• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    I am also in .... jsem na nastence, tak si me pridejte a vecer muzeme dat, hraju vecer po 20:30 kdy uspim deti ....
    GEORGE175
    GEORGE175 --- ---
    zkuste teda zalozit to fb, já bych se klidně taky přidal, ale chce to něco, kde se můžeme dohodnout, anebo aspoň dejte všichni na nástěnku tagy, ať si vás můžu přidat.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    MATHES: tak se tu domluvime na terminu a jdem na to. myslim, ze 3-4 clenny skupiny jsou optimalni a to tu asi slozime skoro kazdej vecer :)
    GEORGE175
    GEORGE175 --- ---
    MATHES: tak klidne zalozte skupinovy chat na fb :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    KOZLIKK: tak discord server je to nejmensi - kazdej tam ma svuj jakmile si udelas ucet, ne?

na tu organizaci hrani se nam osvedcil jen FB skupinovej chat, jakmile to bylo nekde jinde, tak se tam nikdo nechodil divat a spis to bylo vzdycky takovy "nahodny uskupeni" hracu na DC nez nejaky organizovany hrani :))
    MATHES
    MATHES --- ---
    ADMIX: hele ono CS neni zas o tolik lepsi co se tyce toho strestu a chuti udelat si vylet do polska a nekolika svym spoluhracum vysvetlit princip teamove hry pomoci kastrovacich klesti a horkeho olova
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    MATHES: Me to takhle chytlo a vrele nedoporucuju, zkracuje to dost vyrazne zivot :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    JAZZZ: jsem na tom stejne - hraju jeste i jiny hry a porad me OW jeste nechytlo dost na to, abych z toho mel "main" hru, nicmene uvedomuju si jak ta hra funguje (tim nerikam, ze teoreticky ji umim tam a zpatky - to ani omylem) a kdyz uz ji hraju, tak ji chci hrat, aby to tak nejak davalo smysl (od picku, pres callovani ultimatek a flanku az po regroupy po vyhlazech, skakani mimo mapu, kdyz clovek zbyde sam a nemuze utect) - proste chci tu tymovou hru hrat tymove, coz se mi samotnymu vubec nedari
    MATHES
    MATHES --- ---
    ADMIX: jj ono to pak zacne parovat lobby vs lobby a tam je ta konkurence o neco tuzsi :D

jsme na to prisli, kdyz jsme hrali s kamaradama vetsinou ve 3-4 a pribirali lidi, co se nam zdali, ze hrajou slusne. obycenje jakmile jsme dobrali do plnejch, tak prisel kour, museli jsme to rozpustit a rozjet nanovo
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    MATHES: ja bych do toho taky sel. nemam cas ani chut to brat vylozene profi, ale i noobove s trochou strategie a tymovy hry muzou v tyhle hre vyhravat. muzem tu dat dohromady 3-4 lidi a bude to akorat
    MATHES
    MATHES --- ---
    KOZLIKK: porad bych radsi hral tady s lidma, kdyby nas bylo dost :)), ale kazdopadne diky za tip (dal bych to nekam do zahlavi/nastenku)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    MATHES: Blby je, ze my kdyz jsme chodili v sixstacku, tak jsme dostavali jeste vetsi kotel nez normalne :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    nicmene kdyby se tu opravdu daval dohromady nejakej "noob" team (v porovnani s tema vasima 2500+ SR, co tu furt ctu), jak se tady v nepravidelnych intervalech resi, tak bych se klidne rad pridal :))
    MATHES
    MATHES --- ---
    ja se priznam, ze jsem to skoro prestal hrat. kdyz jsem dohral zarazovaci hry dostla jsem rating neco malo pres 2000 a gold. od ty chvile jen padam dolu, protoze se mi proste nedeje, ze bych potkal nejaky normalni lidi.

Vetsinou hraju healera, bcs na tom ranku kolem 1700 co sem ted uz proste nikdo nejkay vhodny slozeni tymu neresi (a tim padem nikdy nikdo nebere healera) a neni problem vybihat se 4ma supportama, DPS a healerem.

kdyz uz to jsou lidi, ktery trochu tusi, ze je asi lepsi mit vic tanku, nez supportu, tak to jsou zase lidi, ktery nabihaj okamzite 1v3,4,5 a okamzite umiraj, nebo je to klasika, ze se vsichni vyvalej, vsichni dostanou kour a zacnou spamovat heal heal a kdyz to nestihnu vcas (bcs vyhealovat 4-5 lidi chvili trva), pripadne kdyz nekdo pushne nekam totalne do pici a zacne tam dostavat kour a velmi rychle umre (protoze ho fakt nepudu zachranovat mezi 4 enemy), tak mi okamzite zacne nadavat, ze jsem noob a ze proc si beru healera (zatimco velmi neuspesne utoci s trpaslikem / brani s genjim).

Porad me strasne bavi ty momenty, kdy si to sedne a celej tym funguje jak naolejovanej stroj...

... ale to uz se mi skoro nestava.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    ja teda mainuju annu, takze jsem v podobny situaci jako ty se zenyattou. je to proste support. to znamena ze neco podporuje a imo od urcityho ratingu proste neni co podporovat :D oni proste najdou zpusob jak umrit a muzes byt god support a nezabranis jim v tom.

anna je docela high impact hero IMO, poskytujes AA ochranu pred pharah, zachranis sleepem pred IKckem od roadhoga. zrusis jim channeling ultimatky, kdyz si to pohlidas a trefis se. nastimovanej soldier/genji/rein dostavaji novej rozmer ale v ratingu 1700 je to hazeni perel prasatum. mnohem lepsi je vzit pharah a vsechny je zabit.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    ja jsem za ne hrozne rad, protoze treba v hots streaky nejsou a kdyz si vas tam system po 500 hrach zaskatulkuje nekam, tak vam nepomuze nic, muzete se postavit treba na hlavu. vyhrabat se z toho je jen tvrdej grind, kdy musite jet 100% tryhard na vsech frontach, aby jste se pri nejakym 60% winratu pomalu stoupali +-10 bodu za hru.

oproti tomu owervatch zapnete. zjistite, ze vcera jste prisli z prace nasrani, chteli jste si to vybit. team vam to kazil. v tiltu jste ale tvrdosijne pokracovali. pak uz trollite i vy spoluhrace, at si to aspon jednou poserete sami a konec vecera zakoncite ragequitem ze hry. najedete tryhard a win streakem to nahrajete za chvili zpet.

to se mi na tom libi, kazdej den je nova sance a nikdy clovek neni zahrabanej jak v tom hotsku kdy jeho jedina nadeje je soul crushing grind.

+ imo nejvetsi duvod proc to je je, ze si lidi s dunning krugerem plati za boost accountu a pak smrdi na levelu kde se vubec nechytaji. lose streakama se z tama zase celkem rychle vypakuji. to samy i opacne. smurfove nefarmi nooby X set her, ale co nejrychleji je to odfiltruje nahoru a je to tim min bolestivy pro vsechny zucastneny.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    takze kazda hra do ktery jdes je naklonena ve tvuj prospech, protoze ses skrytej diamond nebo w/e + 5 plebu vs 6 plebu. z dlouhodobyho hlediska se to promitne.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    KOZLIKK: jenomze ted pises neco jinyho nez bylo v tom puvodnim prispevku. ja jsem nesouhlasil s tim, ze "z ranku 1700 uz proste neni cesty zpet." coz byl puvodni vyrok.

to ze si behem 30 let mel hroznou smulu a spadnul je proste smula a muze se to stat kazdymu.

ale porad imo plati, ze statisticky je nemozny, aby jsi tam byl zaseklej, protoze v ty hre je 12 lidi. ty vis 100% ze nejsi retard. to znamena, ze hraje 5 retardu + ty vs 6 retardu. ten seznam krivd co se ti deje muze mit klidne 2 A4ky dlouhej, ale presne to samy se deje i protihracum a ty na tom zase vydelas.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    GEORGE175: Jo, to jsme meli vcera vybornou hru vcera - ja a dva soloq na voicu a triple/kriple queue ve svym chatu. My jsme ve trech dobili prvni point, zatimco oni se grupovali na respu, a pak na Bcko chodili zasadne ve trech bez nas, pricemz jejich diva pouzivala matrix tak, ze se otocila k bastionovi a letela od nej pryc :D
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    ADMIX: 100% nepatris z tech 3 her co jsme spolu hrali :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam