KARAMARA: Já na tohle moc nejsem, ikdyz ty nove Scanie jsou fajn a kluci u jine firmy to maji v plné výbavě a vyšperkované, jede se s tím krasně. Furt je to pro me "lopata" na praci. Mam v planu brzy poridit sve + dodavku (az opadne tahle situace...), tak uvidim jak to bude nakonec vypadat :D
Těch aut jsem už vystřídal poměrně dost a co jsou nekteří schopný dát za picoviny do auta jsem čuměl, párkrát jsem měl výhled jak z tanku - záclonky, třásně, kostky, lapač snů, policka do půlky okna a z venku kšilt :D
Vždy se snažím v těch autech na záskoku co nejmíň něco upravovat - ale trasne, kostky a lapac snu co se houpal přes půl okna šel ještě první den. Ty smradlavy chemicky sragory co kazdych 15-30min vystriknou vypínám hned. Vždy vše teda dám do původního stavu, ale občas se nestačím divit co někteří vymyslí...
Třeba týpek dostal novou Scanii z fabriky a první co udelal, tak si konvici připevnil šroubama skrz ten plast v autě a vysekal díru u spolujezdce, aby si tam mohl dát zásuvku z měniče, když jsem to viděl, tak jsem se musel smát, bylo to hodne prasacky udelany (schvalne priste vyfotim). Byt to moje auto, tak ho asi zastřelím.