vcera jsem se schvalne pripojoval na ten team voicechat a sice to dlouhodobe nezvladnu, protoze nedavam poslouchat tyhle kebab prizvuky jeste mimo praci, ale je to urcite dobry. uvedomil jsem si, ze tam bylo par situaci, kde bych asi uz neco napsal do chatu, ale jelikoz jsem slysel ty lidi, ze se snazi a jen se nedari, tak jsem se dokonce zastydel.
nijak to nesouvisi, ale nejlepsi pocit z killu mam u headshotu u hanza, to je neco tak cistyho a kdyz da treba clovek za sebou cink cink doublekill, tak si pripada jak god. potom jeste u roadhoga hak + rozstreleni na sracky. feelsgood.
a nejvtipnejsi situace vecera byla, kdyz jsme branili a typek vzal hanza. zkusil jsem ho premluvit na neco jinyho a poslal me do haje. nacez celou hru nic neudelal a byl to hroznej stomp. kdyz se role obratily, tak jsem picknul hanza ja. typek me doslova prosil, abych hanza nehral (ten samej co ho hral kolo predtim). rekl jsem mu, ze o moc horsi nez on nemuzu byt a ze si ho necham. dopadlo to tak, ze jsme je taky rozbili a zase se hraly nove 2 kola. locknul jsem pharah, protoze kdyz uz se hraje 45 minutova hra, tak to chci vyhrat. No a ted ten samej typek, co me predtim prosil, abych hanza nehral me ted prosil, abych si ho vzal zpatky :D
porad se sice placam okolo 2.2, ale neni to, protoze mam shit spoluhrace, ale protoze tam proste patrim. ta hra hodne trpi na to, ze tam nejsou replaye, kdyz by se clovek podival na svoji hru a videl by kolik veci, co mel byt 100% kill nedal, tak by trochu vystrizlivel.