• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHEESHTETUJU / TETUJEŠ / TETUJEME aneb ukaž co umíš - pro tetující, potetované a nerozhodné
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    VETRNA_HURKA: máš fotku tvých zad?
    VETRNA_HURKA
    VETRNA_HURKA --- ---
    ahoj, prosím doporučení na někoho šikovnýho - potřebuju cover starýho tetování (černá, záda). Chci červenýho koi kapříka v kombinaci s geometrií...mám nějakou představu, ale ráda si nechám poradit. Kdyžtak prosím do pošty, dík moc
    JAMMA
    JAMMA --- ---
    BETULE: ono to o neco svetlejsi je, nemuzes ale cekat, ze to bude vypadat jako kus čtvrtky. Jakmile se to zahoji a barva se přikryje novou vrstvou kůže, tak to proste chytne jeji odstín..takovej nažloutlej. Nic s tím nenaděláš
    STANOTMA
    STANOTMA --- ---

tak nejaky fles odo mna, zatial som ich tu moc nevidel:)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LAIO
    LAIO --- ---
    JAMMA: ...sedmicka je good...devitku mam rad, ale uz musim trochu pribrzdit ruku. ...jedenacrka je uz trochu polinko, ktera vyzaduje zase nejaky skills... pac co sem si vsimnul, tak uz to hur pronikne kuzi, rozvibruje ji to solidne a musis ji mit dobre vypnutou a jak se dostanu do mist, tucnejsich, takovejch tech maslo oblasti kde i sedmou patras po inkoustu, tak zacne s tou jedenactkou a vejs celkem adrenalin... a vracet se timhle kulem vickrat do mist kde se nedari, to je taky velkem ruleta... ...shader me v tomhle prijde setrnejsi ovsem taky se s tim musi umet. ...ja tyhle techniky osvojeny nemam a patrne na to adi padnou vlastni haksny...:-/
    BETULE
    BETULE --- ---
    SALAMAN: to jo, to je právě ten problém. já bych chtěla, aby to bylo aspoň trochu světlejší než kůže. ví někdo jak na to?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SHEESH: tak zejtra si k vám jdu pro výhru z Fejkbuku:-D

SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    BETULE: Ta bílá není po zahojení moc vidět, protože je světlejší, než pigment. Používá se spíš na zvýraznění tmavých linek.
    BETULE
    BETULE --- ---
    ahoj,
    potřebovala bych poradit s bílou barvou. něco malinkýho jsem vyplňovala a nacpala jsem tam toho fakt dost, nicméně po zahojení jakoby nic... má to cenu zase celý pře táhnout nebo je na to nějakej spešl trik???? dík.
    JAMMA
    JAMMA --- ---
    zrovna nedavno jsem mluvil s Adamem Kremerem a ten zase rikal, ze nejvic co pouziva, je sedmicka, ze jedenactka uz mu prijde jako hrozna lopata..
    delaji se vam sirsi jednodusseji linky postupnym rozsirovanim nebo treba sirsim round shaderem?
    STANOTMA
    STANOTMA --- ---
    SHEESH: suhlasim, na linke tetovanej trojkou je vidiet aj tlkot srdca, tiez uz by som mal presedlat na vacsie :D ked nieco lepsieho vyfotim , poslem! diks :)

LAIO
    LAIO --- ---
    SHEESH: ...jojo...:-) ...ted kdyz nemusim pod sedmicku nejdu:-)))
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    STANOTMA: dneska jsem se o tom bavil s kolegama, jak je vtipny, ze kazdej se ze zacatku boji pouzit vetsi jehlu a je schopnej na vse pouzivat trojku. pritom zrovna trojka a obecne male jehly vyzaduji nejvetsi skill. Ona ti totiz dava falesny pocit, ze s ni dokazes udelat vsechno strasne presne, ale tim, ze je mala, tak ma malej odpor pri vpichu do kuze. coz ma za dusledek to, ze se ti ty doty hrozne jednoduse rozpijou (coz zrovna u toho vnejsiho kruhu ma celkem fajn efekt)
    urcite davej dalsi prace, at se o tom muzem vic pobavit.
    Hodne zdaru. :)
    STANOTMA
    STANOTMA --- ---
    SHEESH: uz to bude 3.mesiac, inak som mal na mysli ten kruh, tie tecky takto dopadli ale tecky vo vnutri listov su v klude a komplet je to trojkou (oblubena ihla:)
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    WOJTYLA: :-D ! motiv alá alfons mucha. super věc

STANOTMA: zahojený jak dlouho? a co ty doty? ty jsou tak schválně? čim si je dělal?
    STANOTMA
    STANOTMA --- ---
    zahojeny listok, bodky trochu vypadali ale paci sa mi to tak viac...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LAIO: jo je to neco velkýho, celej bok a kus nohy...
    LAIO
    LAIO --- ---
    Klarysa se toho neboji...asi ti mate v rodine:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam