YMLADRIS: jo, chlap to bere dost podobne jako ja a muzu se pripadne treba vybrecet. presne treba resim, jak to resit... jestli navstevy u rodicu se snazim omezit... i kdyz fakt nevim, jak moc je to spis "muj" problem nez problem dcery... nevim, jak "moc velke dopady" to muze mit kdyz tam je clovek treba jeden vikend v mesici ...
s tou pripravou, je to zrejmne neco, o co sem se tak trosinku uz snazela, i kdyz slo o jinych vecech ale zatim se mi to moc nedari... asi bych potrebovala najit jeste ten spravny zpusob jak na to... ale hlavne si asi fakt necham znejistit, takze nez abych rekla "ja to udelam tak ci onak a tecka" treba (coz bylo pro me jednodussi kdyz slo o kojeni podle potreby, noseni apod, veci kdy sou mensi - ale ted, kdyz jde o dojidani, urovni 'hluku' nebo soustredeni u jidla/hrani si u jidla tak si necham rychleji znejistit, asi protoze to nemam tolik vyhranene. je pro me dulezite oboje - aby (/do budoucnosti) neplytvala jidlem, dojedla apod a zaroven je mi dulezite, aby byla pri tom v poho ...
jinak se nic moc neresi v rodine / resi se zpusobem-nezpusobem, coz je asi duvod,proc spousty veci fungujou mnohem hur nez by mohli ): ... no budu to muset jeste popremyslet, jak se budu chovat dale do budoucnosti...