• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHEESHTETUJU / TETUJEŠ / TETUJEME aneb ukaž co umíš - pro tetující, potetované a nerozhodné

Tak pojďte s kůží na trh! Šikovní tatéři nebo zvědavý nadšenci, tady Vás obsloužíme.

Máte možnost ukázat co děláte a co Vás baví dělat. Chci vidět návrhy, práce a inspiraci. Máte dobrý návrh ale nikoho, kdo by ho chtěl pod kůži? Tady možná najdete.
    K pracím a návrhům dávejte VŽDY kontakt, jméno - allias, popř. název studia + adresu a kontakt. Budu z toho průběžně dělat seznam a dobře se pak filtruje!

Kdo má svého oblíbeného tatéra za kterýho by ruku do ohně položil, nechť učiní stejně.

Kdo hledá / chce něco pod kůži, ale nevím kam / co / kde, tady snad najde.

Nemám v úmyslu nikoho omezovat nebo 'cojávim', ale všechno má svý meze.

Spřízněné auditka:
    [ ORNAMENTAL / GEOMETRICAL TATTOO ]
    [ Dementní kérky - Sou tak pitomý až sou uplně dobrý ]
    [ návrhy na tetování (a neb co by se vám líbilo mít vytetované) ]
    [ Tetování, která pochází z dílen malířů a ilustrátorů // Echt original ]
    [ Vězeňská tetování - Criminal Tattoos ]
    rozbalit záhlaví
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SHEESH: tak zejtra si k vám jdu pro výhru z Fejkbuku:-D

STANOTMA
    STANOTMA --- ---
    SHEESH: suhlasim, na linke tetovanej trojkou je vidiet aj tlkot srdca, tiez uz by som mal presedlat na vacsie :D ked nieco lepsieho vyfotim , poslem! diks :)

LAIO
    LAIO --- ---
    SHEESH: ...jojo...:-) ...ted kdyz nemusim pod sedmicku nejdu:-)))
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    STANOTMA: dneska jsem se o tom bavil s kolegama, jak je vtipny, ze kazdej se ze zacatku boji pouzit vetsi jehlu a je schopnej na vse pouzivat trojku. pritom zrovna trojka a obecne male jehly vyzaduji nejvetsi skill. Ona ti totiz dava falesny pocit, ze s ni dokazes udelat vsechno strasne presne, ale tim, ze je mala, tak ma malej odpor pri vpichu do kuze. coz ma za dusledek to, ze se ti ty doty hrozne jednoduse rozpijou (coz zrovna u toho vnejsiho kruhu ma celkem fajn efekt)
    urcite davej dalsi prace, at se o tom muzem vic pobavit.
    Hodne zdaru. :)
    STANOTMA
    STANOTMA --- ---
    SHEESH: uz to bude 3.mesiac, inak som mal na mysli ten kruh, tie tecky takto dopadli ale tecky vo vnutri listov su v klude a komplet je to trojkou (oblubena ihla:)
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    WOJTYLA: :-D ! motiv alá alfons mucha. super věc

STANOTMA: zahojený jak dlouho? a co ty doty? ty jsou tak schválně? čim si je dělal?
    STANOTMA
    STANOTMA --- ---
    zahojeny listok, bodky trochu vypadali ale paci sa mi to tak viac...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LAIO: jo je to neco velkýho, celej bok a kus nohy...
    LAIO
    LAIO --- ---
    Klarysa se toho neboji...asi ti mate v rodine:-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    hergot! ta mrcha segra si leží na stole a já zas prd... :-)

LAIO
    LAIO --- ---
    ...ja uvidim az do sebe budu kuchat dyl nez do ted:-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FORTY: jinak první na vniřní straně bicepsu me tolik nebolelo...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FORTY: jojo tehdy jsem nebyl uplne v pohodě ani zdravotně... druhej nebo třetí den jsem chytil nákou sračku do krku dostal antibiotika a tak...
    FORTY
    FORTY --- ---
    WOJTYLA: moje první tetování mě taky zapotilo, ale dávám to za vinu spíš tomu, že jsem nesnídal a obecně nevěděl co mě čeká, za to u rukávu to je zatím celkem v pohodě a to už pomalu končíme . Ale opravdová výzva mě bude čekat asi až u krku, toho se trochu bojím, ale na druhou stranu si myslím, že budu hrdina :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SHEESH: neni, ale já mám nákou citlivou kuži, bolí me to jak hovado a po tý době už sem toho mel fakt plný kecky...:-)
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    WOJTYLA: je to řezník, říkáš? :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SHEESH: cive by mi jeblo asi... stačilo mi 8 hodil s LAIOvou jehnou na pulce ruky a domu jsem jel z horečkou..:-)
    LAIO
    LAIO --- ---
    plus se zde opet ukazala sila cheyenne kdy axkolov tri az ctyri lidi pracujou objekt "muze" v klidu pochrupovat a tateri probrat co meli k snidani:-)
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...nechci aby to vypadalo ze jsem zaujatej, ale krom par civkaru, kterejm sem spis smiroval ruce, solo Zitka kterej tam byl tak sikovne vystrcenej, pokecu s tymem ETS a Lukou s spiral sun a par nejakejch drobnejch zajmavosti a novinek, tahle inkoustacka akce byla asi nejvic co me vylozene zaujala a rekl bych ze to na balkone vyrazne ozivilo celou tuhle party z meho pohledu.... ...plus sehranost tech lidi take o necem svedci...
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: :-D
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    FORTY: je to tak. respekt modelu, kterej vydržel 6 hodin a vystřídalo se na něm 6 tatérů
    LAIO
    LAIO --- ---
    FORTY: jojo...mam z toho pekne foto;-) ...kluk drzak, to je sen...;-)))
    FORTY
    FORTY --- ---
    LAIO: Na (tuším) loňské tattoo convention v Praze tetovalo na jednoho člověka snad 4-5 tatérů z inkoustu najednou, pokud se nepletu. Sheesh me kdyžtak opraví.
    Takže dva lidi jsou asi pohodička. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam