TORUVIEL: To je jasny, to u nas plati taky. Ale mne nevadi fnukani, mne vadi sabotaz. Treba se rozebehne na druhou stranu a tam se drzi stromu nebo si lehne na zem a dela, ze spi. Imo ji sere, ze musi jit se skupinou a ja nejsem ochotna diskutovat, coz jindy klidne sem, kdyz jdem jen tak krizen krazem lesem.
NEMESISS: Tak to je prirozenej dusledek. Asi to tak budu muset udelat. Ja ji rikam, ze nebudeme s ostatnima chodit, kdyz to takhle vsem kazi, ale asi by to potrebovala rovnou zazit.
V tom je zase blby, ze ostatni rodice cekaj, i kdyz na ne volam, at jdou bez nas...
Minule mi jedna maminka opacila "ze ji snad nebudu honit po lese, ne?" a nastvane cekala dal. Evidentne mi tim chtela naznacit, ze si mam sjednat poradek. Ale jak? Bud muzu dite dohnat a pak ho kopat pred sebou a nebo nic nezmuzu, kdyz nechce jit.
Imo by nejlip zafungovalo, kdyby ostatni dlouho necekali a nechali nas tam. Nebo naopak cekali tak dlouho, nez se uklidni, ale toho jsou schopny jen nektery moje kamaradky. Ty autoritativni se naserou, ze se nechavam vlacet a zdrzovat ditetem a ja se v ty situaci pak necejtim dobre.