• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDLICKAO čem se vám naposledy zdálo?
    ADITU
    ADITU --- ---
    Cestovala jsem někam podzemím, jeskyněma, přes jezírko latexu, a pak jsem se vrátila pro 3 další lidi a vedla je tou samou cestou. Cílem mělo být dostat se k nějaké kombinaci Batmana a Konfucia. Trochu jsme se zarazili v latexovýho jezírka, protože přes něj měl každý přeplout ve své lodi, co vypadala jako silikonová forma na pečení (jedna vypadala jako spodní část rakve, další jako forma na biskupský chlebíček apod., každá v jiné barvě). A důležitý bylo, aby do ní každý skočil z útesu, na kterém jsme stali, a aby si do ní každý lehl a nechal se zalít tím latexem z jezírka a nakonec ho i vdechl, jako ve filmu Propast tu tekutinu, přes kterou potápěči dýchali. No a když se dva vzpěčovali, ale i tak se nechali zalít a odrazili jsme všichni přes jezírko, tak jsem se probudila.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Nejdřív šel táta po dlouhý době na kolo a mně dal za úkol jít na obecní nasbírat... Něco, i v tom snu jsem to zapomněla. Máma šla do kostela, my jsme šli s oběma bráchy (fakt jsem měla dva bratry místo jednoho?! a navíc asi dvojčata?) na to pole... Ale potkali jsme mámu a babičku a tak jsme šli do malinkýho bistra na tryznu za prababičku... Bráška (teď už jenom jeden) si ťukal něco na mobilu a stěžoval si, že náš malej soused se zaregistroval na nyxu a teď ho prudí.
    A pak jsem najednou byla na aterparty LARPu u babičky, ta byla nadšená, že toho tolik sníme, vodka tekla proudem a narazili jsme sud piva ve sklepě. A jeden kluk na sobě měl sukni, dlouhou úzkou džínovku s pletenou částí na zadku. A všichni jsme ho v tom hrozně podporovali a já si ani neuvědomila, jaký je to peklo. (Pánové, noste sukně, jenom ne tohohle druhu!)
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    ..jsem se snažil matku zastavit, at nedohuluje ten bong.
    SMETY
    SMETY --- ---
    Koupil jsem si výborný italský těstoviny, abych nás na dvorku za divadlem zasechl huronský smích. Když jsem tam došel, vidím Topolánka co jezdí nekonečnou osmu na městským kole (s trochu menšíma kolama) a má s toho nevídanou legraci. Poté jsem musel odejít něco zařídit a když se vrátím, už sedí u nás v divadle i s ostatním ansámblem , hraje na kytaru a vyřvává Slavíky z Madridu. Jo nakonec jsme se posunuli někam k němu k móři na haciendu a byl tam neskutečnej příliv a odliv.
    DZEJNY
    DZEJNY --- ---
    o mém životě minulý rok, takové virtuální pokračování něčeho co už skončilo, asi abych si připomněla jak to bylo strašný
    ALEN13
    ALEN13 --- ---
    mně se zdálo o windows media player a husqarně
    SCHIZOGENES
    SCHIZOGENES --- ---
    o ní:

    vyběhla zpod skříně a kousla mě tou paralyzující tlamou do nohy, svině
    :-D
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Pronásledovali mě tři vlci. Vybavuji si, že je snad na nás (byla tam ještě jedna osoba) dokonce někdo vypustil. Měl jsem u sebe nůž, takže když se nějaký vlk blížil, ohnal jsem se po něm. Ale nezabil jsem je; jen jsem jim způsobil bodná zranění, a tím je zdržel. Potom mi to bylo líto, když už jsem v bezpečí přemýšlel nad tím, že asi dlouho umírali na následky svých zranění.
    RIMMSI
    RIMMSI --- ---
    Hlídali jsme s kamarády pobřeží Francie proti Angličanům. Po celém pobřeží byla veliká kamenná hradba, na které jsme stáli. Pak nám řekli, že Angličané se blíží ve vzdušných zámcích, což vypadalo tak, že se k nám pak po vodě začaly blížit ohromné renesanční a barokní zámky. Na jejich odražení jsme dostali igelitové pytlíky plněné pískem. Když se nejbližší dostal k hradbě, skočil jsem na nádvoří, ale propadl se podlahou a při dopadu se probudil :)
    KBN
    KBN --- ---
    že sleduju nějaké video cestovatele který natáčel kočky. jedna druhé utrhla pracku, ta začale ukrutně mňamčet a pak se ta první proměnila ve vyzáblou dívku načež ji cestovatel začal škrtit se slovy že krást se nemá
    SMETY
    SMETY --- ---
    Že Americký král George Clooney připil 5 sklenkami drahého a kvalitního Champagne různých ročníků na zdraví při slavnostní návštěvě SAE. Tamní šejk z toho byl velmi potěšen, aby za slunečného dne sdělil Clooneymu, že jedna sklenka funguje jako sklenka kvalitní 15 a více let staré whiskey. Oba se tomu chlapecky pousmáli a šlo se jíst.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    bylo to cely divny, ale pak zacaly z nebe padat obrovsky nafukovaci letadla mezi lidi a bylo na nich napsano - watch your step.
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Zdálo se mi, že jsem na orbitální stanici. Řešil jsem, že jsem si s sebou nevzal nic na převléknutí.
    TCHYBABA
    TCHYBABA --- ---
    NOT4SALE: treba je to zacatek jednoho krasneho pratelstvi ;)
    NOT4SALE
    NOT4SALE --- ---
    TCHYBABA: souhlasim,ze jsem velmi spontanni a na podobny veci jsem mistr,ale tohle me pobavilo :DD
    TCHYBABA
    TCHYBABA --- ---
    NOT4SALE: ano, crazy vim, ale nesnazim uz se sve sny chapat) proste sis mne odchytla i s oddavajicim urednikem na nejakem zamku, kde jsme byli, ukazala jsi mi prstynky (musim uznat, ze mas vkus) a suse mi oznamila, ze se berem)) povim Ti, jsi dost dominantni a ackoliv se vdavat nechci, nejak jsem si srovnala, ze bude lepsi Te poslechnout a za chvili uz probihal obrad ;)
    NOT4SALE
    NOT4SALE --- ---
    TCHYBABA: wtf??? :-)
    SMETY
    SMETY --- ---
    Že jsem hrál fočus, sice nevím proč, ale rovnou jsem mohl nastoupit v základu a rovnou v kreativním středu. Gola jsem určitě nedal, myslím, že na 1 přihrál a vyhráli jsme 3:0. Co bylo zajímavé, že mi v druhé třetině upadla noha, resp. chodidlo u kotníku, prostě upadlo. Musel jsem si na hřišti najít jiné, protože to moje bylo zrovna v chumlu o balon. Byla to ženská noha se sandálem, ojojj v tom se pak už špatně hrálo...

    Pak klasika, jedu po městě na motorce a najednou se semnou cokoli chce prát, rvát a měřit síly. K tomu se přidají ještě dvě další postavy, které musím provést městem a zachránit. Utíkačka, střílečka, která se proměnila v plavání na přehradě, která byla chvíli českou přehradou, chvíli skoro mořskou lagunou plnou bílých skal ke skákání a když jsem měl doplavat "ke svému domu" stala se zátokou pnou mrtvých ryb, které pluly na hladině. Co mě ale uklidňovalo bylo, že tam plavali i další lidé a potkal jsem i matku s dítětem. Dítě asi nabíralo hned zamlada protilátky říkal jsem si.

    Poté voda divně zamrzla. Musel jsem se přes to dostat do školy, kde jsem měl učit a přinést jedné dámě důležitý vzkaz. Naštěstí jsem vyrazil brzo, takže mě přebíhání ledu a hledání míst, které neprasknou tolik nezdržovalo. Ale potkal jsem jednoho studenta, který šel prvně a byl dost vyděšený, že přijde pozdě. Musel jsem mu ukázat cestu. Ve škole jsem vzkaz předal (s tím ledem to bylo hodně dobrodružný, podlamovalo se to, smekalo) a zjistil, že učit nepůjdu, že mě žádají na ošetřovně, kde jsem musel ošetřovat lidi. :-) To mi přišlo po ročníku anatomie vtipný, ale co jsem mohl dělat, čekárna plná.

    Jo ze školy jsem přímo odjel se svými kamarády na volejbal... To že se místo v hale hrálo venku a já nadával že mám jen halový boty který si zaseru už je jen drobnost.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    zdálo se mi, že jdu domů a zrovna upadla jedna celá strana schodiště a leží v rozvalinách v přízemí
    zjevně to poškodilo i dveře mého bytu, protože po té suti se proháněly moje tři kočky a hledaly mě
    navíc ve sklepě byly takové kameny ve vodě jako v japonské zahradě a přes ty se muselo přejít, aby se člověk dostal k telefonu s otáčecím číselníkem (!) a odtamtud zavolal pomoc
    TCHYBABA
    TCHYBABA --- ---
    ze si mne vzala NOT4SALE))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam