• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ty vole, vsichni sli spat, tak jsem si dal jeste jednu na dobrou noc - nejlepsi hra ever.
    Hollywood, takovej divnej tym, dost nas rozebrali a neubranili jsme to (3:40 zbyvalo), pak jsme sli my, dotahli jsme to s asi 1:15 zbyvajicich.
    Takze kolo 3 jsme zacinali za utok, vzal jsem si Lucia, a bez jakykoliv koordinace jsme totalne znicili payload, a pak jsme v overtime dotlacili celou mapu (!!!) se ctyrma teamkillama po ceste. Vzdycky byl nekdo u payloadu, nepritel nemel sanci :D
    A oni za 3:40 neprorazili ani na payload.

Kurva, to jsem si spravil chut!
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Nikdy na tech videich nevidim zadnej megaskill jen to ze ten team hraje teamove :D (coz ja to stesti nemel)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Hele Jandos, tak zatimco ja trenuju Anu, tak ty budes drtit Pharu:

Grand Master Pharah Top 500 Unlocked [51K / 50% Kill Participation] || Valkia
    https://www.youtube.com/watch?v=MbFomb0Cgl8
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ELEMENT_LEAD: Ja mam teda stesti v podstate vyhradne na rusaky :(

Ja si myslim, ze to prave o spoluhracich je, ono nejde o to, jestli vyhrajes nebo prohrajes, ale jaka ta hra je. Kdyz jsme chodili v sixstacku, tak jsme nemeli o moc vyssi winrate, ale 9/10 tech her stalo za to, a kdyz jsme prohrali, tak proto, ze nepritel byl vic skilled, a ne proto, ze celej muj tym hraje bez zvuku a likviduje nas jeden genji do zad :D
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    KOZLIKK: konecne jsem se dokopal k ty podlozce a je fakt super, dik za tip ;) ohromnej rozdil
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    vcera jsem se schvalne pripojoval na ten team voicechat a sice to dlouhodobe nezvladnu, protoze nedavam poslouchat tyhle kebab prizvuky jeste mimo praci, ale je to urcite dobry. uvedomil jsem si, ze tam bylo par situaci, kde bych asi uz neco napsal do chatu, ale jelikoz jsem slysel ty lidi, ze se snazi a jen se nedari, tak jsem se dokonce zastydel.

nijak to nesouvisi, ale nejlepsi pocit z killu mam u headshotu u hanza, to je neco tak cistyho a kdyz da treba clovek za sebou cink cink doublekill, tak si pripada jak god. potom jeste u roadhoga hak + rozstreleni na sracky. feelsgood.

a nejvtipnejsi situace vecera byla, kdyz jsme branili a typek vzal hanza. zkusil jsem ho premluvit na neco jinyho a poslal me do haje. nacez celou hru nic neudelal a byl to hroznej stomp. kdyz se role obratily, tak jsem picknul hanza ja. typek me doslova prosil, abych hanza nehral (ten samej co ho hral kolo predtim). rekl jsem mu, ze o moc horsi nez on nemuzu byt a ze si ho necham. dopadlo to tak, ze jsme je taky rozbili a zase se hraly nove 2 kola. locknul jsem pharah, protoze kdyz uz se hraje 45 minutova hra, tak to chci vyhrat. No a ted ten samej typek, co me predtim prosil, abych hanza nehral me ted prosil, abych si ho vzal zpatky :D

porad se sice placam okolo 2.2, ale neni to, protoze mam shit spoluhrace, ale protoze tam proste patrim. ta hra hodne trpi na to, ze tam nejsou replaye, kdyz by se clovek podival na svoji hru a videl by kolik veci, co mel byt 100% kill nedal, tak by trochu vystrizlivel.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Jo, tam bylo dobry tohle :D

Overwatch - Theirs vs Ours: Mercy
    https://www.youtube.com/watch?v=mq8nNRECLSU
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    lol

Overwatch - Theirs vs Ours: Pharah
    https://www.youtube.com/watch?v=-xuND7aykFE
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SKY_MAX: To me napadlo, ale fakt ne :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    tak jsem dostal OW od jeziska. vcera jsem to na chvilku zapnul... a po 8mi hodinach se zvednul a sel spat :D
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    ADMIX: moc to hrotis :)
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    kup a znova se placni
    to video jsem zahlídnul možná tady, jak týpek byl 28, koupil novej účet a placnul se 37
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ADMIX: Já měl právě zápřah zase v prosinci a teď bude volno:-) Tak někdy můžeme dát jen tak
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WOTAR: Ja se po novym roce zase ponorim zpatky do pracovniho zaprahu a na hrani se mozna uplne vyseru zas, driv mi to tak fungovalo :) Kdyz jsem se prestehoval do Prahy pred lety, tak jsem ctyri roky nic nehral, az letos na jare jsem si koupil novej komp tady.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ADMIX: Já si řikám, že bych mohl dokončit placementy konečně...:-D V prosinci nebyl čas, ale v lednu bych nejspíš mohl hrát docela pravidelně, tudíž klidně se přidám
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WOTAR: No problem je, ze to neni jen o skillu, ale taky o taktice a nejakym ovladani ty hry, coz si myslim ze nejaky zaklady jsem pochytil, a koncim s lidma na stejnym SR, ale vetsinou vubec netusi, co maj vlastne delat a jak :(
    Tym mistnich se rozpadnul, takze jsme vetsinou ja a Jandos, oba vesele na ceste do silveru (teda ja uz ne :D )
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ADMIX: Chápu no, tak pak už je to asi jenom problém komunity ne ? A nebo tě to nerozřadí tak jak má podle skillu.
    Ten tým místních se neuchytil ?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WOTAR: No jenze to je pak prave hrani o hovne. Ja taky nemam cas hrat to profesionalne, ale kdyz uz tomu nejakou tu hodinu venuju, tak mam tu ambici se v ty hre nejak rozvijet, a kdyz pak hraju s lidma na levelu 500, co nepouzivaj mikrofon a netusej, co maj vlastne delat, tak proste tudy ne.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ADMIX: Tak můžeš, ale nemůžeš očekávat žádnej extra výsledek a prožívat případný faily:-D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WOTAR: Jenze ten casual je uplne o hovne - competitive pak hrat nemuzes uz tuplem, a ty quick plays jsou uplne jina hra, to je proste 12 lidi co pobihaj po barevny mape a klikaj nekam mysi - to nema s OW nic spolecnyho :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam