekou hromadou lidí, kteří věří v léčebný v protinádorový účinek THC a CBD i v posledních fázích.
    Že výzkumy sice dokazují nějakou interakci, ale nikoliv zázračnou léčbu, to berou jako lež a spiknutí farmalobby.
    Občas by se člověk "upalmfejsoval".
    A občas se dostávám do ostrého střetu. Možná jsem to tu už psal.
    Jakkoliv nemám žádný etický/morální problém či rozpor s prodejem lehkých drog, za prodej drahých fénixových slz lidem v posledním tažení bych lámal pracky.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    CORNELA: mně ho matka dočasně vnutila, měla jsem po Wobenzymu takový pálení žáhy, že jsem nemohla spát

matka na něj věří, ale zas má vlastní hlavu, takže bere dvě tabletky a ... no, dospělá, svéprávná je, když má pocit, že jí to pomáhá...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KAERO: ty jo, tam nacpali snad každý enzm, který šel separovat a strčit do tablety.

Vlastně bych měla problém kdyby to fungovalo. To bych se bála, kde a co to způsobí.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GENTIANA: já jsem se zeptala, jestli se nestydí. Když starší paní, která evidetně neměla dost peněz, na nějaké vleklé kožní potíže nabízela drahá homeopatika.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    KAERO: Problém je s tím tvrzením, že nějaké enzymy, které sníš, protože jdou vcelku do tkání a mají tam nějaký efekt. Ony nějak ne.
    KAERO
    KAERO --- ---
    Co je teda za problem s tim Wobeznynem a spol? Kdyz se podivam na ucinnou latku, tak pisou tohle:

Jedna enterosolventní tableta obsahuje: Pancreatinum 300 Protease Ph. Eur.-j., papainum 90 F.I.P.-j., bromelaina 225 F.I.P.-j., lipasum 34 F.I.P.-j., amylasum 50 F.I.P.-j, trypsinum 360 F.I.P.-j., chymotrypsinum 300 F.I.P.-j., rutosidum trihydricum 50 mg. celková proteolytická aktivita: 570 F.I.P.-j. celková amylolytická aktivita: 4030 F.I.P.-j. celková lipolytická aktivita: 4525 F.I.P.-j.
    Pomocné látky: Jádro: monohydrát laktosy, kukuřičný škrob, magnesium-stearát, kyselina stearová 95%, koloidní bezvodý oxid křemičitý, mastek. Potahová vrstva: mastek, kopolymer MA/MMA 1:1, natrium-lauryl-sulfát, triethylcitrát, hypromelosa, hyprolosa, mikrokrystalická celulóza, glycerol 85%, Ponceau 4R (E124), oranžová žluť (E110), oxid titaničitý, makrogol 6000.

A musim se priznat ze absolutne nejsem vubec schopen poznat co to ma byt.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Chytly mě záda. Znám svého housera, tak jsem si nechala napsat Dorsiflex a Aulin. Vlezla jsem do lékárny, postávám ve frontě a čumím, vedle receptové pokladny vitrína, Wobenzym, úžasná cena, jenom 2300 místo 2500, Ovosan, taky kýbl peněz. Aulin neměli, šla jsem do další lékárny, zase se postavím do fronty a pro změnu přímo za lékárnicí, Wobenzym, Ovosan, homeopatika. Měla jsem chuť zeptat, jestli se nestydí.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    CDR: Mě tím hrozně štvou. A ještě potom specifickej případ konopí. Lidi to hulej. Mě to funguje na bolavý rameno, a nějaké henté dekriminalizace by určo pomohli více pacientům. Ale né, on to musí bejt ausgerechnet lék na rakovinu. Přitom je možné že to kromě bolesti bude fungovat ještě na nějaké vybočené palce, nebo něco podobnýho.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Najväčší slovenský šarlatán je zapletený do daňového podvodu za 75 miliónov - INFOSECURITY.SK
    https://infosecurity.sk/...kar/?fbclid=IwAR3z4Dy-8h_eM7I4hl1hg6BR_yPYI4BoljfR1gk8u1t-WrqE4hNbULFTunA

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CDR
    CDR --- ---
    KAERO: mě spíš sere ta forma, kterou je to napsaný, to je prostě ukázka webové "antižurnalistiky"

Na začátku musíš bez debaty a pochyb nastolit jasný fakt, farma lobby potřebuje, aby ses neuzdravil a byl nemocný.
    Kdo nesouhlasí, je debil a ovce.
    Musíš si dát pozor, aby ses náhodou nedotkl logického lapsu, že mrtvý pacient nepřináší vůbec žádný prachy.
    Ještě větší pozor si dej na to, že zázračné ovoce/bylinu, které nám farmalobby schovává a zatajuje, si můžeš v pohodě koupit na netu nebo v každé větší apotéce.
    Nastiň, že to vše je kvůli tomu, že je to zázrak, který léčí rakovinu (ale i plešatost a vybočené palce) v jakémkoliv stádiu.
    Nedolož žádnou studii a pro jistotu ani jeden případ člověka, kterému to pomohlo.
    KAERO
    KAERO --- ---
    CDR: tan Altmag je pekne vykutaleny. je tam hromada clanku typu:
    "12 příznaků autoimunitního onemocnění, jeho příčiny a co dělat, pokud se u vás vyskytne"

Ale na kazde strance je uplne dole napsane:
    "Informace zde uvedené nemohou být považovány za žádných okolností, jako náhrada za odborné rady či ošetření kvalifikovaného lékaře. Obsah stránek www.alternativnímagazin.cz nesmí být použit pro vlastní diagnostiku nebo léčbu."
    CDR
    CDR --- ---
    Benzalkoniumchlorid – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Benzalkoniumchlorid
    CDR
    CDR --- ---
    JAZZZ: benzakiniium chlorid má prokazatelný an´tispetický účinek a ještě k tomu máš další věci jakomát u tak.
    To je o moc levelů výš než oscilo .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam