TORUVIEL: a kdyz sdelis svoje dilema, tak ti to na to ona rekne co?
("Tobe vadi kdyz za vama prijdu do pokoje. Jenze ja za vama chci prijit a neco rict. Jak by se ti libilo, aby to bylo, jak to mam udelat?")
Ja furt obsesivne resim, jaka potreba je pod urcitou strategii. A snazim se tu potrebu, klidne treba jen symbolicky, naplnit, v nadeji, ze strategie sama odpadne jako nepotrebna. Ale pokud je potreba "chci mit tatu jen pro sebe, je jen muj, muj, muj", tak to by vyzadovalo spolupraci s muzem, jako ze delat seance kdy jsou tam "zavreni", jsou tam jenom spolu a on mluvi o tom ze je ji k dispozici uplne, je jenom jeji, jeji, jeji, celou hodinu za nama mama nesmi, jsem jen tvuj.
Pripadne to jeste vic dramatizovat (obratit to ve srandu), tj ted se hraje hra Tata je jen muj a mama se k nam dobyva a ja ji posilam pryc. Prijdes a nechas se od ni dramaticky vyhodit. Opakujes, dokud ji hra bavi.
Plne si uvedomuju, ze to, co pisu, je HODNE NEZVYKLE a prosim vas, s kym to nesouzni, tak to nikomu NEDOPORUCUJU, komu to pripada jako blbost, tak to nedelejte. Je to nezvykle. Je to smerem k tem mocenskym hram (aldort, solter), ktere u nas a v mem okoli proste super zabiraji, ale chce to mit proste duveru ze je to v pohode...