• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDLICKAO čem se vám naposledy zdálo?
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    kdesi v cizině byla hostina u dlouhýho stolu s puntíkatym plastovym ubrusem. seděl jsem vedle mladé heleny růžičkové, která si stěžovala postaršímu pánovi vedle, naproti franta husák se ládoval pečenym kuřetem. tak si takhle koukám a vidím, že je všechno černobílý a hlavou mi prolítne myšlenka, že to asi jaroslav papoušek natáčí další homolkovy.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Zavařovali jsme u babičky okurky.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    byli jsme upiri. sic bez vyraznych tesaku, bez schopnosti litat, nikoho jsme nezabijeli a cesnek byla nase oblibena ingredience, ale byli jsme upiri. koukali jsme vecer na telku a pili colu z malejch plechovek o velikosti vetsiho naprstku, kdyz jsem zjistil, ze dokazu kouzlit:) plechovka se mi zdala prilis mala, tak jsem ji soustredenim zvetsil tak na litrovku. v ten moment jsem prisel na to, ze snim a rozjel kouzla ve velkym. litani, zvetsovani, zmensovani, vyvolavani, vzyvani.. vsechno slo.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Zdál se mi relativně zmatený díl seriálu Gotham. A byl kreslený. A Tučňák byl fakt tučňák císařský a Harvey Bullock hrozně byl buldok. Musím si od toho asi dát pauzu.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Zřejmě mi definitivně hráblo z koček, protože se mi zdálo, že se dvě z nich proměnily v draky (černá v Nightfury a zrzavobílá ve zlatobílého draka - zhruba viz obrázky).
    Třetí, bílá peršanka, se kupodivu neproměnila v draka, ale v malou, až targaryenovsky blond holčičku, která měla vztek na celý svět.

    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    BLULAJTA: To je vtipné, protože mně se dnes zdálo, že jsem byl na 2C-B, ten stav byl úplně reálný.

    ---

    Ještě někdo něco? :)
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    S bandičkou kámošů sem slavil osvobození Krnova (kde sem reálně nikdy nebyl) Rudou armádou tak ztripovanej, že ten LSD stav byl fakt mocně cítit i v tom snu...do toho jsme chodili po barácích, slavili s lidma a kalili vodku s Rusákama...v noci muselo bejt fakt hodně vedro... :-D :-D
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    Plaval jsem se skupinou lidí od pobřeží moře k lodi, která vypadala jako ze středověku, dřevěná, se třemi stěžni a se spuštěnými plachtami. Byla tak půl kilometru daleko, noc a svítil měsíc. Na zádech jsem měl baťoch plný věcí, který mě tížil, ale ze všech sil jsem mával rukama, až jsem nakonec doplaval až k lodi.. abychom zjistili, že se na ní nedá vylézt.. a loď byla prázdná, nikdo na ní nebyl.
    SMETY
    SMETY --- ---
    "Zachraňoval" jsem děti z ulice. Resp z nějkého opravdu velkého, železobetonového squatu, pouze rozestavěného. Vodil jsem je do sirotčince, kde vedoucí dělala matka mého dobrého kamaráda (v životě vede nízkoprahový klub, takže to nebylo zas tak překvapivé). Když jsme přivedl třetí děcko, zavolala si mě do kanceláře a vysvětlila mi, že další už přivádět nemůžu. Mají omezené kapacity a v těch zbylých dětech zbytečně probouzím naději.
    DZEJNY
    DZEJNY --- ---
    v noci se mi zdálo, že někoho urputně kopu vztekle do koulí, protože mi ve snu nevěřil, že se odvážím.... probudila mě rána, a zděšená otázka vedle mě "what was it? "
    .....opravdu jsem kolem sebe kopala nohou tak urputně a agresivně až jsem skopla pullitr s pitím, které se rozlilo všude po zemi a sundala jsem i misku...
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    sen, ve kterym neni noci, slunce viselo na nebi a ne a ne se nekam pohnout. bylo z toho obrovsky pozdvizeni a nikdo nevedel, co se deje.
    SMETY
    SMETY --- ---
    Asi po 5x co si pamatuju, se mi zdál sen, že jsem v maturitním ročníku, je měsíc do konce. Já, když jsem ve škole, tak nedělám nic, na některý předměty nechodím vůbec, takže docházka a známka z čehoasi. Pak si uvědomím, že maturitu už dávno mám, tak vo co jde. Pak vlastně, že to je jen sen a následkem toho se probudím :-) (vypozoroval jsem, že se mi zdá většinou tehdy, potřebuju-li ráno brzy vstávat a nezaspat...)
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    Kdysi se mi zdala netradicni nocni mura... Spali jsme s kamosem na rozhledne. Rozhledna mela kruhovy ochoz a uprostred a ze stran stenu, krasny misto na spani...
    Uprostred noci jsem se probudil vlastnim vykrikem, ze me neco taha za nohy. Neprijemny, nocni mura reknu si a usnu znova... O nejakou chvili stejnej pocit, vykrik, probuzeni... Usinani... Kdyz se mi zdalo potreti, ze me neco taha za nohy, ve snu jsem vstal ze spacaku, imaginarnimu duchovi, ktery me tahal za nohy jsem dal pres drzku a hodil ho dolu z rozhledny :)

    Pak to jeste pokracovalo tim, ze ten duch ocaroval knihu, kterou kamarad cetl... Nejakym uzasne detektivnim postupem jsem prisel na to, ze jeho spatny chovani je zpusobeno tou knihou, profackoval jsem ho a knihu pomocil a hodil dolu... (nebo hodil dolu a pomocil zhora?) ...
    A pak se mi spalo krasne az do slunneho rana .)
    KLX
    KLX --- ---
    dnes o tom, že jsem rozkrojil rajče a bylo uvnitř úplně zelené..zbytek si nepamatuji..asi bylo důležité jen to rajče
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Dneska se mi zdálo, že mě požíral obří platýs.
    MANICCA
    MANICCA --- ---
    ze me vyhodili z prace! lacovka
    SPRAVNAK
    SPRAVNAK --- ---
    zdálo se mi, že jsem navštívil společně s nějakými kamarády restauraci. když jsme si chtěli objednat zjistili jsme, že na jídelním lístku je nějakým způsobem přidělaný pytlík s tatarkou. ten pytlík byl načatý, takže každý, kdo si chtěl vybrat jídlo, se tou tatarkou zadělal. nakonec bylo rozhodnuto, že objednám já protože mám tatarku nejradši ze všech... co se mi tímhle snaží podvědomí naznačit, to by mě opravdu zajímalo, co ais tak říká nějaký snář o tatarce?
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    zahradni grilovani, kamarad vsem ucastnikum koupil kartacky na zuby, abysme po skonceni dbali na hygienu. do baraku se nesmelo v botech, u stolu vevnitr sedel . bratranek s tetou a zapalene mluvil o tom, jak se stal vegetarianem, jedl u toho smazak. kdyz jsem prochazel dverma, loucila se se mnou jedna extravagantni bruneta a dala mi vizitku, at ji zavolam.vizitka byla z penovyho ruzovyho latexu, vypadala jako cedulka u obleceni s informacema o prani pradla, z jedny strany byla fotka, z druhy telefon a mail.
    SMETY
    SMETY --- ---
    Ze jsme s kamarádem, super kuchařem, popíjeli na baru do rána. Načež jsem ho nějakým blábolem o jeho žrádle urazil. Vyzval mě na souboj a museli jsme spolu jít do Boulogneského lesíka to jít vyřešit střelbou.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    dlouhy cestovani na cerno obrovskym letadlem. to vlastnil jakejsi fasistickej rezim, jehoz clenove nosili cerveny uniformy. cesta do spodniho patra pres knihovnu, misto schodiste dreveny zebriky. u podvozku skrz diru vidim, ze priletame do ria, vidim dalnicni ceduli- vpravo rio de janeiro, vlevo jablonec n. n.
    jestli mi tohle nenapovi, ze jsem ve snu, tak lucidni sny zase dlouho nebudou :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam