• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOLNAKARRobocraft
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    mam konecne odladeny vznasedlo tier 7 uz to i neco snese
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    Jinak jsem na NYXim TSku a budu dneska parit asi dlouho, kdyz bude zajem
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    Tak jsem to taky rozjel, je to hlina, aktualne mam SMG hoover a litam s tim tier 7, takova modre obalena věc, az najdu kam se mi ukladaj screeny, tak to sem postnu a pak mam trolitko na tier 5 postavenej z věci co zbyly po hooveru je to na pasech, nicmene guny tier 6 a 7.

k tem zakladum, je nutne si uvědomit, ze efektivni počet guny je 6, zbytek je tak nejak navíc az něco ustrelej. Nemá to soustrel nebo tak něco.klicove je, si skutecne chranit toho idiota co se v tom veze, otevrene varianty mají problém se zásahem plasmou nebo railou svrchu. Pokud stavite vznášedlo, tak je dobře si kryt spodek elektroplaty kvůli plasme - vrtulky jsou vase kola. Osvedcila se mi ted koncepce 1 vrtule vepředu - hodne pancerovana a dve vzadu. Je třeba to stavet jako lod, takze první takovy "kyl" a do toho to pak doplnovat. Bacha na stabilitu, je to strasne dulezity, jak se ta svine prevrati, tak se to spatne obraci a blipper nefunguje - vrtulky se snazit davat v konstrukci co nejvys. Na tieru 6/7 se uz da udelat celkem solidne kapotovana věc co leccos snese. Hlavne to není first line tank, je to pohyblivy, castecne odolny proti closemiss od plasmy, pokud se lita vys.

K letadlum se zatím moc nevyjadrim, me pokusy zatím nejsou nic extra uspesneho.
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    CHUCPE: Odvahu mam ale jsem ted na notasu mimo domov a nemam tam nic cim sejmot obrazek.
    CHUCPE
    CHUCPE --- ---
    RAB1T: s plasmou střílet pod vůz a ne na vůz, přesně z důvodu lepšího kriplení pilota
    pošli obrázky tanků a pokud máš odvahu tak i z postupu stavby, pokud se k tomu dostanu tak pošlu obrázky toho polopásu a jeho stavby
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    ted muj samozvany vyblitek na tema jak to dela RAb1T

Ruzne poznatky do zacatku:
    -nejdulezitejsi kostka cele kostrukce je ta pod pilotem po jejim zniceni je znicen cely stroj
    -pilot nejde znicit
    -pokud nějaké část vozítka ztratí kontakt se zbytkem vozitka je zničena
    -zbraně a jiné moduly mají řádově větší armor než kostky stejného tieru (tier 2: armor kostka - 88, smg - 534, kola - 214)

Z toho vyplývá:
    - nejdulezitejsi kostka je pod pilotem (ta pod zadni spodni casti jeho sedatka) měla by být krytá a co nejpevnější
    - kola , zbraně a jiné moduly by měly být připojeny k slušným kostkám a kryté
    - kostky pod moduly a pod pilotem je dobré spojit silnou kostrou. a tu zakrýt tak aby nedostávala zásahy
    - u nepřátel mířit ne na zbraně ale pod ně pokud je odkritý pilot tak pod něj

RAB1T
    RAB1T --- ---
    NAOYA: imho
    - gunny na jedne strane veze nebudou moct strilet na druhou srtanu
    - vez pujde snadno ustrelit
    - pod nekteejma klicovejma prvkama mas slabe kostky
    - pouzivas hodne tezkych kostek otazka jestli se to vyplati armor maji stejny jako sklo nebo lehke kostky jen hodne vazi (nerikam ze je to chyba ale to auto je diky tomu tezke a nejsem si jist co to dela se stabillitou)
    NAOYA
    NAOYA --- ---
    tak zde je moje cerstve tier2 zrudicka :) uvitam konstruktivni kritiku...

RAB1T
    RAB1T --- ---
    Az budu u domácího kompu vyfotím vozítko. Jsem čím dál tím víc nadšený z použití trysek na pozemní vozítka. Krásně to akceleruje a na zlobivé malé autíčko je to hrozně fajn.
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    mne se ted akorat s poslednim upgradlym gunne modari skocit do 5 tieru.
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    SOLNAKAR: jak rikam chce to 6 nebo 7
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    tak novej rekord 16 hvezd bez premia a nasobeni za 1 vyhranou bitvu
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    ELDOUGO: defaul je "L" v garáži.
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    jak se tam hledaj kamarádi?
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    RAB1T: Problém je, že nemám vyzkonámy zbraně tak velké kvality, aby mě bez velké kvantity udržely na tieru, který expím (tj. 5). Takže holt musím rozšiřovat. Moh bych sice postavit kompaktní, dobře zaštítěné vozítko se třema mýma T6 SMG, ale bude to na tieru 3.
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    SOLNAKAR: Jasne na velikosti ale pak ti na to nevyjdou prachy a hlavne CPU.
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    taky jsem jezdil s vysokym stupnem redundance ale ted jsem zrovna ve fazi vysoke kvality na ukor kvantity. Mam relativne male vozitko va jezdim s nim taky jako s tankem.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    RAB1T: spíš přidat, aby se vešly :D
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    SOLNAKAR: jasne ale zase musis nekde ubrat abys jich mohl tolik mit
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    RAB1T: se SMG jezdím jako tank, tj. málokdy končím bitvu s přední půlkou bota, ale pořád mám čím střílet.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam