LIKUD: Jen k tem kontrolam, me tyhle hura akce pred necim prijdou docela usmevny a jen vymluva k doplneni rozpoctu :)
Nevim teda jak premysli zmrdi, co se pak nekde odprasknou, najedou autem do lidi, nekoho ubodaji apod. Ale jsem od minuleho patku v Londyne a Birminghamu na vystavistich, v Londyne jsem si chodil par dni po vystavisti nekdy i s batohem na zachod pres podzemni garaze a volne se pohyboval, nehlede na to, ze jsem tam najel s nakladakem plnych beden a ruznyho bordelu, a to vse bez jakekoli kontroly (minulou sobotu se v Londyne staly dva utoky, nedaleko od mista kde jsem), v nedeli jsem videl jednoho typka s kokrspanelem na vyhledavani vybusnin, spis se prochazeli. V Birminghamu kolona aut a do vsech lezli security a do kufru/nakl prostoru pousteli psi, na me mavli, nechali me vsechny objet a bez kontroly jsem vjel do haly, dost jsem cumel, treba kvuli cizi spz nebo nevim. Dnes v Londyne skoncila vystava a kdyz jsem sel ted opet pres podzemni garaze (bez batohu), tak nekde zezadu mezi autama vysel typek a sel za mnou a pred dverma do vystaviste, at zastavim, ze kontrola, takze vsechno z kapes a vyptavani co tam delam, kam jdu apod. Kdyz jsem se vracel k autu tak na rohu parkoviste stoji 2 dodavky fizlu se samopalama (bezne tady fizl nema ani 9ku)... Prislo mi to takovy usmevny vzhledem k tomu, ze je po vystave, kdyz pred tim nebyly kontroly zadny.
Tim mam namysli, ze pokud bych neco pripravoval, tak si tam veci dostanu davno pred tou akci, aniz by se toho nekdo vsiml nebo me kontroloval...